hledám zvukaře
-
- Reklama
hledám zvukaře
Ahoj kolegové,
obracím se na vás s prosbou.
cca rok dělám v jednom pražským klubu. mám nové zaměstnání a rád bych touto cestou našel někoho kdo by to po mě vzal. Jeto klub s velice pěknou perspektivou a zázemím, kvalitním programem, vybavením...
rád bych někoho mladšího = kolem dvaceti až pětadvaceti, někoho spolehlivého, někoho koho baví experimentovat, někoho kdo se nebojí vzít do ruky pájku, někoho kdo má rád pořádek..však to znáte
neplánuju odejít úplně, ale je prostě málo času /sem tam bych si tam rád zazvučil/
momentálně klub obsluhuju já a jeden vypečený kolega co je na tom s časem velice podobně jako já = hledám někoho kdo udělá z cca 15ti akcí třeba cca 10 za měsíc
JEDNÁ SE O PRAŽSKÝ KLUB
v případě zájmu mě neváhejte kontaktovat.
mail: aidamovATgmailDOTcom (místo AT je zavinac a misto DOT je tecka)
domluvíme se na nejakém večeru a třeba si každý uděláme jednu kapelu...
obracím se na vás s prosbou.
cca rok dělám v jednom pražským klubu. mám nové zaměstnání a rád bych touto cestou našel někoho kdo by to po mě vzal. Jeto klub s velice pěknou perspektivou a zázemím, kvalitním programem, vybavením...
rád bych někoho mladšího = kolem dvaceti až pětadvaceti, někoho spolehlivého, někoho koho baví experimentovat, někoho kdo se nebojí vzít do ruky pájku, někoho kdo má rád pořádek..však to znáte
neplánuju odejít úplně, ale je prostě málo času /sem tam bych si tam rád zazvučil/
momentálně klub obsluhuju já a jeden vypečený kolega co je na tom s časem velice podobně jako já = hledám někoho kdo udělá z cca 15ti akcí třeba cca 10 za měsíc
JEDNÁ SE O PRAŽSKÝ KLUB
v případě zájmu mě neváhejte kontaktovat.
mail: aidamovATgmailDOTcom (místo AT je zavinac a misto DOT je tecka)
domluvíme se na nejakém večeru a třeba si každý uděláme jednu kapelu...
hlavně No stres 
- safa
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Cece Libre, proc rovnou nenapises jestli jde o Vagon kdyz mas vagon.cz v odkazu jako svoje WWW stranky ?
Šáfa ::::::
Soundman.cz ,
audiopro s.r.o.,
Zvukařská škola,
FADER.cz
audiopro s.r.o.,
Zvukařská škola, to by nemohlo bejt tak jednoduchy
nejde o vagon tam sem to uz zabalil davno.. aktualne jde o klub chateau rouge viz
http://www.chateaurouge.cz (fotky v galerii sou jeste pred rekonstrukci)
cekal sem ze se nekdo ozve ... ale koukam ze se nikomu moc nechce :/
nevim uz kudy dal .... pliiiiis aspon nekoho kdo udela par kseftu!!
http://www.chateaurouge.cz (fotky v galerii sou jeste pred rekonstrukci)
cekal sem ze se nekdo ozve ... ale koukam ze se nikomu moc nechce :/
nevim uz kudy dal .... pliiiiis aspon nekoho kdo udela par kseftu!!
hlavně No stres 
Re: hledám zvukaře
Jsem začátečník, ikdyž ne úplný, a hledám někoho ,kdo by mě brával s sebou na větší kšefty, abych se něco naučil, přiučil. Ev. pomohl se zvučením. Učím se rychle. Dík Praha a okolí.
- striska
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Re: hledám zvukaře
Já si myslím, že už to budou mít zajištěné, inzerát je 1/2 roku starý, ale kdo ví. Nicméně ty jejich stránky se mi moc líbí!:-)tony píše:Jsem začátečník, ikdyž ne úplný, a hledám někoho ,kdo by mě brával s sebou na větší kšefty, abych se něco naučil, přiučil. Ev. pomohl se zvučením. Učím se rychle. Dík Praha a okolí.
ČR: dBTechnologies.cz | SR: dB-Technologies.eu | ozvuceni.info | Harmonie 1872 Kolín