Mikrofon počuť, ale software ho nenájde...
-
- Reklama
Mikrofon počuť, ale software ho nenájde...
zdravim takže použivam Ext zvukovka lexicon omega,mikrofon rode nt 2,imac 2013...os mavericks program:logic pro x
zapnem program zvolim audio a nič...ten program nereaguje na hlas mikrofonu ale v sluchatkach pocujem vsetko ale program nič...aj ked chcem dat co su tam tie menice hlasu compressed telephone nic nemeni sa stale to iste. a neviem kde moze byt chyba vsetko mozne som uz tam skusal...aale program ako keby nepocul mikrofon:( a raz to slo a ked som skusal menit tie hlasy tak vobec nereagovalo.
ďakujem za skoru odpoved snad ste pochopili co som napisal:D
zapnem program zvolim audio a nič...ten program nereaguje na hlas mikrofonu ale v sluchatkach pocujem vsetko ale program nič...aj ked chcem dat co su tam tie menice hlasu compressed telephone nic nemeni sa stale to iste. a neviem kde moze byt chyba vsetko mozne som uz tam skusal...aale program ako keby nepocul mikrofon:( a raz to slo a ked som skusal menit tie hlasy tak vobec nereagovalo.
ďakujem za skoru odpoved snad ste pochopili co som napisal:D
Re: Mikrofon počuť, ale software ho nenájde...
Do sluchátek jde většinou Direct Monitoring, někdy je na to na zvukovce přepínač. Tzn. program na to nemá vliv. V programu si ověř routování, tzn. nějaký Audio Setup, kde by měla být vybrána tvá ext. zvukovka, a pak routování na tracku, kde by jako IN měl být vybrán použitý vstup na zvukovce.