Tascam US-1x2HR
-
- Reklama
-
- Nováček fóra
Tascam US-1x2HR
Prosím o radu.
Při připojení sluchátek Sennheiser HD560s do zvukové karty mi při vyšší hlasitosti ve sluchátkách nepříjemně praská. Když dám sluchátka do běžného jacku v počítači, tak hrajou normálně i při maximální hlasitosti. Ovladače bych měl mít aktuální.Při zapojení do zvukovky mi navíc hrají sluchátka o polovinu méně než bez ní.
Moc všem předem děkuji za radu
Při připojení sluchátek Sennheiser HD560s do zvukové karty mi při vyšší hlasitosti ve sluchátkách nepříjemně praská. Když dám sluchátka do běžného jacku v počítači, tak hrajou normálně i při maximální hlasitosti. Ovladače bych měl mít aktuální.Při zapojení do zvukovky mi navíc hrají sluchátka o polovinu méně než bez ní.
Moc všem předem děkuji za radu
Re: Tascam US-1x2HR
Při připojení do čeho hrají sluchátka o polovinu méně než bez ní?Thomasso23 píše: ↑pát 23. úno 2024 9:03:02... Při zapojení do zvukovky mi navíc hrají sluchátka o polovinu méně než bez ní.
Že by ten výstup ze zvukovky byl linkový a ne sluchátkový tzn. nižší impedance sluchátek než výstup zvládne?
Na zvukovce je jediný 6,3 Jack a je to sluchátkový výstup.
Tak ještě zkusit jiný USB kabel - kvalitnější.
Už se mi to stalo několikrát - lupance na ext. zařízení USB- poprvé jsem se drbal s prioritami ve win a nic. Nakonec pomohla výměna USB kabelu a pak už jsem vždy vyměnil jen kabel a OK. Přesto že se ten kabel vždy tvářil jako OK.
Téměř na 100 % je někde něco přebuzeného.Thomasso23 píše: ↑pát 23. úno 2024 9:03:02....mi při vyšší hlasitosti ve sluchátkách nepříjemně praská. ...
To je běžná situace na fórech, kde je možné se ptát zadarmo. A dokonce jsou i tazatelé, kteří mají živnost a když si s něčím neví rady, zeptají se zdarma na fóru a pak díky odpovědi úspěšnou opravu klientovi naúčtujou.