PSA31500
-
- Reklama
Re: PSA31500
Nevyplatí se to koupit vůbec, je to "šit" !!! Kup si originál této nepovedené kopie, což je QSC RMX2450. Nejlépe je koupit zesilovač u Prodance, pobočku mají i v Bratislavě, jsou dovozci a zajišťují servis.
Jsem zmatkař, někdy. No a?
Aj sinclair to potvrdil, je to smejd.
- safa
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Nevyplatí se to koupit vůbec, je to "šit" !!! Kup si povedenou kopii originalu, což je Behringer EP2500. Nejlépe je koupit zesilovač u Audiopro, zasilaji postou, jsou dovozci a zajišťují servis. 
A nebo si kup original jak pise Frantik
A nebo si kup original jak pise Frantik
Šáfa ::::::
Soundman.cz ,
audiopro s.r.o.,
Zvukařská škola,
FADER.cz
audiopro s.r.o.,
Zvukařská škola, Re: PSA31500
Vlasnim aj EP1500 aj EP2500 zatial idu dobre, oba bez poruchy. Toto mi ponukal nejaky chytrak co chcel zarobit.
EP2500 je sice dost povedená kopie originálu, ale originál to prostě není. Pravděpodobnost závad je u EP větší než u QSC.
Pozn. pro Safu: Nevymyslel jsem si to, psal mi to nedávno servisák Sendy z Ostravy, pár EPček má teď doma v prádle, objevují se tam sporadické vady a zase se ztrácejí, takže se to těžko hledá. Přitom zesilovače hrály jen v pevné instalaci, znečištění uvnitř v podstatně žádné. Možná by Sendy sdělil nějaké podrobnosti na mail, jestli už to má opravené.
Jestli opravdu nemáš peníze na QSC, nehodláš je došetřit a Safa se ti zaručí za případný servis pro EP, tak si ho kup přednostně u něj.
Cenový rozdíl mezi EP2500 a originálem QSC RMX2450 není veliký a v tomto případě nepodstatný. EP bych v případě nutnosti nechal na odposlechy, na FOH vždy QSC, toť moje volba.
Hlavní závěr: Žluťaku PSA = NIKDY! Sinclairovi se při měření do umělé zátěže PSA se tak rozpálil, že to po pár minutách raději stopnul...
Pozn. pro Safu: Nevymyslel jsem si to, psal mi to nedávno servisák Sendy z Ostravy, pár EPček má teď doma v prádle, objevují se tam sporadické vady a zase se ztrácejí, takže se to těžko hledá. Přitom zesilovače hrály jen v pevné instalaci, znečištění uvnitř v podstatně žádné. Možná by Sendy sdělil nějaké podrobnosti na mail, jestli už to má opravené.
Jestli opravdu nemáš peníze na QSC, nehodláš je došetřit a Safa se ti zaručí za případný servis pro EP, tak si ho kup přednostně u něj.
Cenový rozdíl mezi EP2500 a originálem QSC RMX2450 není veliký a v tomto případě nepodstatný. EP bych v případě nutnosti nechal na odposlechy, na FOH vždy QSC, toť moje volba.
Hlavní závěr: Žluťaku PSA = NIKDY! Sinclairovi se při měření do umělé zátěže PSA se tak rozpálil, že to po pár minutách raději stopnul...
- safa
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
... tak overene to nemam nebot QSC neservisujeme, ale je to mozne. Na druhou stranu EPcek jsme prodali dost na to abych vedel kolik z toho se nam vraci do servisu a s jakymi zavadami. Myslim, ze jejich spolehlivost je velice dobra (opakuji ze nemam srovnani a tedy nevim jaka je u QSC, LabGrupen, Crown a dalsich ... u Chevina je az na jeden hlucny vetracek zatim stoprocentni) .frantik píše:EP2500 je sice dost povedená kopie originálu, ale originál to prostě není. Pravděpodobnost závad je u EP větší než u QSC.
... samozrejme, vsechny vyrobky znacky Behringer u nas maji dvoulety zarucni servis a nasledne samozrejme i pozarucni. V tom neni problem, to je bezny pristup vsech solidnich firem.Jestli opravdu nemáš peníze na QSC, nehodláš je došetřit a Safa se ti zaručí za případný servis pro EP, tak si ho kup přednostně u něj.
Šáfa ::::::
Soundman.cz ,
audiopro s.r.o.,
Zvukařská škola,
FADER.cz
audiopro s.r.o.,
Zvukařská škola, Re: PSA31500
To Safa: Hlavně že už má dost informací na to, aby nebral to PSA ani omylem, doufejme, že sáhne minimálně po tom EPčku...