Ako nazvučit Camelen Ngony

Otázky a odpovědi z LIVE PRAXE - co, jak a proč dělat atd. (otázky na techniku směřujte do sekce Zvuková technika)
Odpovědět
  • Reklama
  • nové mixpulty Qu
Ngony

Příspěvek od Ngony » pon 27. srp 2012 13:23:23

:^o Zdravým mam jeden speci africký nastroj

a potreboval by som to nazvučit vlastne nazvučit by som to vedel ale hladam bud dobrý klips mirofon na akustické veci alebo proste nieco ale hlavne nie drahé :D viete mi poradit ? 8)

exxxi
Uživatel
Uživatel

Příspěvek od exxxi » pon 27. srp 2012 13:41:31

Asi podobnými způsoby, jako kytaru nebo harfu. Tak buď kvalitní kondenzátorový mikrofon nebo snímač pod kobylku, předpokládam, že ten nástroj ji má.
SiEx3, X32r, IG4T, EV, Turbosound etc.

lubosjerabek
Nováček fóra
Nováček fóra

Příspěvek od lubosjerabek » pon 27. srp 2012 19:56:15

Ahoj, tenhle nástroj používají Afro Celt Sound System a co jsem je viděl v lucerně, tak na tom měl klip s kond. mikrofonem, v těch místech kde se hraje prsty.
sorry zvučím pro zábavu, tudíž kazím ceny http://www.janatomam.cz

ngony

Příspěvek od ngony » čtv 30. srp 2012 14:31:43

Cawte dakujem za napísanie . ešte raz sa kcem ospravedlnit za moju sprostost ale spýtam sa lebo nieviem : ODporučate mi kondenzator. mikrofon ? prečo ? aký je rozdiel medzi dynamickým a kondenzat. ....dakujem nemam vtomto smere ziadne skusenosti a nechcel by som si kupit daku ..... mam dost zaujimavých nastroj ale vyhladavam ich pre ich akustický zvuk v natural forme :D budem cakat na vase spravy dakujem ....popripade viete mi aj poradit nejaký konkretny typ majku a kde ho kupim na slovensku ...

KamilV
Uživatel
Uživatel

Příspěvek od KamilV » pát 31. srp 2012 9:02:51

Nechcu být za zlého, ale tyto základní informace se povalují po celém internetu.
http://cs.wikipedia.org/wiki/Mikrofon" onclick="window.open(this.href);return false;

Toliko k rozdílům koďan vs. dynamika a principy jejich fungování.

Pro konkrétní tipy by to chtělo nějaký cenový rámec, DPA, Audio-Technica - šlo by toho použít víc, záleží, kolik bys do toho investoval.

ngony

Příspěvek od ngony » pát 31. srp 2012 18:04:17

Dakujem ti za info .... cenova relace tag okolo 150e or okolo 100fky ....

skeletons88
Uživatel
Uživatel

Příspěvek od skeletons88 » sob 01. zář 2012 11:14:06

Zriesil by som si snimac, a na stage by som to bral aj z ten diery npr.akg 1000.

Pretoze tie struny koncia nate guli a podstatnu cast zvuku z inym zafarbenim sa tvori tam.

Ciii?

Odpovědět

Zpět na „Zvučíme live a věci okolo“