Osvědčená in-ear sluchátka
-
- Reklama
-
tomas.bartonicek
Osvědčená in-ear sluchátka
Ahoj všem,
rád bych se zeptal na doporučení "lepších" in-ear sluchátek, v cenové relaci cca 5-10k Kč, se kterými máte dobrou zkušenost.
Zajímalo by mě i to, co používají za sluchátka přední české kapely (pokud nejde o custom UltimateEars), jako třeba Olympic, Chinaski, Kryštof, Čechomor, atd.
Předem moc díky.
Tomáš
rád bych se zeptal na doporučení "lepších" in-ear sluchátek, v cenové relaci cca 5-10k Kč, se kterými máte dobrou zkušenost.
Zajímalo by mě i to, co používají za sluchátka přední české kapely (pokud nejde o custom UltimateEars), jako třeba Olympic, Chinaski, Kryštof, Čechomor, atd.
Předem moc díky.
Tomáš
Re: Osvědčená in-ear sluchátka
Já používám Etymotic Research ER4SR
Avantis, SQ5, CQ20B,DL1608, Ui24, Megaton NP377, ENGL Fireball II, TC G system,TC G major 2,Sennheiser IEM G4 ....
Re: Osvědčená in-ear sluchátka
KZ ZSN PRO, sice to nejsou sluchátka za 5-10kKč ale za 360Kč z Alli. Už jsem jich porozdával cca 20ks a zatím se nevrátil ani jeden. Hele zkus a uvidíš, kdyžtak je dáš někomu k wolkmenu, za tu cenu tě to nemusí mrzet. Jen pro představu, originál Sennheiser IE 4 co se dávají k IN-EAR sadám za 2kKč jsou oproti tomu chrastítka.
A&H GLD-80, A&H CQ20B, Soundcraft Ui16, RCF HD32, FBT Ventis 206A, SPL A394