freestyler a instalacia Magic 3D Easy View
-
- Reklama
Tomáš:
stejnou hlášku jako tobě mi to vypisuje pokud nemám zaplý freestyler a zapnu 3D Easy View.
Tenhle soft mi nereagoval po instalaci na příkazy freestyleru a to z důvodu co jsem pochopil posléze. On si po instalaci nenačte tvoje fixtures z freestyleru, ty si je v 3D easy view musíš nastavit sám se stejným adresováním ve freestyleru. V 3D easy view byla po instalaci nastavena nějaká šílená scéna s hromadou všeho možnýho takže na moje řízení z freestyleru reagovalo vždy něco jiného a jinak než jsem chtěl. Takže fixture v 3D easy view vymazat a nastavit svoje fixtures. Fixture přidáš v construction mode - add fixture ... ale to už asi znáš.
Pokud jsem se zmýlil opravte mě, protože ten soft zkouším teprve druhý den ...
stejnou hlášku jako tobě mi to vypisuje pokud nemám zaplý freestyler a zapnu 3D Easy View.
Tenhle soft mi nereagoval po instalaci na příkazy freestyleru a to z důvodu co jsem pochopil posléze. On si po instalaci nenačte tvoje fixtures z freestyleru, ty si je v 3D easy view musíš nastavit sám se stejným adresováním ve freestyleru. V 3D easy view byla po instalaci nastavena nějaká šílená scéna s hromadou všeho možnýho takže na moje řízení z freestyleru reagovalo vždy něco jiného a jinak než jsem chtěl. Takže fixture v 3D easy view vymazat a nastavit svoje fixtures. Fixture přidáš v construction mode - add fixture ... ale to už asi znáš.
Pokud jsem se zmýlil opravte mě, protože ten soft zkouším teprve druhý den ...
Takže na kompu mi Easy View funguje normálně, ale na notesu ne a ne. Dostávám stejnou hlášku jako Tomáš, usb filter jsem zkoušel, nepomohlo, nicméně DMX pipka normálně funguje a světla svítí ... Až na to budu mít náladu budu pokračovat, nerad bych si notes rozmlátil o stůl 
edit:
tak nakonec se to rozběhlo, ale !!! musel jsem vše odinstalovat (FS + EView) a nainstaloval přes FS i ten Easy View (předtím jsem měl stažený magic.exe a nainstaloval jej před FS). Předtím jsem neměl Easy View integrovaný ve FS, po nové instalaci ano. Vytvořil jsem fixture, nastavil převodník, klikl v liště FS na 3D Easy View a jede to. Samozřejmě platí to ve předešlým příspěvku, v Easy View smazat nesmyslné fixture a vytvořit znovu svoje se stejným adresováním jako ve FS.
Třeba ty moje výšplechty tady někomu pomůžou v řešení problému ...

edit:
tak nakonec se to rozběhlo, ale !!! musel jsem vše odinstalovat (FS + EView) a nainstaloval přes FS i ten Easy View (předtím jsem měl stažený magic.exe a nainstaloval jej před FS). Předtím jsem neměl Easy View integrovaný ve FS, po nové instalaci ano. Vytvořil jsem fixture, nastavil převodník, klikl v liště FS na 3D Easy View a jede to. Samozřejmě platí to ve předešlým příspěvku, v Easy View smazat nesmyslné fixture a vytvořit znovu svoje se stejným adresováním jako ve FS.
Třeba ty moje výšplechty tady někomu pomůžou v řešení problému ...
podla toho co ti pises ma napada to niekedy skusit zas tak nainstalovat spolu,
len ked mi to prave pritom spolu blblo, este ma napada ze si spojit nb s routrom cez kabel a radsej konecne vselico popresuvat az mam pre istotu prazdnejsi hdd
uvidim kedy sa k tomu dostanem...
A k tomu co Blaha napisal ma aj napada, ze to s tim procesorom Athom by tiez mohlo bit,
lebo som sa uz stretol ale myslim ze v popise ineho programu v eshope,
ze neodporucaju - neni vhodny (tak neak) s Celeronmi...
Ale hadam najprv skusim ci by nepomohlo ta instal. spolu, tento raz cez kabel a nie vifi...
Dakujem.
len ked mi to prave pritom spolu blblo, este ma napada ze si spojit nb s routrom cez kabel a radsej konecne vselico popresuvat az mam pre istotu prazdnejsi hdd
uvidim kedy sa k tomu dostanem...
A k tomu co Blaha napisal ma aj napada, ze to s tim procesorom Athom by tiez mohlo bit,
lebo som sa uz stretol ale myslim ze v popise ineho programu v eshope,
ze neodporucaju - neni vhodny (tak neak) s Celeronmi...
Ale hadam najprv skusim ci by nepomohlo ta instal. spolu, tento raz cez kabel a nie vifi...
Dakujem.
My web: neskor, v plane ina, zatial takato - http://www.facebook.com/pages/Sihar-Fot ... 3072132077
http://smefata.sk/efata-band/
Dneska jsem ještě zjistil takovou maličkost ohledně 3D Easy View. Když spustím Freestyler a chcu si prohlídnout scénu v 3D Easy View, musím tento soft spustit pouze zástupcem integrovaným v Freestyleru, pokud jej spustím zástupcem na ploše, objeví se hláška o nepřipojení interface. Po spuštění v demo mode přehrání scény z Freestyleru nejde.
Možná jsem objevil už objevené, ale Tomášovi to snad pomůže při řešení jeho problému ...
Možná jsem objevil už objevené, ale Tomášovi to snad pomůže při řešení jeho problému ...
-
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Mne to tiez neslo pocas instalacie stiahnut, tiez som skusil stiahnut osobitne, a nakoniec v sobotu doobeda mi to predsalen zbehlo v ramci instalacie. Asi mali problem so serverom.Tomáš píše:Ale hadam najprv skusim ci by nepomohlo ta instal. spolu, tento raz cez kabel a nie vifi...
Dakujem.
Teraz mi to ide. W7, NB, Freestyler 3.4.6.
no zeby? sice som sa este nedokotulal k tomu cez kabel,
ale aj tak ma to trochu hneva, lebo uz budem to potom tak tahat asi 3-4x
a taha mi to celkom dlho............
Tak hadam zas skusim, Dakujem za info.
Ale ked sa to da zvlast stiahnut, mohly by tam dorobit neaku fintu na to spojenie, prip. aj moznost ten magig pri inst. FS namiesto stahovania dovolit spustit z uz stiahnuteho suboru...

ale aj tak ma to trochu hneva, lebo uz budem to potom tak tahat asi 3-4x
a taha mi to celkom dlho............
Tak hadam zas skusim, Dakujem za info.
Ale ked sa to da zvlast stiahnut, mohly by tam dorobit neaku fintu na to spojenie, prip. aj moznost ten magig pri inst. FS namiesto stahovania dovolit spustit z uz stiahnuteho suboru...

No co ja viem, asi mam neaky divny teda problem,janek píše:Mne to tiez neslo pocas instalacie stiahnut, tiez som skusil stiahnut osobitne, a nakoniec v sobotu doobeda mi to predsalen zbehlo v ramci instalacie. Asi mali problem so serverom.Tomáš píše:Ale hadam najprv skusim ci by nepomohlo ta instal. spolu, tento raz cez kabel a nie vifi...
Dakujem.
Teraz mi to ide. W7, NB, Freestyler 3.4.6.
tak som to zas skusil cez to Vifi pripojenie, a zas sa to nepodarilo

Zas vyhlasil hlasky na priloz. obr.

Dakujem za rady.
(ze by to tomu vadilo, ze tych 86MB stahuje tak dlho?

tak pokus cez kablove prip. dopadol podobne 
akurat oproti hentomu to zas trvalo trochu dlchsie
Mozno by som mal este skusit znovu stiahnut instal. subor FS ???
alebo sa na to vykaslat

akurat oproti hentomu to zas trvalo trochu dlchsie
Mozno by som mal este skusit znovu stiahnut instal. subor FS ???

alebo sa na to vykaslat

- einsteincz
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Wifi/lan stejný provider??
hej, cez ten isty router,
a aj pokus so znovu stiahnutim instal. FS, dopadol tak isto...
Asi si to mozno niekedy este skusim stiahnut v jednej skole u nas, ale to mozno dopadne podobne, uvidim, kedy
a aj pokus so znovu stiahnutim instal. FS, dopadol tak isto...
Asi si to mozno niekedy este skusim stiahnut v jednej skole u nas, ale to mozno dopadne podobne, uvidim, kedy

My web: neskor, v plane ina, zatial takato - http://www.facebook.com/pages/Sihar-Fot ... 3072132077
- einsteincz
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Zkus přes jiného providera. Tohle se tváří jako buď mizerne připojení, nebo aktivní FUP.
co je to FUP?
- einsteincz
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
http://cs.wikipedia.org/wiki/Fair_User_Policy" onclick="window.open(this.href);return false;
Tak nepomohlo (tentoraz cez mobil int. ale cez inu spolocnost), spravil to sice kratsie - pod polhodinu, ale vyhlasil to iste 

Tak kedze sa mi neslo(-nejde) zaregistrovat sa na to ofic. forum FS, a napisal som na Facebooku,
tam mi jeden pan poradil nieco co mam pocit ze som nato uz myslel, a tak som dnes vyskusal a vyzera ze pomohlo, aj ked sa s tim este budem musiet pohrat, lebo neak mi to tu zamrzlo a pod. mozno aj preto ze mam skoro plny hdd a aj v tom DMX400 sa mi cosi nelubi...
Teda ide o to:
skratene: instalovat zvlast obe programi ale 3D Magig... do zlosky FS
teda ja som najprv instaloval Magig a kedze od predoslich instal a odinstal mi tam ostal ten adresar FreeStyler tak som Magic prestavil na instal. tam a potom aj FS som nechal zas donho instalovat,
A potom to vzajomne medzi sebou komunikovalo.
Tak hadam niekedy to tu niekomu pomoze, ak bude mat zas neaky problem,
(PS: aj ten pan na FB mi spominal ze by to mohla bit skor chyba na tom serveri Magigu, hadam by si to mohly daako ti ludia vsimnut, kedze ja a anglictina a aj do toho fora som sa akosi ne...
DAKUJEM.
tam mi jeden pan poradil nieco co mam pocit ze som nato uz myslel, a tak som dnes vyskusal a vyzera ze pomohlo, aj ked sa s tim este budem musiet pohrat, lebo neak mi to tu zamrzlo a pod. mozno aj preto ze mam skoro plny hdd a aj v tom DMX400 sa mi cosi nelubi...
Teda ide o to:
skratene: instalovat zvlast obe programi ale 3D Magig... do zlosky FS
teda ja som najprv instaloval Magig a kedze od predoslich instal a odinstal mi tam ostal ten adresar FreeStyler tak som Magic prestavil na instal. tam a potom aj FS som nechal zas donho instalovat,
A potom to vzajomne medzi sebou komunikovalo.
Tak hadam niekedy to tu niekomu pomoze, ak bude mat zas neaky problem,
(PS: aj ten pan na FB mi spominal ze by to mohla bit skor chyba na tom serveri Magigu, hadam by si to mohly daako ti ludia vsimnut, kedze ja a anglictina a aj do toho fora som sa akosi ne...

DAKUJEM.