ozvučení kavárny
-
- Reklama
-
- Nováček fóra
ozvučení kavárny
Zdravím potřeboval bych prosím poradit, co použít k jednoduchému ozvučení kavárny jedná se o místnosti 1,2,3, (5 a 6)- spojený prostor.
Jeden vstup v místnosti 5
V každé z místností možnost připojit do sítě 230v
Hudba bude pouštěna potichu.
předpokládám, že toto co jsem našel já bude hodně blbě.
https://www.disco-shop.cz/disco/eshop/1 ... duktory-BK
řešení co nám někdo poradil, aby se propojili 3 reprosoustavy dohromady s tím že se paralerně napojí vstup se mi moc nezdá.
samozřejmě, že hledám co nejlevnější řešení.
Pokud by existovalo něco kdy se spojí 4 reproduktory napájené 230V bezdrátově by se mi také líbilo. je to starý dům a všude jsou klenby. Čím méně kabelu tím lépe.
Děkuji za konstruktivní rady
Jeden vstup v místnosti 5
V každé z místností možnost připojit do sítě 230v
Hudba bude pouštěna potichu.
předpokládám, že toto co jsem našel já bude hodně blbě.
https://www.disco-shop.cz/disco/eshop/1 ... duktory-BK
řešení co nám někdo poradil, aby se propojili 3 reprosoustavy dohromady s tím že se paralerně napojí vstup se mi moc nezdá.
samozřejmě, že hledám co nejlevnější řešení.
Pokud by existovalo něco kdy se spojí 4 reproduktory napájené 230V bezdrátově by se mi také líbilo. je to starý dům a všude jsou klenby. Čím méně kabelu tím lépe.
Děkuji za konstruktivní rady
Re: ozvučení kavárny
Pokiaľ stačí 1 zdroj zvuku z 1 miestnosti a v jednotlivých miestnostiach sa rieši iba pomer hlasitosti, najjednoduchšie bude riešiť jedno-zónový 100V rozvod: t.j. 1 tenký káblik 2x0,5-0,75mm2, ktorý sa "prešije" cez všetky reproduktory. Hlasioť resp. pomer sa doladí odbočkami/prepínačmi výkonu na 100V repro. Obvykle sa káblik v starších stavbách podarí pretiahnuť cez krabičky a trubky. S tým čo si dal nie si úplne mimo len by si potreboval silnejší zosil a viac repro cca 8-12ks.
Išlo by to riešiť bezdrôtovo aj 6 aktívnymi reproduktormi/sústavami plus BT/WL 1 x transmiter to 6x receiver ale podľa mňa zbytočne komplikované a drahé, sú aj "hotové" riešenia napr. SONOS, Heos a pod. iba sa nakonfigurujú z Mobilu či PC.
Išlo by to riešiť bezdrôtovo aj 6 aktívnymi reproduktormi/sústavami plus BT/WL 1 x transmiter to 6x receiver ale podľa mňa zbytočne komplikované a drahé, sú aj "hotové" riešenia napr. SONOS, Heos a pod. iba sa nakonfigurujú z Mobilu či PC.
Re: ozvučení kavárny
Bluetooth transmitter by těžko dosahoval do pěti místnosti za sebou. Do wireless jakéhokoli typu bych se nepouštěl, pokud to na být levné a spolehlivé. 100V fungovat bude, ale pokud to má být s hlasitostí regulovatelnou, tak buď do každé místnosti extra kablík, nebo repráky s přepínacím trafem. Třeba koupit staré přijímače rozhlasu po drátě. Dřív býval dráťák v každém městě, tak snad budou jeste k sehnání.