nevím si rady

...přijďte "pobejt" aneb diskuze o možném i nemožném
Pravidla fóra
...přijďte "pobejt" aneb diskuze o možném i nemožném.
Odpovědět
  • Reklama
  • Zesilovače pro touring Powersoft Unica T
tony
Uživatel
Uživatel

nevím si rady

Příspěvek od tony » stř 05. bře 2008 8:43:06

Asi to sem až tak nepatří,ale potřebuju poradit a nevím ,kam se obrátit. Chci staré gram. desky natahnout do počítače a udělat si CD. Propojil jsem gramec se zvukovkou v kompu, ale nemohu ho v počítači najít. Když pustím desku, v bedýnkách to hraje, ale nikde se mi nezobrazí. ani jako externí. Nevím ,jak to mám do počítače natáhnout. Asi dělám něco blbě.

maly_medved
Uživatel
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od maly_medved » stř 05. bře 2008 9:10:03

Jako že se ti ve windows na ovladači zvukové karty nezobrazí ikona gramofonu ?

OKAMŽITĚ VOLEJ HELPDESK MICROSOFT ! Je to závažná chyba operačního systému , skoro na reklamaci :P

1, Buď má gramofon linkový výstup ( značeno LINE, atd. , má v sobě integrovaný předzesilovač ) pak to připoj do line in počítače ( na integrované kartě modrý jack 3,5 mm )

2, Pokud ne, musíš dokoupit korekční předzesilovač pro (dnes většinou magnetodynamickou ) přenosku ke gramofonu . Ten předzesilovač má jiný frekvenční přenos s náklonem . V prodejnách elektro běžně cca 600,- až 1 000,- lepší kvalitnější i v řádech tisíců Kč .

3, V počítači na panelu ovládání zvukové karty jsou dvě záložky . Jedna pro přehrávání ( to co slyšíš v reprobednách počítače ) a druhá záznam , to co se nahrává. Tam musíš zaškrtnout vstup vnějšího zdroje .

Některé aplikace, například SKYPE nebo ICQ toto nastavení přepnou na záznam z mikrofoního vstupu ( červený jack ) . Tam ten gramofon nestrkej . Bude to šumět a výsledek bude na nic.

I když - jsou lidé , kteří ten rozdíl neslyší :wink:

tony
Uživatel
Uživatel

Příspěvek od tony » stř 05. bře 2008 9:32:15

Díky. To víš, počítač není až tak můj kamarád. Ale stále se učím!!! :D :D

Odpovědět

Zpět na „Bar“