Jak začít se světly?

Odpovědět
  • Reklama
  • EAW RS series
Uživatelský avatar
starter

Jak začít se světly?

Příspěvek od starter » čtv 22. pro 2016 1:05:37

Ahoj, potřebuju nasměrovat. Propojení světel chápu, mám i dimmer na klasický PARy a pár LED "PARů" a ovládání jen 24 kanálovej Eurolite, veškerý nastavování není problém. Potřeboval bych spíš poradit, jak dál... Kdybych, třeba chtěl pořídit scany, jiný ovládání, nebo ovládat přes PC. Nevěděl bych, už jak to "sladit" dohromady. Teď jen nastavím chasery, víceméně naťukám tempo a měnim akorát fade. Ale nevím, jak to udělat kreativněji. Nenašel jsem žádný web, kde by někdo popisoval metody a postupy při tvoření třeba složitého programu pro světla. Nenasměruje mě někdo?
Díky

ma.ro
Uživatel
Uživatel
Příspěvky: 31
Registrován: čtv 12. led 2012 13:48:31

Re: Jak začít se světly?

Příspěvek od ma.ro » čtv 22. pro 2016 7:45:35

http://www.onstagelighting.co.uk/ - clanky jak o hw tak o softwaru a metodice ukladani scen
https://www.learnstagelighting.com/ - obecne aj prakticke clanky

Uživatelský avatar
starter

Re: Jak začít se světly?

Příspěvek od starter » čtv 22. pro 2016 8:58:50

http://www.onstagelighting.co.uk/ - clanky jak o hw tak o softwaru a metodice ukladani scen
https://www.learnstagelighting.com/ - obecne aj prakticke clanky
Díky

otakar.kurz
Nováček fóra
Nováček fóra
Příspěvky: 6
Registrován: ned 12. dub 2020 13:10:17

Re: Jak začít se světly?

Příspěvek od otakar.kurz » sob 15. kvě 2021 14:07:21

Ahoj ,mám dotaz. Při zapnutí pultu (Mastershow 512 - COEF LIGHTING ) na display svíti že se pult inicializuje. Následně se objeví hláška : Midi dovnland eror. V pultu byla měněná baterka ,jinak nic zásadního se nedělo. Může mi někdo poradit jak se dá tato hláška obejít a uvést pult do normálního režimu ? Děkuji.

Uživatelský avatar
PeBe
Uživatel
Uživatel
Příspěvky: 621
Registrován: úte 08. čer 2010 7:08:42

Re: Jak začít se světly?

Příspěvek od PeBe » sob 15. kvě 2021 15:58:04

Co nejde silou, jde ještě větší silou...

otakar.kurz
Nováček fóra
Nováček fóra
Příspěvky: 6
Registrován: ned 12. dub 2020 13:10:17

Re: Jak začít se světly?

Příspěvek od otakar.kurz » ned 16. kvě 2021 7:45:46

Dík....snad to dám.

otakar.kurz
Nováček fóra
Nováček fóra
Příspěvky: 6
Registrován: ned 12. dub 2020 13:10:17

Re: Jak začít se světly?

Příspěvek od otakar.kurz » ned 16. kvě 2021 8:31:09

Takže manual OK, bohužel stať o chybových hlášeních jsme neobjevil ( nejsem anglofil ). Problém prostě je ten že ta chybová hláška naběhne hned při spuštění a nedovolí standardní režim.

Uživatelský avatar
PeBe
Uživatel
Uživatel
Příspěvky: 621
Registrován: úte 08. čer 2010 7:08:42

Re: Jak začít se světly?

Příspěvek od PeBe » ned 16. kvě 2021 8:50:52

V dolní části té stránky z odkazu by měly být odkazy na další manuály. Zkusil bych v manuálech hledat něco, jako "Factory Settings".
Co nejde silou, jde ještě větší silou...

otakar.kurz
Nováček fóra
Nováček fóra
Příspěvky: 6
Registrován: ned 12. dub 2020 13:10:17

Re: Jak začít se světly?

Příspěvek od otakar.kurz » ned 16. kvě 2021 8:52:25

ok. jdu do toho ...dík

otakar.kurz
Nováček fóra
Nováček fóra
Příspěvky: 6
Registrován: ned 12. dub 2020 13:10:17

Re: Jak začít se světly?

Příspěvek od otakar.kurz » ned 16. kvě 2021 9:08:33

hm...... jsem fakt tupej ......prostě ne a ne něco najít.....

Odpovědět

Zpět na „Svítíme...“