Kabelové přejezdy..
-
- Reklama
-
george_58
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Kabelové přejezdy..
Používáte nějaké kabelové přejezdy? Nebo jak chráníte párák a přívod el. k pultu? Asi nejlevnější jsem našel tady: http://www.mostyaprejezdy.cz/index.html ... rohovy.htm" onclick="window.open(this.href);return false;
Používá to někdo?Vypadá to dobře použitelně a za dobré peníze. Máte příp. nějaký tip na něco levnějšího?
Používá to někdo?Vypadá to dobře použitelně a za dobré peníze. Máte příp. nějaký tip na něco levnějšího?
Kabelové přejezdy..
Nevím co máš za kabeláž, ale počítáš s tím, že 8m těhto přejezdů váží 240kg??? Já jsem si pořídil tady tyto http://www.litectruss.com/products.php? ... ocument=89. Malé, lehké, spodek je takový gumový - takže po hladké podlaze nekloužou. Fakt je, že v tom táhnu jen optiku a jeden 230V kabel.
Zvukař bez www stránek
-
george_58
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Kabelové přejezdy..
A ta cena tam byla jaká?Jasně no, je to těžké, právě proto chci zjistit kdo co a za kolik používá 
Kabelové přejezdy..
Já měl štěstí, podařilo se mi odchytit rozprodej jednou použitých po jedné větší akci. Jinak je cena něco kolem 3500,-.
Zvukař bez www stránek
-
pisty
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Kabelové přejezdy..
Na "důležitou" akci jsem je přetekroval pruhem koberce za pár kaček z výprodeje...
Asi by to tam mohlo být "nafurt" - vypadalo to dobře, ale mám to opřený na dvoře, takže jsem to strhal, aby to nesplesnivělo...
klídek chlapi, to je nulák
- Jose1
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Re: Kabelové přejezdy..
Jelikož mi nějak pořád nezbývají kačky na pořízení nějakého přejezdu, bezesporu velmi důležité části vybavení. Skáču pod kola nákladním autům, chystající se, přejet na asfaltu volně položený párák.
Ty ceny za metr lávky, jsou fakt síla.
-
jardatop
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Tak si porid aspon 2 kousky a donut ty nakladaky, aby jezdili kolama prave pres ne.
-
george_58
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Já včera udělal přejezdy z těch stavebních latí. Mám to spojené dole pod kabelama tenkýma deskama a nahoře je to dost nehezky cca. co 40 cm spojeno kousky Merkuru
ale drží to perfektně. Pěkně do toho uložím párák a pak přišroubuji merkurové plíšky a je to. Včera mi po tom jezdily celý den velorexy, semtam osobák i dodávka a bez jakéhokoliv problému. Lepší než nic. Ale nevypadá to hezky 
- CharlesBass
- Uživatel

Hm zajímalo by mě při jaké příležitosti jezděj náklaďáky mezi pódiem a zvukařem tak, aby jim zvukař musel skákat pod kola... tohlr bych řešil s pořadatelem, když nemůže zajistit zásobování stánků zezadu, tak nechť pronajme přejezdy...Jose1 píše:Jelikož mi nějak pořád nezbývají kačky na pořízení nějakého přejezdu, bezesporu velmi důležité části vybavení. Skáču pod kola nákladním autům, chystající se, přejet na asfaltu volně položený párák.
Basista zajímající se značnou měrou o zvuk, tedy i samozvučení a jeho následky 
A drze se deroucí do vyššího levelu sorty podivínů říkající si zvukaři
A drze se deroucí do vyššího levelu sorty podivínů říkající si zvukaři
-
OK2MDK
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
když bych už musel řešit nákladáky, řešil bych to jenom mistním přejezdem.
Já měl pujčenej z hasičárny co maj hasiči na hadice.. takže auto přejed může, když už je to nutné, sice jenom jedním místem ale může
Já měl pujčenej z hasičárny co maj hasiči na hadice.. takže auto přejed může, když už je to nutné, sice jenom jedním místem ale může
-
honza637
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Snadné a levné řešení. Taky jsem viděl něco podobného. Měli tím tehdy tažený silový kabel na stavbě. 2 prkna vedle sebe, širší a ze stran vzaté patrně hoblíkem aby byla nájezdová plocha. uprostřed žlábek kam se uložil kabel a za ním to samé co zepředu. Jednoduché, levné a efektivní. Podobná varianta jako píše pisty... A stojí to chvíli práce, možná nějakou tu krev při hoblování.pisty píše:Heh - dvě stavební latě za 9kč/m, s přišroubovanýmy příčkma, aby se to "nesrazilo" k sobě...
Na "důležitou" akci jsem je přetekroval pruhem koberce za pár kaček z výprodeje...![]()
Asi by to tam mohlo být "nafurt" - vypadalo to dobře, ale mám to opřený na dvoře, takže jsem to strhal, aby to nesplesnivělo...
Analog je analog - trochu toho šumu tam být musí...
- Jose1
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
CharlesBass
To se mě stalo samozřejmě pouze jednou. Byla to akce pro policajty, jakýsi jejich den, s kapelama. Na vyasfaltovaném parkovišti se hrálo bez pódia, organizace příšerná, akce domluvená přes hubu, pořadatel v podstatě žádný. No a když jsem zrovna dodrátoval, tak se tam začal otáčet policejní náklaďák a hrnul to rovnou na párák. Tak jsem tam srdnatě vběhl a zabránil vlastním tělem katastrofě.
Tím chci říct, že ne vždy panují ideální podmínky mezi pořadatelem a technikou.
To se mě stalo samozřejmě pouze jednou. Byla to akce pro policajty, jakýsi jejich den, s kapelama. Na vyasfaltovaném parkovišti se hrálo bez pódia, organizace příšerná, akce domluvená přes hubu, pořadatel v podstatě žádný. No a když jsem zrovna dodrátoval, tak se tam začal otáčet policejní náklaďák a hrnul to rovnou na párák. Tak jsem tam srdnatě vběhl a zabránil vlastním tělem katastrofě.
Tím chci říct, že ne vždy panují ideální podmínky mezi pořadatelem a technikou.
-
george_58
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Já bych dodal k té posledné větě, že snad nikdy nepanují tyto podmínky..
-
george_58
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem zadal výrobu přejezdu do firmy, která lisuje z plastu a gumy věci, mají firmu pár metru od té mé
Kamarád tam dělá rozpočtáře a říkal, že tipuje MO prodejní cenu 1metru cca do 900 Kč. Bude to odlehčená verze pro nosnost do 3.5tuny. Odlehčenou jsem chtěl proto, aby to bylo lehčí než to co jsem uvedl výše a ve většině případů mi to stačí, hlídat si jen kamiony, dodávky to udrží.
Tak jsu zvědavý jak to dopadne, chtěl jsem něco, co by zaujalo více lidí a bylo to cenově dostupné, na úkor jakýsi kompromisů...a kabely je třeba chránit.
Tak jsu zvědavý jak to dopadne, chtěl jsem něco, co by zaujalo více lidí a bylo to cenově dostupné, na úkor jakýsi kompromisů...a kabely je třeba chránit.
- noxus
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Velmi zaujimave
Celkom by ma to zaujimalo. Nemas k tomu nahodou nejake nakresi alebo fotodokumentaciu?