Posunuté amplitudy při live záznamu. Co s tím?
-
- Reklama
- TomasVv
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Přesně tak. Tady bys to DC offset removerem spíš pokazil. a rozhodně žádný kompresor na vyrovnání střídy nezkoušej. Pokud to nehraje dobře, bude chyba někde jinde - špatné umístění mikrofonu, špatná místnost nebo tak něco.jeany píše:Žestě podobně jako vokály mají větší akustickou energii v kladný půlvlně, tady je v tom ten mikrofon/preamp nevině.
A pokud je patrné zkreslení, holt jsi něco převalil.
Dělám, co mě baví.
(-:
Panove, moc to resite. Take jsem si toho pred nekolika lety vsimnul a leknul jsem se. Mel jsem podobnou reakci a chtel jsem resit offset. Na tom neni nic spatne. Pokud hraje v poradku, tak hlavne nedavat zadny plugin. (-:
V.
Panove, moc to resite. Take jsem si toho pred nekolika lety vsimnul a leknul jsem se. Mel jsem podobnou reakci a chtel jsem resit offset. Na tom neni nic spatne. Pokud hraje v poradku, tak hlavne nedavat zadny plugin. (-:
V.
Pánové děkuji za přínosné rady a podněty. Nakonec to dopadlo docela dobře, je to poslouchatelný.
Jinak DC remove neudělalo nic, takže to nic nepokazilo. Hlavní problém vidím už asi jen v přesleších,ale i to se docela povedlo...Ještě jednou díky. pokud by byl zájem, dám nějakou ukázku. Podněty od zkušenějších vřele vítány.
Nepřevalil, na to si dávám opravdu majzla. nikdy nejdu do "červený". Jen ty nástrojový mikrofony prostě neudrží akustický tlak trumpety.TomasVv píše:...A pokud je patrné zkreslení, holt jsi něco převalil.
Jinak DC remove neudělalo nic, takže to nic nepokazilo. Hlavní problém vidím už asi jen v přesleších,ale i to se docela povedlo...Ještě jednou díky. pokud by byl zájem, dám nějakou ukázku. Podněty od zkušenějších vřele vítány.
"Chyba bude asi.... Mezi mikrofonem a židlí."
http://ozvuceni.wbs.cz/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://ozvuceni.wbs.cz/" onclick="window.open(this.href);return false;