Rady k freestyleru

Odpovědět
  • Reklama
  • Zesilovače pro touring Powersoft Unica T
Pavel Schneider
Uživatel
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Re: Rady k freestyleru

Příspěvek od Pavel Schneider » čtv 28. led 2010 22:33:25

No to už vypadá na ty adresy světel, že máš blbě nastavený, když na tom scanu to píše, že to má signál dmx, tak vidim fakt chybu v těch adresách. Jinak ten hotfix, to jsi použil ten odkaz ode mne? Nebo jsi našel nějakej jinej, teď jsem si vzpoměl, že nám jakoby zamrzá midi konzole, tak bych tam taky zkusil hodit ten hotfix, jestli by to nepomohlo.
Jo světýlka, to je moje :-D

Návštěvník

Příspěvek od Návštěvník » pát 29. led 2010 9:57:48

Tak oznamujem ze v cera som to rozhybal. Bolo to v nastaveni v adrese . Dakujem vsetkym ktory mali trpezlivost so mnou. Este raz dakujem :D

dj_scorpio
Uživatel
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

freestyler dmx - ukládání scén

Příspěvek od dj_scorpio » sob 15. kvě 2010 16:31:46

Ahoj lidi.

Moc by mě zajímalo, jak mám v tomto programu ukládat nastavení pozic světel alias scény. A druhý dotaz - čím co nejsnáz a nejrychleji tyto scény vyvolávat? Díky za odpovědi :).
Zbrusu nový web pro všechny osvětlovače!
->>> http://www.osvetlovac.info <<<-

maros551

Re: freestyler dmx - ukládání scén

Příspěvek od maros551 » pon 07. čer 2010 12:12:28

pozdravujem uložit scenu si možeš pomocou create sequencera to je ta ikonka pri cue.
a najrychlejšie sa robia sceny resp programi tak že si zapneš pan/tilt a pomocou tej osi ktoru tam maš si preklikavaš rozne polohy ked si ich preklikaš ta na sequenceri klikneš na + a možeš to zopakovat aj milion krat

dj_scorpio
Uživatel
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dj_scorpio » stř 09. čer 2010 21:20:33

ahaaa, jo a ještě se chci zeptat, jak bych mohl případně tu určitou scénu vyvolat, přeci jen proklikávat se při koncertu, nebo nedejbože střílet od oka body na ose by bylo docela nepěkné :).

A ještě se chci zeptat - všiml jsem si, že lze ve Freestyleru vkládat i jiné objekty (repro a veškerá technika včetně ramp a podobně - nějak to nemůžu najít :( ). Vím jenom jak vkládat jednoduché objekty, ale potřeboval bych vložit zejména repro a projekční plátno...
Zbrusu nový web pro všechny osvětlovače!
->>> http://www.osvetlovac.info <<<-

maros551

Příspěvek od maros551 » čtv 01. črc 2010 18:48:10

vyvolat si ju možeš otvorenim okna cue len si davaj pozor aby si ked scenu budeš ukladat zaklikol add to cue inak ti to ju tam nehodi potom si ich už iba preklikavaš a ešte ked budeš mat scenu napriklad z 10 pohybov tak posledy pohyb v sequneceri vždy vymaž inak ti to bude sekat hadže to o jeden do predu nedomysleny soft trocha :(

a s tymi objektami skus to spravit tak že veci ako rampy a bedne si pridaš v sunlite suite ked to poznaš ostatne veci ako svetla si dohodiš už v freestyleri

pitrisek.dc
Uživatel
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pitrisek.dc » úte 17. srp 2010 20:31:18

Zdravím

Používáme scany Eurolite TS 5 a ovládáme pomocí freestyleru.
Bohužel se nám nedaří aby vše fungovalo korektně.
Problém je vtom, že při použití originál scanu ve freestyleru nám lítaj goba pořád kolem dokola.
Barvy a pohyb zrdcadlem fungují bez problému.
Bylo nám porazeno, že si máme vytvořit vlastní nový scan. To jsem udělal ale stejně to nefunguje tak jak má.

Máte někdo vytvořený tento nebo podobný scan ve freestyleru?

Pavel Schneider
Uživatel
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pavel Schneider » úte 17. srp 2010 21:25:11

Ahoj, já mám problém s TS 150, tam mě nedosedaj goba a barvy, problém je v programu, mám převodník od DMX PIPE kterej je k programu Music Visualization tam vše běhá tak jak má, ale ve Freestyleru to blbne, je to z důvodu pomalejšího posílání signálu DMX, což v mém případě způsobí rychlejší vyhodnocení procesorem v TS 150 a rychlejšim posunem motorku a ten už stratí kroky a někdy přeskočí.... Zkusil bych buď dmx kontroler nebo jinej program, ale řešení asi bude v brské době aspoň u mě pokud to poběří což věřim že jo a to DMX routru od Petra (blackout.sk)

mouseman

Příspěvek od mouseman » ned 31. říj 2010 22:38:41

Návštěvník píše:po vypnuti sa zapnu svetla.
to je zakladni vlastnost FREESTYLERu, takze ja bych rekl ze ti to uz komunikuje jak ma, tedy hodi to vsechny kanaly do nuly.

No osobne doporucuju vypnout FS, stahnout DMX LIGHT CONTROL, tam je proste a jednoduse 512 faderu a ty si muzes okamzite vyzkouset co ktery kanal dela. Takhle si zkousim vsechny svetla, abych se presvedcil jak se to chova na vlastni kuzi. Pak to teprve zacnu cpat do FS ...

Samozrejme by jsi si mel byt jisty nastavenim svetla, ze sedi na spravnem kanale kde ho chces mit (jumpery)!

tokyssss
Nováček fóra
Nováček fóra

Příspěvek od tokyssss » pát 05. lis 2010 20:49:26

POTREBUJU POMOC S FREESTYLEREM
Hledam nejakeho kamarada ktery mi pomuze se naucit s timto programem. :) Mam doma redukci do PC (http://eshop.soh.cz/svetelne-ovladace/i ... sb-dmx-512 ) a mam stahly tuto verzi freestyleru ( http://users.telenet.be/freestylerdmx/ )... Je mi 17 a chci se timto venovat.. zarizeni na DMX mam... Pomuze mi nekdo prosim? :) Muzu mi treba psat na icq .. :)

Pavel Schneider
Uživatel
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pavel Schneider » pát 12. lis 2010 12:32:19

Zdravim, no já přes tento program svítim furt a s čim by jsi chtěl konkrétně poradit, jinak je dobrý furt koukat na auktualizaci programu a programu na řízení hudbou Sound 2 Light (ver. 1.0.0.10) Tak jestli chceš tak bych ti s tim pomoch, sám se v tom taky potřebuju zdokonalovat a víc lidí víc ví. Já tim ovládám 4ks TS-150, 12x Par, mlhu, a par efektovejch světel...

MISEN

FREEstyler dmx

Příspěvek od MISEN » pon 22. lis 2010 21:47:27

Hi mam problem a stojim na tom uz dve hodiny a mam nervy ze rokopem svetla a hodim notas von oknom ! Mam spraveny uz pred rokom vo fixture creatore svetlo a ked to otvorim cez freestyler a len kliknem nanho tak cely program mi zatvara!! všetky svetla idu neviete co tomu moze byt . prosim help. rad by som aj prijal novšiu verzu 3.3.3 uz udajne je ale na nete som nic nenasiel . prosim o radu dakujem

Pavel Schneider
Uživatel
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pavel Schneider » úte 23. lis 2010 8:16:54

tak to zkus celé přeinstalovat, ale chyba bude asi někde v tom vytvořenym světle.... zkus ho vytvořit v fixture creatore znovu. A zkus to..., ale doporučoval bych ten freestyler aktualizovat....

Návštěvník

Příspěvek od Návštěvník » úte 23. lis 2010 10:03:09

A prosim te aky je postup k aktualizacii. Neviem najprv som si myslel ze to je window 7 ?? ja som to mal na viste a bez problemu . praveze v cera v noci mi seklo zase aj pri vytvarani je tam niaka chyba neviem kde !! program funguje len ked vyberam svetla tak drb : program prestal pracovat .. preinstalovany asi 15 krat . stale nechapem preco uz neni 3.3.3 !! verzia . prosim ta dal by si sem url odkaz na aktualizaciu freestylu ??

Pavel Schneider
Uživatel
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pavel Schneider » úte 23. lis 2010 14:48:37

No já freestyler vždy vymazal a nahrál tan co maj na stránkách jako aktuální, jen jsem si zálohoval uložený scény atd.. a pak to jen klasicky nakopíroval do nový verze, ale pokud jsi to jak píšeš už 15x přeinstaloval a furt to dělá to samý, tak bude chyba někde jindše např: že se to jebe s nějakym programem a proto to padá a to by mohlo vysvětlovat i to že ti to na vistách chodilo pokud jsi používal teda stejnou instalačku freestyleru nebo si teďka stáhni ten co maj na stránkách a nahraj tam ten, já mám taky win7 a chodí to naprosto bezproblémově, ale nepoužívám to na NB ale na upravenym PC kde mám jen Freestyler a né další s.... je možný, že tu instalačku freestyleru co máš tak je třeba nějaká vadná. Mě jednou takhle blbnut program EAGLE na výrobu ploš. spojů (vše chodilo, ale když jsem chtěl posunout součástku tak program spadl..)

Odpovědět

Zpět na „Freestyler“