Jaký zesilovač ke Skytec 900 W / 8 Ohm?
-
- Reklama
-
BuBuNewman
Re: Jaký zesilovač ke Skytec 900 W / 8 Ohm?
Rozumim, ale kdyz sem si o tom precetl par clanku vsude psali ze jakmile mam napriklad 8 ohm repro...muyim mit vicemene stejnej zesilovac jinak by se odpalil take by me zajimalo co znamena to +90dB az -3dB nebo jak poznam ze reprak bud mit vyrazne basy?...berte to jako otazky od naprostyho lajka...
kterej se chce pomalu dostat do techto "vod". Nejprve zacit lehce hrat pro par lidis tim co mam a kdyz se to ujme...zasel bych dal. 
- blaha
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
A co kdyby jsi si dal trochu námahy a něco si nastudoval, jak tady na fóru, tak třeba nějakou literaturu.
Zdeněk "Bláha" Blahovec, ozvučení, světla, stage, instalace, poradenství, divadlo Jaroměř
-
BuBuNewman
To uz jsem zkousel....bohuzel jsem asi ten tip cloveka, kterej veci potrebuje slyset od nekoho abych to pochopil. Dejme tomu , ze i kdyz je to kram nechal bych si to co mam , ten skytec ....je nejakej zesilovac kterej by ste mi doporucili aby nebyla m9znost odpalit at uz jedno nebo druhe v nejake hodnote zhruba do 4k? Nejak zacnu a behem toho se to pokusim nejak doplnit zkusenostmi a vsim co mi za tu dobu hrani prijde...
-
JirkaN
Dám ti radu abys to měl co nejjednodušší a nejlevnější. Kup si aktivky aspon 15"+1", takové ty plastovky, třeba behringer. Na domácí párty pro 40 lidí ti to bude na 100% stačit a nic tím nepokazis. Kdyby ti bylo basů málo, tak ještě aktivní sub. Nemusíš řešit žádný zesilovač, impedance, citlivosti atd. Pro úplného amatéra ideální řešení. Kdykoliv rozbalis nebo sbalis jen 2 bedny, nic víc.
-
BuBuNewman
Ano jiste, jen ten skytec uz mam doma...nejradsi bych ho jen pripojil k pc a mel ho jako repro od pc..jenze to nejde..prave proto potrebuju aspon nejakej zesilovac..tak sem se chtel zeptat jakej by asi tak zhruba mel byt...aby nevypalil at uz jedno nebo druhe...potreboval bych asi slyset parametry zesilovace kterej by ten kram udrzel nic vic nic m8n..
-
xxx3
A co takhle ten Skytec prodat nějakému jinému šťastlivci? O nějakém odpálení nebo neodpálení se dá jen spekulovat. Firmy typu Skytec a spol. si moc nelámou hlavu s uváděním skutečných parametrů. Zkrátka a dobře (a v tom se asi budu opakovat) nejlepší je jít od toho a sehnat něco úplně jiného - ideálně tu aktivku, jak tady už někdo psal.
-
BuBuNewman
No asi nemam jinou moznost...jen se zeptam je mozne nejak zjistit kolik ma repro watu rms? Kdyz to neni nikde psano? Nebo pokud to neuda vyr9bce je to nezjistitelny?
- Zdeněk Prodance
- Uživatel

Ano, z tvého hlediska je to nezjistitelné a nějakými modrými bednami Skytec si vůbec nelam hlavu, je úplně jedno, jestli je už máš nebo ještě nemáš nebo už nemáš, protože za 380Kč se opravdu nic pořídit nedá. Pokud se míníš nadále pohybovat v tomto rozpočtovém pásmu, tak se tady vyptáváš úplně zbytečně, není ti žádné pomoci. I naprostý začátečník MUSÍ v tomto oboru vysolit mnohem víc, jediná další možnost je neinvestovat peníze, ale čas a námahu a třeba místo nákupů tretek (na které by ještě bylo) začít u někoho kdo už materiál a práci má, přicmrdovat a tím se aspoň něco naučit. Znamená to především nosit a hlídat, ale i to je víc, než zkoušet takhle lepit aparát. Ten bys totiž stejně vyhodil a veškerá zkušenost by byla jen negativní.
H.M.
H.M.
Prodance, http://www.prodance.cz
-
Ondráš
chaaa
, ted jsem se teprve podival na obrazek toho, o cem tady mluvite
, to jsem se takhle dlouho nepobavi
l. Designeri ve Skyteku asi huli fakt hustej matros

-
Ondráš
Na oslavach pro 20-40 osob,kde se obcas vyskytuji, hraji na tohle:
http://www.dexon.cz/katalog/profesional ... stava.html
Ano, hraje to dost nahlas, ale jinak jak z ...ele.
Radsi ten Behringer:
http://www.behringer.com/EN/Products/B212D.aspx
http://www.dexon.cz/katalog/profesional ... stava.html
Ano, hraje to dost nahlas, ale jinak jak z ...ele.
Radsi ten Behringer:
http://www.behringer.com/EN/Products/B212D.aspx
-
Mariann
V dannej cene celkom pekne hraju aj LD systems Pro 12 LDPN122A2, aj keď mam pocit ze Behri B212D vytlaci o cosi vyssiu hlasitost ale prislo mi to zvukovo menej prijemne. Kazdopadne je to este taka poloprofi kategoria, aj drahsie dB Cromo 15+ nie su este ziaden zazrak. Z lacneho co hra prijemne tak EV ZLX 12P, akurat sa k tomu treba spravat opatrnejsie lebo aj ked pisu 1000W(zosil) ma to tak 250W basaky (repro ma asi iba 2 mozno 2,5" cievku)...a nie je problem upiect repro... no zvukovo velmi prijemne, akurat cena tam je uz o stovku vyssia nez LD alebo Behros.
Este by bola moznost kupit od ruky nejake DAN Raptor 152 alebo EM151 a k tom u zosil napr. QSC GX5, Lexon 1500XL, to by celkom aj hralo, niektore kapely na tom svadby hraju a celkom sa to da pcuvat.
Este by bola moznost kupit od ruky nejake DAN Raptor 152 alebo EM151 a k tom u zosil napr. QSC GX5, Lexon 1500XL, to by celkom aj hralo, niektore kapely na tom svadby hraju a celkom sa to da pcuvat.