Studio One 6 Proffesional Crack

Otázky a odpovědi ze STUDIOVÉ PRAXE - co, jak a proč dělat atd. (otázky na techniku směřujte do sekce Zvuková technika).
Odpovědět
  • Reklama
  • Nové pulty řady CQ
Tadeáš Svozil
Uživatel
Uživatel

Studio One 6 Proffesional Crack

Příspěvek od Tadeáš Svozil » sob 19. srp 2023 10:43:23

Přátelé, toto fórum jsem založil, abychom zjistili, jestli je opravdu nějaký způsob Free Download Studio One 6 Proffesional. Cena přes 11000Kč mi připadá trochu přemrštěná. Tak co si zlechčit život a prostě to cracknout. Na internetu je spousta webových stránek, které vám k tomu údajně dopomůžou, ale většina z nich stejnak vůbec nefunguje, a nebo je zavirovaná. Můžete se rozepsat - tady je místo pro každou odpověď.
Zvučení není jednoduché, (jak pro koho ... :-D 8) :-D)

PeBe
Uživatel
Uživatel

Re: Studio One 6 Proffesional Crack

Příspěvek od PeBe » sob 19. srp 2023 18:07:52

Promiň, ale jsme zde povětšinou zástupci semiprofi, či přímo profi zvukařiny a k pobobným praktikám se jistě nebudeme snižovat... Jak říkají motorkáři: "Kdo chce jezdit na koni, musí mít na oves...".
Co nejde silou, jde ještě větší silou...

gnat
Uživatel
Uživatel

Příspěvek od gnat » sob 19. srp 2023 20:30:32

Já tu licenci teda vidím u českého distributora za 9.3000,- a to mi přijde naprosto v pořádku.

Jan V
Nováček fóra
Nováček fóra

Příspěvek od Jan V » ned 20. srp 2023 11:49:57

A co jít třeba do obchodu Kytary.cz a ukradnout tam zvukovku, nebo mix. Není to, to samé? Také jsem před 25-ti lety občas něco cracknul. Ale jak jsem se tím začal živit, všechny software kupuji.

Ron1

Příspěvek od Ron1 » pon 21. srp 2023 7:09:27

Tadeáš Svozil píše:
sob 19. srp 2023 10:43:23
Přátelé, toto fórum jsem založil, abychom zjistili, jestli je opravdu nějaký způsob Free Download Studio One 6 Proffesional. Cena přes 11000Kč mi připadá trochu přemrštěná. Tak co si zlechčit život a prostě to cracknout. Na internetu je spousta webových stránek, které vám k tomu údajně dopomůžou, ale většina z nich stejnak vůbec nefunguje, a nebo je zavirovaná. Můžete se rozepsat - tady je místo pro každou odpověď.
Že tobě přijde přemrštěná neznamená, že přemrštěná je.

Ta doba crackování je snad dávno pryč.

bedrich1
Nováček fóra
Nováček fóra

Příspěvek od bedrich1 » pon 21. srp 2023 8:28:58

Ty jo ,ty jsi odvážný jsem si jít pro radu kde stáhnout crack 👏.

Mirex
Uživatel
Uživatel

Příspěvek od Mirex » pon 21. srp 2023 8:45:13

V dnešnej dobe má väčšina SW premakanú online komunikáciu so svojím vydavateľom. Počul som o prípade, keď si niekto nelegálne nainštaloval nejaký soft na služobný notebook (neviem už presne aký, Adobe photoshop alebo niečo podobné). Pracoval u zamestnávateľa typu VW, teda veľký výrobný závod. Cca po polroku používania prišiel zamestnávateľovi od vydavateľa SW list, že buď uhradia pokutu, ktorá bola okolo 10tis eur, alebo to budú riešiť súdne. Zamestnávateľ z toho nadšený nebol, no uhradili to.
Netvrdím, že to isté by prišlo aj tebe, len v dnešnom čase je už fakt obtiažne niečo crackovať. A ak to možné aj náhodou je, tak takou cestou, čo by sa asi väčšine zmýšľajúcich ľudí moc nepozdávalo a realizovali by to jedine na dedikovanom počítači.

Damton
Uživatel
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Damton » pon 21. srp 2023 9:09:19

Tadeáši, působíš na mě jako malé děcko, snad jednou pobereš více rozumu a vrátíš se na zdejší fórům. Zatím se bez tebe asi obejdeme :-) děkuji za pochopení.

Pawlyk65
Uživatel
Uživatel

Příspěvek od Pawlyk65 » pon 21. srp 2023 18:11:06

Studio One 6 vlastním, legálně zakoupený a využívám třeba na multitrack záznam a následný mix...je super....zkus třeba "Disk"
Ale nepřestávám se divit, že v dnešní době chce někdo krást software...a crackovat...ušetříš cca. 8-mičku...ale víš co všechno za svinstvo dostaneš do kompu s tím crackem?...to fakt nechceš, aby ti na tvém železe někdo těžil krypto...vyluxoval ti účet...nebo tvůj komp použil k ddos útokům???...A jak píše Mirex...to neokecáš, jen to budeš mít ve výsledku jen a jen podstatně dražší...
Začni přemýšlet...a třeba i šetřit na svůj nový software.

mkarr
Uživatel
Uživatel

Příspěvek od mkarr » pon 21. srp 2023 19:26:18

Chuti nebo potřebě cracknout SW do jisté míry rozumím.
Ne že bych chtěl hlásat že za SW se výrobcům nemá platit, ale mnohokrát jsem měl potřebu použít nějaká SW jen třeba týden v roce, ale jediná možnost byla, koupit si licenci permanentní, nebo roční subskripci, která bývá za cenu, jako bych ten SW měl používat denně. Typicky Autocad. Dvakrát do roka bych potřeboval něco nakreslit, online nástroje co jsem zkoušel, jsou na toto zoufale špatné a licence s příslušnými knihovanmi je nesmyslně drahá. Takže ukecám někoho kdo tu licenci má, trávím na tom hromadu času abych předal podklady, překontroloval výsledek, nechal opravit výsledek..... A ten kdo to pro mě dělá je podobně nenadšený, protože pro něj je to otravná čučka, kterou udělá jen ze známosti a né proto, že by z toho měl adekvátní zisk.
Taková licence na týden by vše vyřešila, ale neexistuje....
Jinak SW který používám při práci a který mě živí mám samozřejmě koupený, i když občas to jsou částky vysoko přes nějakých jedenáct tisíc.

zahy
Uživatel
Uživatel

Příspěvek od zahy » pon 21. srp 2023 20:38:41

Gratuluji k 666 příspěvku. Dneska ale už moznosti jsou, Fusion 360 je zdarma pro domácí učely a online Onshape taky, ten používám často.
A&H GLD-80,Soundcraft Ui16, RCF HD32, Dynacord TS 400, SPL A394

Martin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Martin » ned 10. zář 2023 21:27:41

Tadeáš dostal na měsíc ban, ale jak tak procházím jeho příspěvky, nejspíš si ještě hodně dlouho nebudeme rozumět.
administrátor, moderátor

gnat
Uživatel
Uživatel

Příspěvek od gnat » ned 10. zář 2023 21:31:50

To je poprvé, co lituji, že se tu příspěvky nedají lajkovat.

Odpovědět

Zpět na „Nahrávání a práce ve studiu“