výběr zesilovače
-
- Reklama
-
RuMeC
výběr zesilovače
Zdravim,
mam basove bedny o vykonu 600W RMS, 8ohm, 99db.
Mohli by jste mi doporucit nejaky vhodny zesilovac pro tyto bedny v cenove relaci do 10 000,-.
Uvazuji o koupi American Audio VLP-1500.
mam basove bedny o vykonu 600W RMS, 8ohm, 99db.
Mohli by jste mi doporucit nejaky vhodny zesilovac pro tyto bedny v cenove relaci do 10 000,-.
Uvazuji o koupi American Audio VLP-1500.
Re: výběr zesilovače
Přišetři a za necelých 15 litrů nasaď alespoň toto: http://eshop.prodance.cz/DetailPage.asp?DPG=76583 . Pokud jsou to slušné suby a jsou předpokládám 8-mi ohmové, tak těch 900W na jeden sub je tak akorát. Dva suby paralelně na tento konec zapojený v můstku je 1800W / 4Ohm.
Jsem zmatkař, někdy. No a?
Tvoje škoda... komu není R, tomu není VHP, pořád dokola...
Na zesech QSC není nic špatného, posloužily mimo jiné jako předlohy mnoha vychvalovaných (nepovedených) kopií, které se staly opěvovanými pro svou láci a vrhají takto stín na svůj "hnusný, pedražený originál".
Ale budiž - další nápady ve srovnatelné kategorii: Omnitronic, Sekaku PSA, Phonic, QSA, MAD (Elma Art), RTG, HQ (secozvuk), Crown XLS, Crown XTI, Behringer EP,...
Na zesech QSC není nic špatného, posloužily mimo jiné jako předlohy mnoha vychvalovaných (nepovedených) kopií, které se staly opěvovanými pro svou láci a vrhají takto stín na svůj "hnusný, pedražený originál".
Ale budiž - další nápady ve srovnatelné kategorii: Omnitronic, Sekaku PSA, Phonic, QSA, MAD (Elma Art), RTG, HQ (secozvuk), Crown XLS, Crown XTI, Behringer EP,...
-
maly_medved
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Frantíku ,pro dobrotu na žebrotu. Dyk ani nevíme co to je za 600 W RMS bedny . Jasně ža bych taky doporučil zesilovač minimálně 900 W , ale .... !!!
Návštěvník bude mít třeba sub alá Omnishit atd , na diskošce to za dva týdny díky nekvalitnímu repráku odejde a pak bude vinit lidi na fóru že špatně poradili ...
Návštěvníku , co to je za basy ? Můžu se zeptat proč nejsi zastánce QSC ? ( já je teda taky nemám , ale považuji je za velmi solidní značku a Camco nebo Crest Pro tady navrhovat nebudu )
Návštěvník bude mít třeba sub alá Omnishit atd , na diskošce to za dva týdny díky nekvalitnímu repráku odejde a pak bude vinit lidi na fóru že špatně poradili ...
Návštěvníku , co to je za basy ? Můžu se zeptat proč nejsi zastánce QSC ? ( já je teda taky nemám , ale považuji je za velmi solidní značku a Camco nebo Crest Pro tady navrhovat nebudu )
Jasně že se obávám, že má Omnišrot, ale ten spálí i polovičním výkonem. Kvalitní repra se taky odpálí spíše slabším zesilovačem v klipu než silnějším provozovaným rozumně v lineární oblasti, klip sem tam nebo vůbec. Časem určitě tazatel pořídí lepší či silnější sub a zesilovač už budem mít předem bude tak akorát k němu.
-
maly_medved
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
tak tak, souhlas
repráky mají raději čistý silnější signál ( teoreticky sinusového průběhu ) , než zkreslené obdélníky fuck zesilovače. Když si představím , co vlastně v tu chvíli dlá membrána repra : doběhne na maximálí výchilku, tam se "zastaví" a zase šup zpátky na druhou krajní mez atd atd .
)
návštěvníku , ty rady jsou myšlené dobře. Taky jsem kdysi nakoupil výhodné zesilovače a později se jich s finanční ztrátou zbavoval
repráky mají raději čistý silnější signál ( teoreticky sinusového průběhu ) , než zkreslené obdélníky fuck zesilovače. Když si představím , co vlastně v tu chvíli dlá membrána repra : doběhne na maximálí výchilku, tam se "zastaví" a zase šup zpátky na druhou krajní mez atd atd .
návštěvníku , ty rady jsou myšlené dobře. Taky jsem kdysi nakoupil výhodné zesilovače a později se jich s finanční ztrátou zbavoval
- Pavel Sedlák
- Uživatel

A já se obávám, že se kapelního MAD1300 ani nezbavím... Nedaří se ho zatím ani uspokojivě opravit, pořád to kmitá už při odporové zátěži. To bude na zas na dlouhé zimní večery akce "Hledej šmudlo!"...
ja se taky pridam....
nastesti to byl jen jeden ks MC Crypt 12000
spalil repro a sel z domu, ted QSC nebo jeho kopie EP pripadne jeden BV audio a je klid .
nastesti to byl jen jeden ks MC Crypt 12000
spalil repro a sel z domu, ted QSC nebo jeho kopie EP pripadne jeden BV audio a je klid .