1U CD, USB přehravač do 10tis.

DI, kabely, konektory, sluchátka, software, zvukové karty, počítače...
  • Reklama
  • nové mixpulty Qu
blaha
Uživatel
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Re: 1U CD, USB přehravač do 10tis.

Příspěvek od blaha » stř 25. úno 2015 20:01:23

Obě PC najednou ti spadnou jen v případě výpadku el. proudu a to ti je k ničemu i tranzistorák na baterky.
A pokud to skutečně řešíš jako zálohu, tak si myslím, že PC je jediná plnohodnotná záloha jiného PC, pokud to má být záloha provizorní, pak nemusíš řešit formáty, prostě si to přizpůsobíš podle přehrávadla, ale není to o tmo, že se bude přehrávat co si kdo přinese.
Zdeněk "Bláha" Blahovec, ozvučení, světla, stage, instalace, poradenství, divadlo Jaroměř

Mike76
Uživatel
Uživatel

Příspěvek od Mike76 » stř 25. úno 2015 20:12:05

Krátké výpadky napájení řeší UPS ve sklepě. Dlouhé agregát ale stejná když ti nedej bože spadne jistič nebo ti ho vypne aktivní moderátorky která si v osud hodin večer opravovala lampičku... Tak ti HW přehrávač naběhne ihned .... PČko nabílá i s automatickým startem odbavivacího systému jednotky minut 2-4 .... (Mix nabíhá 20 s, HW kodeky taky 20 s).
Nejsem prodavač

blaha
Uživatel
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od blaha » stř 25. úno 2015 20:21:15

A není náhodou lepší mit UPSku u toho PC, nebo teda přes UPS a generátor mit jištěnou větev studio, na které ale není napojená ta lampička.
PC s SSD diskem nabíhá do minuty, ale i tak na 3-4 minuty nepotřebuješ záložní mašinu za 12 tis. na to ti opravdu stačí ten CD přehrávač za pár stovek.
Zdeněk "Bláha" Blahovec, ozvučení, světla, stage, instalace, poradenství, divadlo Jaroměř

Mike76
Uživatel
Uživatel

Příspěvek od Mike76 » stř 25. úno 2015 20:38:33

Ten prěhŕvač od Tommana má i kontrolní profi FM přijímač takže náhradním jednou krabičkou CD i FM tuner a budu připraven i na DAB

PC má SSD a OS naběhne do minuty (autologin a přihlášení do domény to taky něco zabere synchronizace se profil...) ale pak se spouští odbavovací systém a ten plánuje a počítá muziku, reklamy, jingly .... takzě nějakou dobu startuje...
Nejsem prodavač

Mike76
Uživatel
Uživatel

Příspěvek od Mike76 » stř 25. úno 2015 20:44:19

Jinak Evropě 2 spadlo odbavovací PC přímo v ranní šou a Leoš & Patrik hráli z CD :-) než to dali technici dohromady... Není to tak dávno byla to sranda poslouchat ale zvládli to s grácií a přiznali se ;-)
Nejsem prodavač

lumirt
Uživatel
Uživatel

Příspěvek od lumirt » čtv 30. črc 2015 12:13:04

Zdravím všechny,

hledal jsem protože jsem taky potřeboval a našel jsem toto:
http://www.thomann.de/cz/apart_pc_1000r_cdmp3player.htm cena cca 6700,-včetně DPH

třeba to někomu pomůže
čao

Mike76
Uživatel
Uživatel

Příspěvek od Mike76 » čtv 30. črc 2015 17:03:54

Koukal jsem na něj
Nejsem prodavač

Ondra01

CD, USB přehrávač

Příspěvek od Ondra01 » sob 24. říj 2015 0:33:09

Zdravím přítomné. Řeším podobnou otázku, proto si dovolím oživit toto téma.

Vybírám nějaký spolehlivý multifunkční přehrávač jako náhradu jednak za dožívající Sony CDP-XE530, jednak za problematický CD/USB/SD přehrávač nejmenované neznačky.

Použití je pro taneční školu - jednak na hraní na trénincích/kurzech samotnými trenéry (důležitá rychlá ovladatelnost, funkce zpomalování/zrychlování, pokud možno bez změny výšky tónu), jednak na hraní na soutěžích a přehlídkách (důležitá spolehlivost, dobrá a rychlá ovladatelnost a nevybíravost co se CD týče).

Jako favorit se mi aktuálně jeví Denon DN-501C. Recenzí jsem na něj na netu našel pomálu. Máte s ním někdo praktické zkušenosti? Zajímá mě hlavně:
- Jak čte CD? (poškrábané disky, vypalovaná CD pofidérních značek...)
- Co spolehlivost, ovladatelnost, rychlost odezvy?
- Jak vám přijde praktická štěrbinová mechanika v porovnání se šuplíkovou?
- Jak je to se zpomalováním/zrychlováním audio CD? Je spolehlivé, nezadrhává?
- Dokáže číst SD karty přes čtečku zapíchnutou do USB portu? U stávajícího přehrávače jsme si totiž dost zvykli na používání SD karet. (Ano, na to by bylo vhodnější něco jako DN-F300. Časem na něj taky možná dojde...)

Případně jaký jiný přehrávač byste pro daný účel doporučili? Požadavek je, aby byl rackový (1U/2U nerozhoduje) nebo stohovatelný.

Mike76
Uživatel
Uživatel

Příspěvek od Mike76 » pon 09. lis 2015 19:58:00

Tak mi dnes přišel APART PCR3000RMKIII zpracování vypadá velmi dobré.

Pro mne je důležité toto:
- dvě nezávislá zařízení CD/DVD/USB/SD MP3 přehrávač a nezávislý tuner VKV FM a DAB+ (pro mne moitor vysílání)
- tří analog nesymetrické (bohužel) výstupy - dva nezávislé a jeden společný (CD/DVD/USB/SD MP3 má přednost)
- digitální koaxiál a optický výstup pro CD/DVD/USB/SD MP3 - přes optiku to mám do mixu
- analog FM VKM mám do sluchátkového monitoru pro moderátora jako kontrola že rádio hraje
- rychle se to zapne

Hlavně to má Autoplay (možno vypnout) - takže to hraje po zapnutí hlavním vypínačem. Pro zálohování rádia OK.

Takže za mne po půl dni pozitivní zkušenost co jsem očekával to umí. Zkoušel jsem ještě přehrávání přes modrý zub. Ovládání po RS-232 jsem ještě nezkoušel ale jsou to textové příkazy.

Nahradilo mne to dvě krabičky - CD přehrávač a FM tuner.

http://www.thomann.de/cz/apart_pcr_3000 ... _tuner.htm
Nejsem prodavač

janek
Uživatel
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od janek » úte 10. lis 2015 9:29:33

Mike76 píše:- analog FM VKM mám do sluchátkového monitoru pro moderátora jako kontrola že rádio hraje
Neviem ako to mas presne nadratovane, ale nebude to moderatora pliest, ked sa bud pocut s (pravedepodobne vyraznym) omeskanim?

Mike76
Uživatel
Uživatel

Příspěvek od Mike76 » sob 21. lis 2015 22:25:30

On to moderátor primárně neposlouchá z FM, má tam sluchátkový distributor napojený přímo z mix pultu - hraje buš na bedny nebo do sluchátek - připadaně obojí - jak chce.

FM přijímač je jen kontrolní a je napojen na vstup "B" a může si to přepnout a poslechnout zda je vše OK.

99 % času má moderátor na sluchátka vstup "A" který je přímo z mixu '(například telefonáty do studia atd...).

Naopak digitální optický výstup "CD/DVD/USB MP3" je jako záloha připojen do mixu a použije se pokud by odešli obě PC... Nebo pokud např. pokud nějaká skupina přinese své CD a to se nestačí uložit do odbavovacího systému tak se to dá zahrát i z CD...
Naposledy upravil(a) Mike76 dne sob 21. lis 2015 22:34:14, celkem upraveno 2 x.
Nejsem prodavač

Mike76
Uživatel
Uživatel

Příspěvek od Mike76 » sob 21. lis 2015 22:26:11

.
Nejsem prodavač

Odpovědět

Zpět na „Příslušenství“