Zapojení 6Ks reproduktorů k zesilovači
-
- Reklama
- blaha
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Re: Zapojení 6Ks reproduktorů k zesilovači
Jestli můžu doporučit, tak stránku Dexon si dej do zakázaných, tuhle značku rovnou přeskoč a řeš to něčím pořádným. A to to cenově bude asi na stejno, možná i levnější.
Hubert už tu i dával odkazy na nějaké repráky.
Já bych to možná viděl přeci jen na 100V rozvod, jeden jednozónovej zesilovač, nebo reciver, k tomu 100V reproduktory a regulátory hlasitosti pro každou místnost.
Hubert už tu i dával odkazy na nějaké repráky.
Já bych to možná viděl přeci jen na 100V rozvod, jeden jednozónovej zesilovač, nebo reciver, k tomu 100V reproduktory a regulátory hlasitosti pro každou místnost.
Zdeněk "Bláha" Blahovec, ozvučení, světla, stage, instalace, poradenství, divadlo Jaroměř
- Zdeněk Prodance
- Uživatel

Já mám dojem, že sis tedy opravdu už dostatečně i sám sobě dokázal, že z Dexonu to dohromady za ten svůj rozpočet nedáš. Jestli si myslíš, že to bude každý mít ještě dražší než oni, tak se pleteš. Nejen já bych tam samozřejmě mohl přijít a možná i za patnáct by to hrálo víceméně podle požadavku, ale v reálu ti nemůžu ani pořádně poradit, protože podstatné informace tajíš a pozvat si tam nikoho nechceš. Prostě je tvůj přístup od začátku špatný a pokud jsi měl šanci ho zlepšit tím, že ses konečně přišel někam zeptat, tak stejně vše neguješ do nepoužitelnosti. Ty si jednoduše NEMŮŽEŠ vybírat žádné komponenty, protože tomu nerozumíš, je potřeba se znalostí situace vybrat celé řešení. Nikdo z nás místní situaci nezná a tudíž nemůže pokročit dál. Ty ji znáš, ale neumíš to a na žádném foru se to nenaučíš a to ani kdyby ses vyptával na X forech najednou.
H.M.
H.M.
Prodance, http://www.prodance.cz
Ahoj, navzdory rad profíka jsem stejně nakupoval komponenty, protože MŮŽU. Rozpočet jsem sice trochu přestřelil (zhruba dvojnásobek) a po dlouhém bádání koupil:
zesilovač: Show MA4120
a 6x repro PROEL XE65TB.
Zatím budu zapojení řešit nízko-impedančně a při nejhorším v budoucnu vyměním jen kabeláž.
Všem zúčastněným v debatě díky.
zesilovač: Show MA4120
a 6x repro PROEL XE65TB.
Zatím budu zapojení řešit nízko-impedančně a při nejhorším v budoucnu vyměním jen kabeláž.
Všem zúčastněným v debatě díky.
- Zdeněk Prodance
- Uživatel

To by fungovat mělo, pokud neuděláš žádné chyby při zapojování. Jsem rád, že jsme ti rozmluvili těch několik předchozích nápadů, protože ty opravdu nikam nevedly. Dvojnásobek to možná je, ale dvojnásobek nesmyslu, ne reálného rozpočtu. Sice si jsem celkem jistý, že by ti to za ty peníze někdo dodal i s prací, ono to profíkovi opravdu jde rychleji a nakupuje levněji, ale takhle se zas něco naučíš a to taky není na škodu a ten pocit, když se zadaří, má rozhodně cenu sám o sobě :-)
H.M.
H.M.
Prodance, http://www.prodance.cz