Stereo klávesy do mono di-boxu
-
- Reklama
-
Ondráš
Re: Stereo klávesy do mono di-boxu
Panove, neberte to ve zlem, ale pri procitani tohoto vlakna vlastne zacinam uplne pochybovat, jestli jsem kdy vubec kdy DI-box nebo trafo spravne
.
Proti mnohym z vas jsem sice zvukovy nouma (nezvucim live kapely), ale ja to tak nehrotim, v 90% pripadu jsem si vystacil bud se symetrizacnim pasivnim 1:1 trafem (Uli, ART) nebo obyc. aktivnim Di-boxem od Uliho. A taky to hraje...nejak.
Proti mnohym z vas jsem sice zvukovy nouma (nezvucim live kapely), ale ja to tak nehrotim, v 90% pripadu jsem si vystacil bud se symetrizacnim pasivnim 1:1 trafem (Uli, ART) nebo obyc. aktivnim Di-boxem od Uliho. A taky to hraje...nejak.
-
Návštěvník
Ahoj,
doporučuji DIBox: LDM firmy KV2 audio. Navíc má vestavěný budič linek. Má dva mono nesymetrické vstupy a jeden symetrický výstup.
doporučuji DIBox: LDM firmy KV2 audio. Navíc má vestavěný budič linek. Má dva mono nesymetrické vstupy a jeden symetrický výstup.
LDM uz asi nie.
JK1 od KV2 s funkciou MIX
J
JK1 od KV2 s funkciou MIX
J
Symetrizační trafo je asi vůbec nejlepší pokud nepotřebuješ zesíleníOndráš píše:jsem si vystacil bud se symetrizacnim pasivnim 1:1 trafem (Uli, ART) nebo obyc. aktivnim Di-boxem od Uliho. A taky to hraje...nejak.
Nejsem prodavač