Cubase 5 a M Audio Fast Track...

Otázky a odpovědi ze STUDIOVÉ PRAXE - co, jak a proč dělat atd. (otázky na techniku směřujte do sekce Zvuková technika).
Odpovědět
  • Reklama
  • sada T10S T7V
Gonzalo
Nováček fóra
Nováček fóra
Příspěvky: 2
Registrován: úte 03. bře 2015 20:00:43

Cubase 5 a M Audio Fast Track...

Příspěvek od Gonzalo » úte 03. bře 2015 20:07:33

Zdravím.
Už jsem trochu bezmocný a proto jsem se regnul tady abych dostal odpověd, popřípadě radu :)
Nahrávám v programu Cubase 5 a mám zvukovku M Audio Fast Track. Nedávno jsem přeinstaloval winy a tak nějak jsem všechno nahrál jak bylo, jenže... nejde mi najednou nahrávat v Cubase :-/ Cubase mám stejný, ovladače na Fast Track "nejspíš" taky. Minule jsem je totiž instaloval z cd, ale teď jsem je stáhnul na stránkách. Takže když pustím Cubase a chci nahrávat přes ovladač M audio, tak mám zaprvé stopu bílou, což jsem dřív neměl a vstupní signál je hrozně slabý... když na zvukovce přidám na max, tak to začne prdět... když přepnu na Asio4all ovladač, tak mám taky stopu bílou a signál je zase hrozně silný, musím dát skoro na minimum abych něco vůbec nahrál. Dřív jsem měl stopu normálně černou a hlasitosti cajk.

Díky za nápady :)

Uživatelský avatar
Bassman

Re: Cubase 5 a M Audio Fast Track...

Příspěvek od Bassman » stř 04. bře 2015 9:50:24

Asi je to blba otazka, ale stiahol si spravnu verziu ovladacov?

Skontrolovat ci to je presne na tvoju kartu (Fast Track ma niekolko modelov) a spravna verzia OS (operacneho systemu, nie je Win ako Win :))

Gonzalo
Nováček fóra
Nováček fóra
Příspěvky: 2
Registrován: úte 03. bře 2015 20:00:43

Re: Cubase 5 a M Audio Fast Track...

Příspěvek od Gonzalo » stř 04. bře 2015 18:44:09

Zkoušel jsem jich víc, ale na většinu modelů je stejně jen jeden ovladač M-Track 1.0.6 a na ten to dělá tohle :-/

mirazvuk
Uživatel
Uživatel
Příspěvky: 86
Registrován: pon 23. úno 2009 19:25:35
Bydliště: poblíž BpH

Re: Cubase 5 a M Audio Fast Track...

Příspěvek od mirazvuk » čtv 05. bře 2015 17:12:08

Máš tam špatný ovladač, nainstaluj si tenhle http://leteckaposta.cz/871928562
Dal jsem ho na leteckou poštu, protože na tuhle zvukovku se mi též nedaří na stránkách M-Audio sehnat ovladač, nevím proč se k ní neznají. Jede mi i na W8

edit: teda jestli to máš M-Audio Fast Track Pro

Uživatelský avatar
pavlii
Uživatel
Uživatel
Příspěvky: 376
Registrován: úte 06. říj 2009 11:00:25
Bydliště: Hostivice
Kontaktovat uživatele:

Re: Cubase 5 a M Audio Fast Track...

Příspěvek od pavlii » pát 06. bře 2015 8:10:40

Nedaří se najít - protože FT rodinu převzal pod sebe AVID.

FT: http://avid.force.com/pkb/articles/down ... SB-Drivers
FT 2nd gen: http://avid.force.com/pkb/articles/down ... ck-Drivers

P.
Obrázek
home recording: Cubase VST/32 5.2, SX3.1, C5.5 WaveLab 4, 6, 7 / Dynaudio BM6 + A500 / Yamaha DSP Factory / Yamaha AW2400 / Yamaha MOTIF ES 8

mirazvuk
Uživatel
Uživatel
Příspěvky: 86
Registrován: pon 23. úno 2009 19:25:35
Bydliště: poblíž BpH

Re: Cubase 5 a M Audio Fast Track...

Příspěvek od mirazvuk » pát 06. bře 2015 12:43:26

to Pavlii: Tyhle drivery od Avidu jsem našel. Můj ovladač je 6.1.10, tam mají 6.1.12, ale zvukovku mi to nenašlo, hlásilo disconnected, nešel mi ani SAC, tak proto jsem dal na leteckou poštu ten co mám. Navíc u Avidu ovladač 6.1.10 nemají ...

Uživatelský avatar
pavlii
Uživatel
Uživatel
Příspěvky: 376
Registrován: úte 06. říj 2009 11:00:25
Bydliště: Hostivice
Kontaktovat uživatele:

Re: Cubase 5 a M Audio Fast Track...

Příspěvek od pavlii » pát 06. bře 2015 13:07:13

2mira: ahha - já to blíž nezkoumal, jel jsem jen "na jistotu" směrem na AVID, protože tu byly ty zmínky o M-Audio to na stránkách nemá.... jinak máš teda jednu z těch dvou karet (ještě tu byl dotaz, jestli nemáš FT Pro)?

P.
Obrázek
home recording: Cubase VST/32 5.2, SX3.1, C5.5 WaveLab 4, 6, 7 / Dynaudio BM6 + A500 / Yamaha DSP Factory / Yamaha AW2400 / Yamaha MOTIF ES 8

Odpovědět

Zpět na „Nahrávání a práce ve studiu“