DAP
-
- Reklama
Re: DAP
Radši se tomu vyhni. Zaměř se na QSC audio a máš klid. Hlavní dodavatel je www.prodance.cz , projdi si jejich e-shop a v případě nejasností se zeptej na jejich diskusním fóru, předem je vhodné projít si historii příspěvků, dá se tam hledat podle klíčových slov.
Je zbytečné šetřit pár stovek a šilhat po lacinějších kopiích zesilovačů QSC řady RMX. Pro méně náročné účely vyhoví i nejnižší modely od QSC a sice GX5 a GX3, tam je cena už opravdu nízká.
Je zbytečné šetřit pár stovek a šilhat po lacinějších kopiích zesilovačů QSC řady RMX. Pro méně náročné účely vyhoví i nejnižší modely od QSC a sice GX5 a GX3, tam je cena už opravdu nízká.
Jsem zmatkař, někdy. No a?
- Pavel Sedlák
- Uživatel

Evolučním vývojem a přirozeným výběrem jsem dospěl ke stejnému výsledku - QSC
Nemám strach z lopaty, mám strach ze srpu a kladiva
-
maly_medved
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
JJ , málokdo je tak bohatý aby si mohl kupovat levné věci a nechal si jimi ničit svůj sluch a své repro
V levnějších řadách QSC si v současné době najde vhodný model i nemajetný začátečník, čili není třeba s ničím jiným experimentovat. Kdo mám málo, pořídí třeba GX5 a kdo si přišetří na RMX2450 má nadlouho vystaráno.
-
Pavel Sulek
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Akurat vybalujem novu GX5, co som si objednal. A naozaj, neriesil by som nic ine a GX3 a 5 su podla mna minimum, co moze dnes clovek dat za standardny a spolahlivy koncak. Nerieste chalani nic smerom na dol - neoplati sa to a vobec neusetrite. Mam to overene... Zvuku zdar. 
Pavel už k tomu vidím taky dospěl a koupil si aspoň to nezbytné minimum, doufám že mu GX5 bude sloužit k plné spokojenosti.
Pokud víme, za kolik peněz se dá udělat spolehlivý zesilovač, který opravdu splňuje uvedené parametry výrobce a v provozu drží, tak cokoliv levnějšího a papírově lepšího je prostě podezřelé. Stačí pro začátek porovnat jen systémy chlazení zesilovačů z fotek...
Pokud víme, za kolik peněz se dá udělat spolehlivý zesilovač, který opravdu splňuje uvedené parametry výrobce a v provozu drží, tak cokoliv levnějšího a papírově lepšího je prostě podezřelé. Stačí pro začátek porovnat jen systémy chlazení zesilovačů z fotek...
-
Pavel Sulek
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Dakujem Frantik, s QSC zacinam az teraz. Pozival som a aj pouzivam BV Audio 3200 a 2000. Zatial spokojnost, 3200-ka na basy je celkom OK. Niekedy som ako vacsina mal Omni, no je to davna minulost a nikdy by som ich uz nekupil. Radsej by som prisetril. Ono v globalnom pohlade by som nemusel kupovat 2x, staci raz a poriadny a este nemusim rozmyslat, ako sa zbavim toho stareho. A hlavne, ked som kupil kvalitnejsie PA, tak to prislo same.
PS. maly, zlaty a lahucky model ta GX5
PS. maly, zlaty a lahucky model ta GX5
Není zač děkovat, přišel jsi na to sám. BV audia Ti určitě dělaly vždy lepší službu než omni a cokoliv podobného, na svou dobu to byly určitě poctivě dělané zesilovače ve srovnání např. s QSA.
-
Pavel Sulek
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
To ano. tesim na zatazkavanie tej 5-ky.