Náhradní molitany pro sluchátka Koss GT5
-
- Reklama
-
bas-sound
Zdravím vás mám na vás prosbu. Mám sluchátka KOSS GT5 a ty molitany sou dost v děsným stavu a jeden my tam už chybí. Chci se zeptat zda nevíte kde by se dali co nejlevněji sehnat a nejlépe s osobním odběrem v Praze. Našel jsem jeden shop ale ten si za to účtoval strašnej balík.
děkuji
zatím O.
děkuji
zatím O.
-
Duki
tak ja uz schanim pul roku, sice gogl mi toho najde hodne ale skladem nikde. hlavne dozivotni zaruka... a vyrobce neni schopen zajistit ani prodej zakladniho dilu
takze pokud vis kde maji tak ber i zatu cenu, proto ze jine sluchatka k te cene nesezenes..
takze pokud vis kde maji tak ber i zatu cenu, proto ze jine sluchatka k te cene nesezenes..
-
MADMAX
Re: Náhradní molitany pro sluchátka Koss GT5
To je takovej problém najít si dovozce a autorizovaný servis?
Servis Čestlice
Eurostar Ostrava Provozní doba : Po-Pá 10:00-18:00
Čestlice 271
251 70 Dobřejovice u Prahy
Tel. : +420 323 601 904
E-mail : koss.servis@eurostar-ostrava.cz
Kontaktní osoba : Olšovská Lenka
Náhradní molitany, kabely, sluchátkové mosty, i kompletní sluchátka mají většinou skladem, opravy většinou řeší výměnou téměř na počkání, pokud jste sluchátka po zakoupení zaregistrovali na netu, jakákoli oprava (včetně výměny rozšlapaných sluchátek za nové!!!) stojí 50kč.
Je to několik set metrů, na dohled od D1 směrem na Brno, naproti nákupní zóně. Až po pravé ruce uvidíte na baráku nápis STŘELNICE, sjet z D1.
Servis Čestlice
Eurostar Ostrava Provozní doba : Po-Pá 10:00-18:00
Čestlice 271
251 70 Dobřejovice u Prahy
Tel. : +420 323 601 904
E-mail : koss.servis@eurostar-ostrava.cz
Kontaktní osoba : Olšovská Lenka
Náhradní molitany, kabely, sluchátkové mosty, i kompletní sluchátka mají většinou skladem, opravy většinou řeší výměnou téměř na počkání, pokud jste sluchátka po zakoupení zaregistrovali na netu, jakákoli oprava (včetně výměny rozšlapaných sluchátek za nové!!!) stojí 50kč.
Je to několik set metrů, na dohled od D1 směrem na Brno, naproti nákupní zóně. Až po pravé ruce uvidíte na baráku nápis STŘELNICE, sjet z D1.