Aky diktafon s rozsirenym stereom?

DI, kabely, konektory, sluchátka, software, zvukové karty, počítače...
  • Reklama
  • Zesilovače pro touring Powersoft Unica T
Zdeněk Prodance
Uživatel
Uživatel

Příspěvek od Zdeněk Prodance » sob 02. čer 2012 13:00:31

Jasné, jen mne to napadlo, protože pro mne je docela těžké si tu nahrávku zvuku spojit s tím, co se děje na atrakci, sice už to teď vidím (takže můžu například odhadnout, kde jsou ostatní lidé a jak rychle se to pohybuje), ale stále mi to nezapadá, samozřejmě i proto, že jsem na tom sám nikdy neseděl. Ta kamarádka, co je slyšet, je na první atrakci kde ? Kabinky vypadají jednomístné a navzájem se otáčejí, což mi ze zvuku tak nepřišlo. Na druhé atrakci sedíte vedle sebe ? To jsem taky nepoznal, což už mne docela štve :-)
Musíš brát v úvahu, že kdo používá primárně zrak, tak nepotřebuje mít tak vycvičenou lokaci sluchem, zvlášť když se dneska pomalu všude stále svítí. To video by byl spojovací článek.

H.M.

adelcia
Uživatel
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od adelcia » sob 02. čer 2012 13:05:12

ahooj,

na obydvoch atrakciach sme sedeli vedla seba boli to dvojsedacky najednej aj nadruhej.

a ze nevies kde boli ostatny ludia sa nedivim lebo ty si jazdy vobec neuzivali narozdiel odnas.

Adela

Zdeněk Prodance
Uživatel
Uživatel

Příspěvek od Zdeněk Prodance » sob 02. čer 2012 13:23:18

Takže přece jenom nejsem úplně hluchý, jen tak na 50% :-) Oboje jsem tipoval proti sobě, ale je fakt, že to by měla být kamarádka slyšet líp. Z toho, co na nahrávce říkáte, šla druhá atrakce celkem dobře odhadnout, ale nesedělo mi to s tím, že jsem předpokládal, že bude slyšet, jak se přibližujete a vzdalujete od zdroje muziky a hlášení na zemi, to je víc slyšet na první. Myslím, že například se zavřenýma očima na místě bych se orientoval mnohem líp, nahrávka je jenom poměrně slabý odvar reality a úplně chybí ten šestý "tělesný" smysl, tedy poloha, zrychlení, proudění vzduchu atd.

H.M.

adelcia
Uživatel
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od adelcia » sob 02. čer 2012 13:29:57

natoto vsetko by sa mozno hodili binauraly? uz som nad nimi uvazovala zeby som si ich na buducu sezonu prosila k vianociam, ale mam silnu obavu z toho, ze ak by boli tak blisko ust tak by tie nahravky zneli uplne strasne prekricane. a naviac by sa hodili nejake protiveterne kedze napr vovyske 50 m pri rychlosti 120 km uz to fuci velmi solidne. a take asi nebudu egzistovat a ak ano tak za strasne astronomicku sumu. ja si viem predstaavit zeby som do takich sluchadiel dala takich max 120 euro. ale viac nie.

Cassandra

Re: Aky diktafon s rozsirenym stereom?

Příspěvek od Cassandra » pát 21. srp 2015 16:38:17

Já musím přiznat že diktafony stojí za starou bačkoru už i to že ve fázi kdy už slábne baterka tak to nahrává po stupeň čím dál tím slaběji pokud chcete nějaký nahrávač na případ že nemáte možnost zásuvky a nahrávat tak doporučuji notebook typu Fujitsu či aby tam byla integrovaná zvuková karta Realtek a to udělá maximální kvalitu kterou to z hlediska hardwaru dokáže a to i posledních pár minut před kritickým stavem baterek.

Odpovědět

Zpět na „Příslušenství“