Koncak ku SYSTEM 153 (Dan Acoustic)
-
- Reklama
-
Pavel Sulek
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Koncak ku SYSTEM 153 (Dan Acoustic)
Ahojte, ako PA pouzivam system 153 http://www.danacoustic.sk/bazar_tovar.php?id=2389&od=0
Vbuducnosti ho budem pouzivat aj s tami snekmi (mam uz dva a dalsie dokupim). Zatial su k tomu 4x hornflex s PD.1850. K nim mam spinaci koncak BV3200, celkom som spoko.
No problem je s dobram koncakom k tym vrchom (su to fullrange, nie biampy), zatial som nemal dost moznosti na skusanie. Cele to delim na nejakych 120Hz. Aky koncak by sa mi ktomu hodil napr.naozvučovanie rockovych koncertov? Resp. aky vakon rms pri 4 Ohm budem potrebovat?
Vbuducnosti ho budem pouzivat aj s tami snekmi (mam uz dva a dalsie dokupim). Zatial su k tomu 4x hornflex s PD.1850. K nim mam spinaci koncak BV3200, celkom som spoko.
No problem je s dobram koncakom k tym vrchom (su to fullrange, nie biampy), zatial som nemal dost moznosti na skusanie. Cele to delim na nejakych 120Hz. Aky koncak by sa mi ktomu hodil napr.naozvučovanie rockovych koncertov? Resp. aky vakon rms pri 4 Ohm budem potrebovat?
-
sinclair
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Tak jmenovitý příkon to má 1.250W/4ohm, tak podle toho musíš vybrat konec..Konec s takovým výkonem už ale nebude levný-silně doporučuju se důsledně vyhýbat značkám jako Fidek, American Audio, T-Amp, Sounking a podobným srágorám. Budeš muset asi vybírat z QSC a nejspíš řady PL, vypadá to, že naprosto ideální model je PL340.
-
Pavel Sulek
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Diki, Sinclair, no ja som napr predbezne vybral:
YAMAHA P7000S
QSC RMX 4040HD
MACKIE FRS-4000
Potrebujem hlavne, aby mi to verne nieslo hlavne pri zivej produkcii. Na koncerte som to skusil krmit aj niecim lacnejsim, no celkovo mi to zle prenasalo spev a hodne skresleny.
Rozmyslal som aj nad tym, ze ak to rezem od 120, neokrese mi to prikon na cca 1kW?
Diki
YAMAHA P7000S
QSC RMX 4040HD
MACKIE FRS-4000
Potrebujem hlavne, aby mi to verne nieslo hlavne pri zivej produkcii. Na koncerte som to skusil krmit aj niecim lacnejsim, no celkovo mi to zle prenasalo spev a hodne skresleny.
Rozmyslal som aj nad tym, ze ak to rezem od 120, neokrese mi to prikon na cca 1kW?
Diki
-
Pavel Sulek
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
-
Pavel Sulek
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
-
maly_medved
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
-
Pavel Sulek
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
-
maly_medved
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
-
sinclair
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
medvěde, já zrovna P7000 nedávno měřil. Ten zesilovač umí dávat plnej výkon pouze něco přes 3 sekundy a pak to vnitřní limitace shodí na ani ne 2/3 výstupního RMS napětí, sotva jsem stihl odečíst výchylku na milivoltmetru.
Je to poddimenzovanej levnej s**č, kde výrobce k osekání výrobních nákladů a o*****í zákazníka využil faktu, že v přirozeném signálu se delší souvislé pasáže špiček téměř nevyskytují.
Je to zvlášť citelné při použití těchto zesilovačů na basy v technu, oproti jiným se stejným štítkovým výkonem se jeví velmi slabé a málo dynamické, což má na svědomí ona vnitřní limitace a co se pak mylně zaměňuje za malý DF.
Na live muziku a středovrchy s vyšším dělením to může být vyhovující, jinak jsou na h***o.
---------------
Pozn.: Prosím, zdržte se vulgarit, viz viewtopic.php?t=6
Děkuji, administrátor
Je to poddimenzovanej levnej s**č, kde výrobce k osekání výrobních nákladů a o*****í zákazníka využil faktu, že v přirozeném signálu se delší souvislé pasáže špiček téměř nevyskytují.
Je to zvlášť citelné při použití těchto zesilovačů na basy v technu, oproti jiným se stejným štítkovým výkonem se jeví velmi slabé a málo dynamické, což má na svědomí ona vnitřní limitace a co se pak mylně zaměňuje za malý DF.
Na live muziku a středovrchy s vyšším dělením to může být vyhovující, jinak jsou na h***o.
---------------
Pozn.: Prosím, zdržte se vulgarit, viz viewtopic.php?t=6
Děkuji, administrátor