Hlášení upgradů a redesignů...

Vše o serveru a k serveru, komunikace s administrátorem apod.

Moderátor: Martin

Odpovědět
  • Reklama
  • powersoft nakup
Uživatelský avatar
Martin
Administrátor
Administrátor
Příspěvky: 532
Registrován: čtv 11. srp 2005 1:16:45

Hlášení upgradů a redesignů...

Příspěvek od Martin » úte 06. led 2009 1:59:30

Ahoj / dobrý den všem,
k 6. 1. 2009 byl proveden redesign fóra, resp. jeho upgrade na vyšší verzi phpbb.

Vzhledem ke složitosti nastavení a dalším aspektům (především je málo času) prosím omluvte, pokud něco nebude ihned fungovat tak, jak jste byli zvyklí. Pokud narazíte na problém, prosím napište mi na admin@zvukarina.cz nebo přímo sem do fóra, do tématu Fórum o fóru.
Protože bude údržba a doplňování nových funkcionalit probíhat průběžně, omluvte prosím, pokud nebude fórum někdy přístupné.

Díky za pochopení a přeji hodně radosti při užívání nového fóra.
Martin
administrátor


PS: Postupně sem budu přidávat upozornění na některá vylepšení oproti staré verzi. Jako první upozorním bratry Slováky na možnost zvolit si ve svém profilu "slovenčinu" jako jazyk, v němž se jim bude fórum zobrazovat.

Uživatelský avatar
Martin
Administrátor
Administrátor
Příspěvky: 532
Registrován: čtv 11. srp 2005 1:16:45

Příspěvek od Martin » pát 09. led 2009 22:56:59

Do Profilu uživatelů fóra (Uživatelský panel > Profil) přidáno pole "Technika, vybavení".

zdenek
Uživatel
Uživatel
Příspěvky: 36
Registrován: ned 16. zář 2007 18:05:55

Příspěvek od zdenek » úte 13. led 2009 7:25:45

Nevím zda to má více uživatelů, možná že na odstranění pracujete. Po spuštění stránek i otevření jakékoliv sekce se reklamní odkazy nepřekryjí přes, ale odsunou forum až pod ně, takže vidíte jem bílou obrazovku a musíte sjet rolerem až pod ně, aby jste viděl forum.
Teď když píši tuto odpověď je v tomto okně vše OK, ale jinde ne. Ale tlačítko odeslat je až daleko hluboko pod reklamními odkazy. Díky

Uživatelský avatar
blaha
Uživatel
Uživatel
Příspěvky: 3507
Registrován: úte 30. pro 2008 18:13:14
Bydliště: cca 10km od Jaroměře
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od blaha » úte 13. led 2009 9:19:53

Mě to funguje OK, Vista Ultimate + IE7, takhle to zlobilo, když se přecházelo na nový design, ale to bylo jen na dva dny a už tejden to běhá tak jak má. I když zkusím zúžit plochu, tak se mi to pod reklamu nedostane.

Zkus si pročistit cookies, historii, dočasné soubory, třeba visí něco tam. Win jsou softwarem nevypočitatelným :D
Zdeněk "Bláha" Blahovec, divadlo Jaroměř, občas zvučení na sebe mimo divadlo, občas nějaký ten prodej i instalace techniky

Uživatelský avatar
safa
Uživatel
Uživatel
Příspěvky: 2446
Registrován: pon 26. pro 2005 1:28:29
Bydliště: Praha, matka mest a vesnic
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od safa » úte 13. led 2009 12:52:14

Tady taky OK - WinXP Pro + Opera 9

Uživatelský avatar
Martin
Administrátor
Administrátor
Příspěvky: 532
Registrován: čtv 11. srp 2005 1:16:45

Příspěvek od Martin » úte 13. led 2009 13:43:20

Napiš prosím operační systém a verzi prohlížeče. Doporučuji použít "Smazat všechny cookies z fóra", najdeš na každé stránce fóra dole vpravo.

Uživatelský avatar
Fyla
Uživatel
Uživatel
Příspěvky: 904
Registrován: stř 09. črc 2008 15:58:11
Bydliště: براغ

Příspěvek od Fyla » stř 14. led 2009 12:37:46

Uvital bych vyber z klasickych phpbb "skinu". Nejakej ten SubSilver...
Jinak vse funguje - Opera - XP, Vista, OSX...

Kuba
Uživatel
Uživatel
Příspěvky: 201
Registrován: úte 03. dub 2007 8:21:23
Bydliště: Ústí nad Labem

Příspěvek od Kuba » stř 14. led 2009 14:55:12

zdenek píše:Nevím zda to má více uživatelů, možná že na odstranění pracujete. Po spuštění stránek i otevření jakékoliv sekce se reklamní odkazy nepřekryjí přes, ale odsunou forum až pod ně, takže vidíte jem bílou obrazovku a musíte sjet rolerem až pod ně, aby jste viděl forum.
Teď když píši tuto odpověď je v tomto okně vše OK, ale jinde ne. Ale tlačítko odeslat je až daleko hluboko pod reklamními odkazy. Díky
Mám pocit, že to je rozlišením. V robotě mi to jede nanic (1024x768) doma v pohodě, (1280x1024), na NB nanic(1600x1200).

Edit: Spíš to bude IE !!! Firefox chodí.

Uživatelský avatar
Martin
Administrátor
Administrátor
Příspěvky: 532
Registrován: čtv 11. srp 2005 1:16:45

Příspěvek od Martin » stř 14. led 2009 15:01:35

Uvital bych vyber z klasickych phpbb "skinu". Nejakej ten SubSilver...
Jinak vse funguje - Opera - XP, Vista, OSX...
Copak, ProSilver nevyhovuje?
Popravdě - ani jsem nepočítal s tím přidávat další styl. Bude-li poptávka... Je to docela pracné kvůli přidávání módů a tedy ruční úpravy každého dalšího stylu (stačí i ten jeden a je práce víc než dost).
Jinak mám z instalace připraven SubSilver 2, což je pokračovatel SubSilveru a tedy předchozího designu fóra. Jen do něj dolepit pár věcí a otestovat.

Uživatelský avatar
Martin
Administrátor
Administrátor
Příspěvky: 532
Registrován: čtv 11. srp 2005 1:16:45

Příspěvek od Martin » stř 14. led 2009 15:05:29

Mám pocit, že to je rozlišením. V robotě mi to jede nanic (1024x768) doma v pohodě, (1280x1024), na NB nanic(1600x1200).
Edit: Spíš to bude IE !!! Firefox chodí.
Hm, zvláštní... Upgrade jsem otestoval a nechal otestovat snad na padesátce různých počítačů, IE, FF i Operách... Problém s odsunutím fóra pod reklamy dnes nikdo nemá, byla to otázka skutečně těch dvou dnů, kdy se ladil kód.
Znovu tak musím upozornit na nutnost promazaní cache, historie, dočasné soubory...

zdenek
Uživatel
Uživatel
Příspěvky: 36
Registrován: ned 16. zář 2007 18:05:55

Příspěvek od zdenek » stř 14. led 2009 22:45:33

Tak jsem to zkusil na Vistě a to je OK.
Já mám Win XP SP3 + IE 6 (do 7 a jinej ostatních se mi nechce) a tam je to odsunuté.
Ale zajímavé je , že při psaní odpovědi fora je to OK.

zdenek
Uživatel
Uživatel
Příspěvky: 36
Registrován: ned 16. zář 2007 18:05:55

Příspěvek od zdenek » čtv 15. led 2009 7:26:11

Tak je to tak na IE 6 to nejede na IE7 OK

Kuba
Uživatel
Uživatel
Příspěvky: 201
Registrován: úte 03. dub 2007 8:21:23
Bydliště: Ústí nad Labem

Příspěvek od Kuba » čtv 15. led 2009 13:08:25

zdenek píše:Tak je to tak na IE 6 to nejede na IE7 OK
Přesně. Bohužel v robotě mám W2000, tam už IE7 nejde.

Uživatelský avatar
Martin
Administrátor
Administrátor
Příspěvky: 532
Registrován: čtv 11. srp 2005 1:16:45

Příspěvek od Martin » čtv 15. led 2009 15:51:08

tak potvrzuji, neb se mi konečně podařilo nainstalovat emulaci IE6... a chybu vidím také. Něco s tím zkusím provést, prosím o trpělivost.
Martin

Uživatelský avatar
blaha
Uživatel
Uživatel
Příspěvky: 3507
Registrován: úte 30. pro 2008 18:13:14
Bydliště: cca 10km od Jaroměře
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od blaha » čtv 15. led 2009 16:34:04

Čau, jen taková drobnost, místo RSS ikon jsou poze křížky.

----------
pozn. admin: ano, vidím to v IE
Zdeněk "Bláha" Blahovec, divadlo Jaroměř, občas zvučení na sebe mimo divadlo, občas nějaký ten prodej i instalace techniky

Odpovědět

Zpět na „O serveru“