Yamaha P3500S
-
- Reklama
- midnight_man
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Yamaha P3500S
Chlapi vie tento koniec 4 ohm/mostik zvladat bez problemov? chcem si to kupit na basaky, ale nerad by som aby sa mi to cez akciu vypinalo alebo prehrievalo. Ak s tym mate niekto skusenosti 
5kW Sound/EM,Beyma,Uli,QSC,DBX/, 2kW Lights, Dáke tie otáčajúce sa hlavy, 200mW ILDA Laser(20kpps)/Kvant/, 3kW Smoke.
- jirkaaa
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Re: Yamaha P3500S
Kdo vás to naučil dělat takovej kravál?:)
No a? Dotaz byl na spolehlivý zesilovač na suby do 4Ohm, ne na to nejlevnější, coby se tam dalo naaranžovat. 14,5 litru není zas takový ranec, když to má trochu hrát.
Jsem zmatkař, někdy. No a?
-
Návštěvník
Klucí ani 3500 a Jirko ani 7000 nejsou zrovna na basy to oříškové ,ale 4500 zvládala bez problémů 2ohm na kanál,
- Pavel Sedlák
- Uživatel

Nevím, proč objevovat ameriku - 1850HD je na basy zkonstruovaný a dostatečně prověřený.
Nemám strach z lopaty, mám strach ze srpu a kladiva
zdravim prepacte snazim sa tu co najmenej reagovat ale niekedy sa mi to nedari
niekto sa taze na yamahu a hned sme pri qsc
qsc hraju hraju ako pod perinou
mozno su spolaklive a bla bla ...urcite by som to nekupil asi mam velke naroky na zvuk aj sprosta ep 2500 hra cistejsie a urcite rychlejsie
ale to ot
paci sa mi ze sa taze na yamahu a dozvie sa vsetko len nie o yamahe
a predpokladam ze od tych co tu yamahu ani nevydeli
niekto sa taze na yamahu a hned sme pri qsc
qsc hraju hraju ako pod perinou
mozno su spolaklive a bla bla ...urcite by som to nekupil asi mam velke naroky na zvuk aj sprosta ep 2500 hra cistejsie a urcite rychlejsie
ale to ot
paci sa mi ze sa taze na yamahu a dozvie sa vsetko len nie o yamahe
a predpokladam ze od tych co tu yamahu ani nevydeli
martin
-
Patso
Máš pravdu. Y jsou spíš od nižších středů nahoru. A máš pravdu i s tím uhýbáním od tématu tam, kde to končí vždycky. Osobně mám teď ve voku PLX2 3602, ale taky bych ho na bassy snad ani nepoužil. Máš pravdu i v tom že jsou i lepší zesilovače na basy a nemusí být o moc dražší, jen hledat. Palec nahoru.
Ta sprostá EP 2500 je komplet obšlehnutá QSC RMX, akorát s uliho "upgradem" součástkové základnymart_xx píše:urcite by som to nekupil asi mam velke naroky na zvuk aj sprosta ep 2500 hra cistejsie a urcite rychlejsie
- Pavel Sedlák
- Uživatel

Tak ymah jsem vYdel spoustu, ale když porovnáme kusy ze stejné cenové kategorie, tak zvukový rozdíl je poznat opravdu při bedlivém porovnávání a v akusticky dobrém prostředí.
Při obyčejném hraní to možná pozná jenom netopýr a někteří vyvolení...
Nic proti Yamahám, občas se s nimi potkávám na kšeftech, ale že by to bylo něco úžasného potvrdit nemůžu.
V něčem jsou lepší, v něčem horší - stejně jako auta, motorky, lyže, počítače...
Při obyčejném hraní to možná pozná jenom netopýr a někteří vyvolení...
Nic proti Yamahám, občas se s nimi potkávám na kšeftech, ale že by to bylo něco úžasného potvrdit nemůžu.
V něčem jsou lepší, v něčem horší - stejně jako auta, motorky, lyže, počítače...
Nemám strach z lopaty, mám strach ze srpu a kladiva
jeany píše:Ta sprostá EP 2500 je komplet obšlehnutá QSC RMX, akorát s uliho "upgradem" součástkové základnymart_xx píše:urcite by som to nekupil asi mam velke naroky na zvuk aj sprosta ep 2500 hra cistejsie a urcite rychlejsieTakže to co říkáš prostě není fyzikálně možné
Přístě radši napiš, že nemáš rád FIRMU QSC, nebo Prodance (nebo janevím koho, kdo ti stoup na kuří oko), bo porovnávat RMX s ulim je dost mimo...
Už jsem na to ani nereagoval, protože to tu píšu pořád dokola... Ano, RMX2450 je základ mnoha pajců. EP2500 má totožné schéma, jiné OZ, méně kvalitní kýble ve zdroji. Z principu tedy nemůže "hrát lépe". Může být méně stabilní v okamžiku kdy se v rámci H-třídy přepíná napájecí napětí větví. Vzniklé zkreslení pak produkuje vyšší harmonické a zabarvuje zvuk. Mylně pak bývá takový zesilovač hodnocen jako "lepší na výškách" a naopak stabilní neutrálně hrající zesilovač je vedle něj paradoxně hodnocen jako zvukově "tupější".
Zesilovač výkonu má zesilovat výkonově, nemá fungovat zároveň jako enhancer.
Jsem zmatkař, někdy. No a?
-
Patso
A nemají ty Ymahy v P seriích takové to udělátko s připínaným napětím někde kolem 20V ke konci. Někde jsem ve vášnivé diskuzi zaslechl..... Něco.... No výsledný efekt vlastně je něco jako vitalizace signálu se zachováním proudu. Omlouvám se že to píšu jako debil, ale moc mně ty vnitřnosti zase nezajímaj. Jsem nadšený uživatel akorát. A když už jsme tady u těchto zesíků?:_"!?