Automatické sledování přítomnosti audia?

DI, kabely, konektory, sluchátka, software, zvukové karty, počítače...
  • Reklama
  • nové mixpulty Qu
mkarr
Uživatel
Uživatel

Re: Automatické sledování přítomnosti audia?

Příspěvek od mkarr » ned 02. srp 2015 13:19:53

Cajs píše: To není ani cena jednoho vstupního transformátoru a potřebuješ dva.
Dovedu si to celkem v pohodě představit bez transformátoru. Ony ty součástky vydrží docela dost a při správném zapojení není ani šance aby to mrvilo sledovaný signál.

Cajs
Uživatel
Uživatel

Příspěvek od Cajs » ned 02. srp 2015 18:34:31

mkarr píše:Dovedu si to celkem v pohodě představit bez transformátoru.
Já taky, ale v podobných detailech je právě rozdíl mezi "průmyslovým řešením" a domácím hi-fi. Protože mne profi audio již poměrně dlouho živí (možná déle, než je část zdejších diskutujících na světě), tak na základě letitých zkušeností shledávám více důvodů pro to, aby tam to trafo bylo.

Mike76
Uživatel
Uživatel

Příspěvek od Mike76 » pon 03. srp 2015 13:12:16

Huberte netuším proč se stále domníváš že nevím co potřebuji. Ale pokud to zvedá tvé EGO tak je to v pořádku...

Já samozřejmá vím co potřebuji a běží to na PC - viz první příspěvek zde jen to potřebuji převést do HW formy a mít toho více kusů. Jinak prototyp už vyrábím.
Zdeněk Prodance píše:Já diskutuju proto, že mne to baví. Taky se kolem toho člověk ledacos dozví třeba o tom, jak ten jeho přístup obstojí v konfrontaci, občas je nucen si něco najít a něco se tak naučí atd. Kdyby vůbec nic jiného, tak je to jakýsi průzkum trhu.
Nedivil bych se tomu, že to za těch pár dní ještě nikdo z nás nepostavil, ono to opravdu zabere trochu víc času, než napsat příspěvky. Taky to asi nikdo z nás (s výjimkou Mikea) nepotřebuje, tak proč by to stavěl, že.
Já si myslím, že zadavatel sám neví, co vlastně potřebuje, to je ze všech jeho příspěvků jasné. On se to pouze omylem domnívá. První v řadě by mělo na podobném foru být vysvětlení toho omylu. Ne snaha mu něco prodat a dokonce ani doporučit. Pro mne je to situace naprosto běžná, zákazník velmi často neví, co potřebuje anebo o tom má zkreslené představy - viz i velmi mnoho vláken zde. Toto se liší pouze tím, že jde o málo rozšířený typ zařízení, který si pořizují obvykle jen odborníci, kteří se nepotřebují (nebo nepokládají za potřebné) na podobných forech vyptávat. Jo, to přirovnání k pindíkům samozřejmě má něco do sebe, ale na druhou stranu tady přece nikdo není nucen se chlubit, když nemá čím .-)

H.M.
Nejsem prodavač

Zdeněk Prodance
Uživatel
Uživatel

Příspěvek od Zdeněk Prodance » pon 03. srp 2015 14:11:43

Domnívám se to na základě obsahu tvých příspěvků, od prvního do tohoto posledního. Je jasné, že tobě se jeví jinak než mně, ale to na věci nic nemění. Ale jestli to nějak extra poškozuje tvoje ego, tak ty moje klidně ignoruj, já se nijak netajím tím, že kvůli nikomu "osobně" sem nepíšu, moje příspěvky jsou vždy určené širšímu okruhu lidí, kteří to zde čtou. Z nich si pravděpodobně někdo něco pro sebe užitečného a bez újmy na svém egu vezme. Možná to budeš časem i ty.
Podobně jsi vyskakoval a hádal se už na začátku (to šlo o trafa) a myslím, že už bys to dneska nedělal, protože už ses něco kolem nich naučil. Zkus "ego" nechávat až na konec, jak u druhých, tak u sebe, a půjde ti to rychleji

H.M..

Mike76
Uživatel
Uživatel

Příspěvek od Mike76 » pon 03. srp 2015 14:48:21

A nemám ten názor sám..

PS: vstupní část mám hotovou s operákem s JFETama podle toho VU metru.
Nejsem prodavač

Návštěvník

Příspěvek od Návštěvník » pon 03. srp 2015 19:23:21

Vyhodnocovač signálu pro 4 vstupy, volitelně linka nebo 100V, galvanicky odděleno, výstup optočleny, nastavitelná úroveň, 50Hz a strmý low cut filtr, nastavitelný attack + release time, volitelné použití pro hlídání signálu i chybějícího signálu, to jsme vyráběli pro jistou nejmenovanou montážní firmu v letech 1997-1998. Vyrobilo se 8ks, prodejní cena 3500,-, 4 šly do instalace, 4 se prodávaly až do předloňska, kdy se prodal poslední.

Mike76
Uživatel
Uživatel

Příspěvek od Mike76 » pon 03. srp 2015 21:41:59

Schéma by nebylo?
Nejsem prodavač

Návštěvník

Příspěvek od Návštěvník » pon 03. srp 2015 22:27:07

A číslo účtu, heslo k elektronickému bankovnictví a podpisovej vzor by byl? :lol:

Mike76
Uživatel
Uživatel

Příspěvek od Mike76 » úte 04. srp 2015 6:13:32

Host píše:A číslo účtu, heslo k elektronickému bankovnictví a podpisovej vzor by byl? :lol:
Co je to podpisový vzor v dnešní době kompjůtrů? Číslo účtu pošlu a heslo taky. Jen generátor si nechám.
Nejsem prodavač

Odpovědět

Zpět na „Příslušenství“