Rady k freestyleru
-
- Reklama
Rady k freestyleru
idem to skusit,, hend odpisem ci to pomohlo
ale dakujem vam velmi pekne za rady, ja si takychto ludi cenim
ale dakujem vam velmi pekne za rady, ja si takychto ludi cenim
Rady k freestyleru
opat dakujem uz to funguje a ja sa tu stim serem cely den
no som zaciatokcnik mam to pomaly doma uz rok ale az teraz som sa zacal tim zaoberat,,
este by som potreboval vediet tie sceny ako sa tvoria, bol by niekto ochotni mi to vysvetlit, ci uz tutok cez forum, alebo skype
este by som potreboval vediet tie sceny ako sa tvoria, bol by niekto ochotni mi to vysvetlit, ci uz tutok cez forum, alebo skype
-
Pavel Schneider
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Rady k freestyleru
http://www.youtube.com/watch?v=G_lgC37bPC4" onclick="window.open(this.href);return false; velmi rychle najdutý, ale je to stará verze, jinak ty jednotlivý scény se do toho ,,cue,, přidávaj že klikneš na to ,,ozubený kolo,, v té liště u té nové verze.
Jo světýlka, to je moje 
Rady k freestyleru
mam rotacne hlavy ktore niesu v zozname,, a chcem sa spytat daju sa tymto programom poskodit tie hlavy ????? mylsim ak by som tam dla inu hlavu ako mam, a podla toho si zistil tie dmx kanaly atd... ked nemam papiere od toho, dakujem
-
Pavel Schneider
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Rady k freestyleru
Neboj, hlavy nevybouchnou
maximálně např.: místo gob se ti budou měnit bary atd.. ,ale aby se to rozbilo díky tomu že jsi tam dal jinou hlavu tak to ne a až příjdeš co se jakym kanálem ovládá tak si ji můžeš vytvořit v fixture creator.
Jo světýlka, to je moje 
-
Pavel Schneider
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
-
janek
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Rady k freestyleru
Ked nemas papiere tak sa spytaj uja googla, ten vo vacsine pripadov prezradi kde sa da najst navod. ked nepomoze, tak sem kludne napis typ/model/znacku a snad ti niekto pomoze.djmarek píše:mam rotacne hlavy ktore niesu v zozname,, a chcem sa spytat daju sa tymto programom poskodit tie hlavy ????? mylsim ak by som tam dla inu hlavu ako mam, a podla toho si zistil tie dmx kanaly atd... ked nemam papiere od toho, dakujem
Okrem toho, daj si vo FS dimmer povedzme s 20 kanalmi (viac ta hlava asi mat nebude), a mozes prehladne skusat co ktory kanal robi. Pripadne kukni navody podobnych hlav, ake kanaly mozes ocakavat (gobo, rotacia, focus, prism, farba, dimmer, strobo,...)
Alebo tipni podobnu a mozno sadne.
Freestayler
Ja mam problem taký, že vo Freestaylery si nemožem najst TRIX scenery TRISTAR II a laserworld EL-200 RGY. Viete niekto poradit ako si ich tam najdem???
zdravím Nemá někdo eurolite tmh-155
zdravím Nemá někdo eurolite tmh-155
vytvořeni v freestyleru
vytvořeni v freestyleru
-
Pavel Schneider
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Rady k freestyleru
Upravte si ve FixtureCreator scan Ts 255 nebo Ts 155 a máte to...
Jo světýlka, to je moje 
Pult na světla
ja som tu cestinu donho este neobjavil, a tiez mi freestyler bezi aj na slabsich PC (s 266Mhz, 523MHz proceormi,) ale z urc. dovodou pouzivam starsiu verziu frestylera,
No a stale som akosi nepochopil, preco mi v urc. okamihoch zamrzne cely a musim ho resetnut (aj uprostred podujatia
(niekedy mozno preto ze rychlo posuvam nastavenia toho reagovania na zvuk, a niekedy asi sa neznesie s win....)
A podla toho co sa tu pisalo som mal pocit ze by ti bol lepsi ten pult. (PS: zobrat 2 male a cast ovladat tim a cast tim......)
No a stale som akosi nepochopil, preco mi v urc. okamihoch zamrzne cely a musim ho resetnut (aj uprostred podujatia
(niekedy mozno preto ze rychlo posuvam nastavenia toho reagovania na zvuk, a niekedy asi sa neznesie s win....)
A podla toho co sa tu pisalo som mal pocit ze by ti bol lepsi ten pult. (PS: zobrat 2 male a cast ovladat tim a cast tim......)
My web: neskor, v plane ina, zatial takato - http://www.facebook.com/pages/Sihar-Fot ... 3072132077
http://smefata.sk/efata-band/
-
Návštěvník
Rady k freestyleru
no ja nevim , ale měl sem PIPE i u PC i u NB , PC dell , NB asus a po instalaci enntec open dmx driveru prino z jejich stranek sem neměl problem , na PC Vista 64b , NB W7 64b
jenom postreh ...
jenom postreh ...
-
Pavel Schneider
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Pult na světla
No pokud používáš tu starou vervi FS
tak se nediv
, že se ti zasekne
Proto je ta nová verze a ten pc bych teda taky vylepšil... Vono je možný, že to zamrzá i díky tomu PC, protože to je už stařík...
Jinak pokud teda ta levnější varianta tak PC a převodník a nějakej ten prográmek, a i do budoucna pokud budou hlavy tak se to bude hodit a i to ovládání je velmi jednoduché, např. v tom Freestyleroj už jsou i naprogramovaný nějaký ty blíkání pro pary ,,DMX400,, ale sám si je taky můžeš naprogramovat jak chceš
Jinak pokud teda ta levnější varianta tak PC a převodník a nějakej ten prográmek, a i do budoucna pokud budou hlavy tak se to bude hodit a i to ovládání je velmi jednoduché, např. v tom Freestyleroj už jsou i naprogramovaný nějaký ty blíkání pro pary ,,DMX400,, ale sám si je taky můžeš naprogramovat jak chceš
Jo světýlka, to je moje 
Pult na světla
no prave preto pouzivam urc. starsiu verziu, lebo v tej novsej asi od 2.9 alebo tak neak,
mi to DMX 400 nechce "zozrat" spolupracu s dimmerpackom, -pise nieco v zmysle ze to neni RGB zariadenie, a nepodarilo sa mi to rozchodit, a aj ked som na neake forum - mozno aj tu napysal, nenasiel sa niekto kto by mi poradil, A ono mi to cele resetnutie PC spravilo aj ked som s tim bezal na PC s Intel Celeron D 2,2 GHz a pamatou Ram vyse 1GB cca 1,118 s Win XP HE
Dokonca som si vtedy (prvy raz myslel ze mi to ktosi neak vypol-resetol, a keby aspon ten jeden nedobehol ma otravovat za nech zasvietim.........)
Tak asi tak na objasnenie.
PS: ako sa to tam programuje?
mi to DMX 400 nechce "zozrat" spolupracu s dimmerpackom, -pise nieco v zmysle ze to neni RGB zariadenie, a nepodarilo sa mi to rozchodit, a aj ked som na neake forum - mozno aj tu napysal, nenasiel sa niekto kto by mi poradil, A ono mi to cele resetnutie PC spravilo aj ked som s tim bezal na PC s Intel Celeron D 2,2 GHz a pamatou Ram vyse 1GB cca 1,118 s Win XP HE
Dokonca som si vtedy (prvy raz myslel ze mi to ktosi neak vypol-resetol, a keby aspon ten jeden nedobehol ma otravovat za nech zasvietim.........)
Tak asi tak na objasnenie.
PS: ako sa to tam programuje?
My web: neskor, v plane ina, zatial takato - http://www.facebook.com/pages/Sihar-Fot ... 3072132077
-
Pavel Schneider
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Pult na světla
No pokud máte verzi 2.9 nebo pokud tuto verzi považujete za novější tak to je už historie, dneska je verze 3.4. No a k tomu ,,DMX400,, tak to pouze nespolupracuje s tou ikonkou v programu tim driverpackem, protože je to tak udělaný správně v těch novějších verzích ve starších nevim, kdyby jste místo toho dimmerpacku, raději hodil klasickej Par (ty jsou ve složce Par64 (ale pouze ten jak je tam sám!!!!!), Parcan (ty jsou lepší ty jsou i baravný) tak si je pak můžete rozmístit na ploše tak jako na podiu a jsou tam i barvy.... no a hlavně vám dmx400 poběží... Nemá cenu vysvětlovat proč to nejde s těma dimmerpackama... prostě si tam naházejte takhle klasický pary, ty maj jeden kanál a je to vyřešený a nějakej dimmerpack tam mít nemusíte, ani nevim proč tam jsou. Max jen úspora místa na ploše... No a logika je jednoduchá když tam máte dimmerpack o 4 kanálech tak tam hodíte 4 pary...
Jo světýlka, to je moje