Motu 828mk3 nekomunikuje

DI, kabely, konektory, sluchátka, software, zvukové karty, počítače...
Odpovědět
  • Reklama
  • nové mixpulty Qu
delll

Motu 828mk3 nekomunikuje

Příspěvek od delll » úte 24. lis 2009 22:58:43

Z ničeho nic přestala komunikovat zvukovka Motu 828mklll. Při zapnutí se chová jako by bylo vše v pořádku ale při pokusu o přehrávání systém napíše že není připojena zvukovka. Při pokusu o otevření mixu systém píše že není připojeno Motu a že jej mám zapnout a nainstalovat driver. Zkoušeno jak na PC tak notebooku s kterým používám také tuto zvukovku a v obou případech je to stejné. Neví někdo co by mohlo být příčinou.

jardatop
Uživatel
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Re: Motu 828mk3 nekomunikuje

Příspěvek od jardatop » sob 28. lis 2009 18:04:20

Podobny problem jsem mel s M-audio FW1814. Ta ma 2 FireWire zdirky. Druha mi jede. Pouzivam to na te druhe dodnes. Asi ten prvni konektor shorel.

Návštěvník

Re: Motu 828mk3 nekomunikuje

Příspěvek od Návštěvník » ned 20. pro 2009 9:04:55

Tak kartu jsem poslal do opravy, na faktuře je že záruka na tuto kartu je 36 měsíců a je v provozu 14 měsíců. A jak to dopadlo?. Odepsali že byl špatně zastrčen fireware kabel, že na to mají své postupy a testy a na záruku to neuznají. Sečteno zaplatím 3800Kč za opravu. Je to správné u karty která stojí bezmála 20000Kč a říká si profi se může toto stát?. Vše mám propojeno na pevno nic nepřepojuji vše je v racku, večer jsem vypnul a druhý den zapnul a nic. Hlava mě nebere jejich vyjádření ale nic s tím neudělám a asi není odvolání. Nečekám od Vás rady jen píši svou zkušenost s touto kartou a potřebu ventilovat svou nasr..ost.

Wally

Motu 828mk3 nekomunikuje

Příspěvek od Wally » čtv 08. zář 2011 10:22:43

Na takový to přístup prodejce je dobrý -
SDRUŽENÍ OBRANY SPOTŘEBITELŮ.

http://www.spotrebitele.info/" onclick="window.open(this.href);return false;

Odpovědět

Zpět na „Příslušenství“