2 x 5+1

Domácí, Hi-Fi, auta, ...
Odpovědět
  • Reklama
  • nové mixpulty Qu
mathew

2 x 5+1

Příspěvek od mathew » pát 03. dub 2015 21:54:56

Dobrý den, rád bych se zeptal, mám 2 x 5+1 sestavu (http://www.svethardware.cz/recenze-geni ... vani/13490) a zajímalo by mě, zda existuje a je možné koupit nějaký můstek/redukci/spojku na stejné kabely, které vyvedu a připojím do PC (2 x 3 - 3,5 jack > 6x IN - 3X OUT to PC) nebo eventuálně u obyčejných audio drátků k reprákům zda existuje něco jako svorkovnice/krabička, která by opět uměla 6x IN - 3X OUT ???

Nejsem v tom žádný odborník a budu rád za jakoukoliv pozitivní reakci. děkuji pěkně!

blaha
Uživatel
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Re: 2 x 5+1

Příspěvek od blaha » pát 03. dub 2015 22:41:16

Tohle fórum primárně není zaměřené tímhle směrem, ale s propojením ti můžeme poradit.
Ale to musí bejt to zadání jasný, četl jsem to několikrát a stejně nepochopil.

Máš 2 sady beden Genius 5.1 a chceš je připojit k počítači, jako obě najednou?
Jack je 3,5, pak jsou tam ještě CINCHe a mini DIN, u těchhle beden je veškerá potřebná kabeláž v sadě, dokonce je tam i prohazovací redukce, kdyby z počítače lezli SW a Centr obráceně.

Takže pokud chceš dostat signál z PC na obě sestavy najednou, nejjednoduřší a nejlevnější řešení jsou 3ks redukcí 1x 3,5jack na 2x 3,5jack a ty se normálně prodávají, doporučuju ty s kouskem kabelu, jednak se to do PC líp vejde, jsou spolehlivější a nebude to taková váhová páka na konektory v MB.
Zdeněk "Bláha" Blahovec, ozvučení, světla, stage, instalace, poradenství, divadlo Jaroměř

Odpovědět

Zpět na „Ostatní audio“