Jak silný zesilovač a bedny
-
- Reklama
Jak silný zesilovač a bedny
Zdravím a prosím o radu. Jak silný koncový zesilovač a bedny s jakými parametry jsou potřeba na ozvučení např. menšího klubu nebo sálu (200 lidí). Prosím o parametry a ocením i jejich vysvětlení nebo tipy na konkrétní zesíky spíše z nižší až střední cenové hladiny.
Díky moc
Díky moc
- safa
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
... nech tohoFyla píše:Nechces si zalozit jedno globalni vlakno, kde by se diskutovalo na tema "kompletni technicke zabezpeceni peticlenne vokalni skupiny"?
Šáfa ::::::
Soundman.cz ,
audiopro s.r.o.,
Zvukařská škola,
FADER.cz
audiopro s.r.o.,
Zvukařská škola, Tak otázka je kolik peněz do toho chceš dát. Já bych pro tenhle účel zvolil RCF série TT (TT08 nebo TT25 - ty už jsou ale dost silné) nebo KV2 série EX ale pravda že nejsou zrovna nejlevnější. Z levnějších nejsou od věci RCF série ART, nebo líp něco od DB Tech. Vše bych bral aktivní, ale některé typy co jsem uvedl se vyrábí i pasivní. Každopádně bych se vyhýbal značce Yamaha, ty nové bedny jsou sice levné ale nehrají dobře. Teď jsem jel pár koncertů s kapelou která má Peavey PRO-15, hrají krásně ale jsou dost náchylné na spálení výškových driverů.
V každém případě se vyhýbej levným "značkám" jako jsou různé Skytec, Omnitronic, US Blaster apod.
V každém případě se vyhýbej levným "značkám" jako jsou různé Skytec, Omnitronic, US Blaster apod.