Rady k freestyleru

Odpovědět
  • Reklama
  • Powersoft skoleni 2019
Světlonoš
Uživatel
Uživatel
Příspěvky: 54
Registrován: stř 26. říj 2011 16:18:38

Re: Rady k freestyleru

Příspěvek od Světlonoš » pon 05. kvě 2014 12:58:31

Pokud se nepletu, celé stránky (osvetlovac.info) s manuály, tutorialy atd. jsou přesunuty na fejzbůk.

Uživatelský avatar
Tomáš
Uživatel
Uživatel
Příspěvky: 799
Registrován: ned 05. črc 2009 8:23:27
Bydliště: Považská Bystrica

Re: Rady k freestyleru

Příspěvek od Tomáš » sob 17. kvě 2014 12:51:03

Světlonoš píše:Pokud se nepletu, celé stránky (osvetlovac.info) s manuály, tutorialy atd. jsou přesunuty na fejzbůk.
Ked si to pripomenul, tiez mam pocit ze ked bol ten web, boli aj na FB,
No teraz som to na FB nenasiel, nemas na to link?
Dakujem.

Světlonoš
Uživatel
Uživatel
Příspěvky: 54
Registrován: stř 26. říj 2011 16:18:38

Re: Rady k freestyleru

Příspěvek od Světlonoš » úte 20. kvě 2014 10:21:56

Koukám, že na facebooku jsou také zrušené. Někde ještě budu mít starou komunikaci se zakladatelem webu - pokud dohledám, pošlu kontakt.

jardah
Uživatel
Uživatel
Příspěvky: 10
Registrován: sob 19. srp 2006 12:22:28

Re: Rady k freestyleru

Příspěvek od jardah » úte 15. črc 2014 8:35:38

Zdravím specialisty. Dělám s freestylerem první kroky za použití prostého selského rozumu. Nic jiného k dispozici nemám (kromě helpu). Nikde nemůžu najít, jestli je možné spustit sekvenci (CUE) z libovolného místa, nebo na libovolný krok skočit. Vidím je možnost krokování dopředu a dozadu, event. start z kroku 1. Poradíte někdo ?

avula
Nováček fóra
Nováček fóra
Příspěvky: 6
Registrován: čtv 24. črc 2014 20:48:23

Re: Rady k freestyleru

Příspěvek od avula » čtv 24. črc 2014 20:56:21

Zdravím všechny. Mám takový dotaz. potřebuju k freestyleru připojit joystick. našel jsem v menu Free styler setup, dál na joystick control a zde zatrhnout políčko enable.
pak přejdu do ovládání scenneru( zrcátka) a ono nic.

Je tam ještě něco na co jsem zapoměl?

Mám verzi 3.5.5 a joystick do USB.

Světlonoš
Uživatel
Uživatel
Příspěvky: 54
Registrován: stř 26. říj 2011 16:18:38

Re: Rady k freestyleru

Příspěvek od Světlonoš » úte 05. srp 2014 15:00:47

Ahoj,

myslím, že by to mělo fungovat takto:

Setup/External control/Enable joystick control - dej enable

Běž zpět do keyboard shortcuts a na "toggle Pan/Tilt" udělej požadovaný pohyb joystickem. Nikdy jsem to nepoužíval - je možné, že má úvaha je zcestná, ale dává mi to logiku. Napiš pak pls, zda-li to fungovalo.

Světlonoš

Uživatelský avatar
Míra

Re: Rady k freestyleru

Příspěvek od Míra » čtv 13. lis 2014 21:39:05

Zdravím, chtěl bych se zeptat jak pustit víc scén v cue najednou třeba scanny zvlášt a pary zvlášt jde mi vždy jen jedna šipka děkuji za odpověd.

Uživatelský avatar
Matt

Re: Rady k freestyleru

Příspěvek od Matt » pát 27. úno 2015 22:08:50

Zdravím všechny :) právě se učím s převodníkem a programem FreeStyler a trochu tápu, navíc mám pár otázek a záhad, které bych potřeboval osvětlit. Nenašel by se tu někdo, kdo by byl ochoten pomoct, případně mě naučit, jak co dělat (např. když vytvořím scénu a při ní manuálně cokoliv změním, program se mi sesype a nefunguje, dokud ho nespustím znova (což je určitě moje vina). Co nejdříve bych s tím potřeboval pracovat a proto by se mi pomoc celkem hodila. Kdyžtak pište na skype: matej.groman nebo na email matej.groman@seznam.cz...

Děkuji a pokud je toto bráno jako offtopic, omlouvám se.

avula
Nováček fóra
Nováček fóra
Příspěvky: 6
Registrován: čtv 24. črc 2014 20:48:23

Re: Rady k freestyleru

Příspěvek od avula » sob 28. bře 2015 7:30:38

zdravím. Potřebuju jen potvrdit svoji hypotézu. Snažím se propojit Freestyler 512 s Virtual DJ v notebooku pomocí prográmku sound to Light. Nějak se mi nedařilo. Pořád jsem tam nastavoval Default voice device a nic. Tak jsem to zkusil na druhém počítači a tady taky nic. Ovšem, omylem jsem zavadil o NTB a sloupec na intenzitu signálu v S2L se pohnul. A tak jsem ťukl do NTB ještě jednou a opět se pohnul. A tak se ptám. Bere S2L signál z mikrofonu? Nejde to přímo propojit s přehrávačem?

Uživatelský avatar
Tomáš
Uživatel
Uživatel
Příspěvky: 799
Registrován: ned 05. črc 2009 8:23:27
Bydliště: Považská Bystrica

Re: Rady k freestyleru

Příspěvek od Tomáš » sob 28. bře 2015 8:42:52

jA SI PAMATAM, ZE MNE TOBRALOZVUK AJ Z CD ROMKY AJ Z line vstupu a myslym ze aj win media player alebo vlc,
len to som mal zapnute uz davno, tak presne teraz neviem, ale predpokladam, ze tam niekde je nastavenie co ma brat ako vstupny signal, alebo aspon na nasteveniach zvukovky.

avula
Nováček fóra
Nováček fóra
Příspěvky: 6
Registrován: čtv 24. črc 2014 20:48:23

Re: Rady k freestyleru

Příspěvek od avula » sob 28. bře 2015 20:27:30

už jsem z toho zoufalý. Ovladač na zvukovku přrinstalován, všechny možné parametry pozměněny a stále prográmek S2L nedetekuje žádnou hudbu. Ať tam nastvím cokoliv, tak mě zvuk bere jen mikrofon. Nenapadá někoho, co dělám špatně?
V nastavení zvukovky mám reproduktory nastaveny jako výchozí zařízení a pokud nastavím S2L jako zdroj signálu default wave device, což jsou u mě ty reproduktory, tak stejně to bere zvuk z mikrofonu. To mě nějak hlava nebere.
verze S2l je ta poslední 1.0.1.11 a Freestyler 3.5.5

Uživatelský avatar
Tomáš
Uživatel
Uživatel
Příspěvky: 799
Registrován: ned 05. črc 2009 8:23:27
Bydliště: Považská Bystrica

Re: Rady k freestyleru

Příspěvek od Tomáš » sob 28. bře 2015 21:11:25

myslym ze som aj preto radsej viac pouzival starsie verzie... s tou predoslou variantou S2L
A aj som to teraz zacal skusat a tiez mi to nejde,
ale ked dam na LED paroch a scanery reakt na sound tak tam to kresli ze to reaguje na zvuk, co mam pusteny z hdd v prehravaci,

Tak ma napada teda ze to S2L asi funguje len v spojeni s klasickymi PARAMI a stmievacmi prene,

No mozno sa mylym, ale ked som to kedysi pouzival s klasickymi mi to fungovalo, a mozno niecim inym mozno tim my to blblo, ked som ku nim pripojil tie scany..

No a mozno sa aj ja celkom mylym, tak hadam este niekto poradi.


PS: sak mi to blika pri tych led paroch a scenoch aj ked vypnem zvuk, ? ci sa to akoze autom. preplo na automaticke prepinanie

dell
Uživatel
Uživatel
Příspěvky: 50
Registrován: stř 10. říj 2007 16:17:33

Re: Rady k freestyleru

Příspěvek od dell » sob 06. čer 2015 0:14:23

Proč me ve freestyleru při nastavení scanu a aktivaci uložených pohybu se nepohybuje ta kulička

RostaForet
Uživatel
Uživatel
Příspěvky: 20
Registrován: úte 23. čer 2015 18:54:08

Re: Rady k freestyleru

Příspěvek od RostaForet » stř 28. říj 2015 17:00:33


PPSSound
Uživatel
Uživatel
Příspěvky: 22
Registrován: sob 06. dub 2013 15:04:48

Re: Rady k freestyleru

Příspěvek od PPSSound » pon 07. pro 2015 19:07:26

Tak kamarádi, také jsem se cca po dve roky tak nějak snažil přijít na program a používání, a už jsem to temeř odpískal, když jsem na jedné akci potkal človíčka, co se zajímá o světla, tak jsem se mu nabídl, že by se mohl o světla pokusit,dal jsem mu odkaz na freestyler ,dal seznam světel,co mam k dispozici,dimmry,pary,hlavy,blindry,mlhostroj a tenhle človíček za tři dny udělal komplet sceny se všim všudy,tlačitka,flash tlačítka,prostě jako Avolites,on je asi šílený :D :-D :lol: ,takže vim o někom,kdo s tim umí totálně,i to audio mu chodí na signal z pultu,prostě komplet všechno,tak event.mužu dat kontakt...krásný večer,Petr

Odpovědět

Zpět na „Freestyler“