DJM 800 a DJM850 od Pioneer
-
- Reklama
DJM 800 a DJM850 od Pioneer
Zdravim lidi,potrebujem si dat poradit ak sa tu niekto najde ktorý mal tieto mixpulty,ktorý je stýchto lepši.Viem že DJM850 je novši avšak mna tie efekty nezaujali v Soundcolor Noise-Gate,v DJM 800 je Sweep ktorý se mi líbi,je to taký filter jiný.Je to jediná vec čo sa mi líbi u tomto mixu oproti DJM800.avšak neviem či zvukovo je lepši DJM850 ako DJM800,a DJM850 má vstavanu USB kartu,to ako vyuzijem? ked už hrajem cez playere CDJ400 ktoré su propojene s programem Traktor,a mixpultem DJM700 který ted mám, má DJM 850 nejaký rozdil v zapojeni cez vstavni USB zvukovku?
Re: DJM 800 a DJM850 od Pioneer
Zdar, máme DJM850 a to usbčko využiješ určitě, za ty drobné navíc to stojí.
Propojíš to přes usb s kompem a přes apku/drivery DJM850 utility můžeš hudbu z PC přehrávat přímo do jednoho z kanálů, jenom na něm zapneš z výběru phono/line/usb usb.
Další super věc je nahrávání, když máš pc propojený můžeš v libovolném programu (já používám audacity) použít mix jako vstup a nahráváš si jednoduše tvůj performance, domnívám se že se streamováním to bude taky super.
Usb nejde propojit s mobilem jako 750mk2 nebo nexus což je škoda ale prostě musíš vytáhnout noťas no.
Co se týče efektů atd. tak to vůbec nepoužíváme takže v tomhle ti moc neporadím...
Celkem se divím že chceš jít ze 700 na 850, přijde mi si trochu pošetřít a zkusit sehnat tu 750mk2 podle mě z toho vytěžíš víc, konektivita s mobilem, efekty, digital in na playery, bla bla bla prostě o dost větší posun než 850.
Propojíš to přes usb s kompem a přes apku/drivery DJM850 utility můžeš hudbu z PC přehrávat přímo do jednoho z kanálů, jenom na něm zapneš z výběru phono/line/usb usb.
Další super věc je nahrávání, když máš pc propojený můžeš v libovolném programu (já používám audacity) použít mix jako vstup a nahráváš si jednoduše tvůj performance, domnívám se že se streamováním to bude taky super.
Usb nejde propojit s mobilem jako 750mk2 nebo nexus což je škoda ale prostě musíš vytáhnout noťas no.
Co se týče efektů atd. tak to vůbec nepoužíváme takže v tomhle ti moc neporadím...
Celkem se divím že chceš jít ze 700 na 850, přijde mi si trochu pošetřít a zkusit sehnat tu 750mk2 podle mě z toho vytěžíš víc, konektivita s mobilem, efekty, digital in na playery, bla bla bla prostě o dost větší posun než 850.
Re: DJM 800 a DJM850 od Pioneer
Dakujem za odpoved, no 750MK2 jsem chtel to urcite ale cenove je o dost taky posun,ze 700 vky jsem nakonec šel na 800vku, kedze mam uz playere pioneer a vyuziva sa to skôr ako midi map ,lenže rozdil je vtom když hraju z CD tak zvuk je jiný hlasnejši a kvalitnejsi než z programu Traktor na notebook,tam je sice ten Asio Driver CDJ od Pioneer ale kvalita neni lepši zvuku než s CD..Môže mi někdo vysvetlit nebo poradit jak zlepsit ten zvuk aby to hralo jak z CD ? nebo se to neda