sofware pro nahrávání + editaci hudby
-
- Reklama
-
Silbermann
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
sofware pro nahrávání + editaci hudby
Mohl by mi někdo poradit, jaký je nejlepší software pro nahrávání + editaci hudby?
-
Silbermann
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
-
Silbermann
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Pokud používáš pouze akustický nástroje a bez smyček, tak je FL asi opravdu špatná volba. Na to je fakt dobrej ten Audition (bývalý CoolEdit) je jednoduchý, nebo Saplitude - to je profi soft ale celkem složitý a hlavně je to jiná cenová kategorie. Oba mají v sobě i velmi slušný wave editor. Oba vlasně vychází z analogie ke klasickému analogovému studiu, pokud jsi někdy neco točil v klasickém studiu, bude ti to připadat přirozený.
Hojně se používají ještě Sonar a Cubase. Mě ale k srdci nepřirostli. Počítám ale, že je to hlavně otázka zvyku.
Ještě mě napadá ProTools Free, je to klasika, zadarmo, já měl ale vždy problémy se stabilitou. Je taky spousta freewarů, třeba Kristal, Audacity...Docela zajímavý je taky Live CDčko se speciální distribuci Linuxu Knopix. Jmenuje se to tuším Musix Knopix. Dost překvapí, kolik toho pro Linux existuje.
Hojně se používají ještě Sonar a Cubase. Mě ale k srdci nepřirostli. Počítám ale, že je to hlavně otázka zvyku.
Ještě mě napadá ProTools Free, je to klasika, zadarmo, já měl ale vždy problémy se stabilitou. Je taky spousta freewarů, třeba Kristal, Audacity...Docela zajímavý je taky Live CDčko se speciální distribuci Linuxu Knopix. Jmenuje se to tuším Musix Knopix. Dost překvapí, kolik toho pro Linux existuje.
- safa
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
... mno to neni az tak uplne pravda, treba tedka na vystave se prodavala Samplitude 8 SE za 25 korun (vc. originalniho licencniho cisla jako soucast casopisu Musicstore).Kuba píše:nebo Saplitude - to je profi soft ale celkem složitý a hlavně je to jiná cenová kategorie.
Šáfa ::::::
Soundman.cz ,
audiopro s.r.o.,
Zvukařská škola,
FADER.cz
audiopro s.r.o.,
Zvukařská škola, -
Silbermann
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
-
Silbermann
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
- safa
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
... na co se v tom pripade ptas ? Tak si to vsechno postahuj a vyzkousej ne ?
Šáfa ::::::
Soundman.cz ,
audiopro s.r.o.,
Zvukařská škola,
FADER.cz
audiopro s.r.o.,
Zvukařská škola, -
Andre
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Dobry den, mam na vas jako jiz tradicne jednu velkou prosbu o radu.
Chtel bych nahravat zaznam ziveho vystoupeni do notebooku (cista amaterina) a nepodarilo se mi doihledat vhodny software. Zkousel jsem cca desitky ruznych freewarovych programku, ale u vsech dochazelo k neprijemnemu zkresleni ve spickach, nebo k prehnane kompresi.
Jediny program, kterym se mi podarilo nahrat prijatelny zaznam byla demoverze programu SoundForge.
Nemam problem s plkacenim dobreho software - myslim si, ze autor neceho co funguje si zaslouzi patricny honorar - jen se mi nechce zbytecne investovat do programu, u nejz 99% moznosti nevyuziji (programy typu SoundForge, Cubase, atd...).
Mohli byste mi prosim poradit nejaky jednoduchy software k nahravani stereofonniho signalu, ktery by zvladal ovladat intenzitu vstupniho signalu, tak, aby bylo primo videt, jestli ve spickach dochazi ke zkresleni?
Dkuji.
Chtel bych nahravat zaznam ziveho vystoupeni do notebooku (cista amaterina) a nepodarilo se mi doihledat vhodny software. Zkousel jsem cca desitky ruznych freewarovych programku, ale u vsech dochazelo k neprijemnemu zkresleni ve spickach, nebo k prehnane kompresi.
Jediny program, kterym se mi podarilo nahrat prijatelny zaznam byla demoverze programu SoundForge.
Nemam problem s plkacenim dobreho software - myslim si, ze autor neceho co funguje si zaslouzi patricny honorar - jen se mi nechce zbytecne investovat do programu, u nejz 99% moznosti nevyuziji (programy typu SoundForge, Cubase, atd...).
Mohli byste mi prosim poradit nejaky jednoduchy software k nahravani stereofonniho signalu, ktery by zvladal ovladat intenzitu vstupniho signalu, tak, aby bylo primo videt, jestli ve spickach dochazi ke zkresleni?
Dkuji.
noo v prvom rade nahravej radsej tichsie - vytiahnut sa to da vzdy.
soundforge je velmi kvalitny program, je ale prevazne urceny na mastering cize pre teba vyhovujuci (aj ja ho rad pouziva,ale ho nemam zaplateny). cize skreslena stopa je problemom vysokej hlasitosti pri nahravani nie nahravacim programom.
soundforge je velmi kvalitny program, je ale prevazne urceny na mastering cize pre teba vyhovujuci (aj ja ho rad pouziva,ale ho nemam zaplateny). cize skreslena stopa je problemom vysokej hlasitosti pri nahravani nie nahravacim programom.