Mediatech v likvidaci
Pravidla fóra
...přijďte "pobejt" aneb diskuze o možném i nemožném.
...přijďte "pobejt" aneb diskuze o možném i nemožném.
-
- Reklama
- striska
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Mediatech v likvidaci
Mediatech končí, nevíte někdo, kdo sem bude vozit dB Technologies?
ČR: dBTechnologies.cz | SR: dB-Technologies.eu | ozvuceni.info | Harmonie 1872 Kolín
Mediatech v likvidaci
Co se tam stalo?
Mediatech v likvidaci
ruční granát, hroznej masakr 
Never ask FOH sound engeener "Are you DJ?" because he can kill you....
Mediatech v likvidaci
Bomba, neni nad komentar k tematu, ze 
Mediatech v likvidaci
Tys začal
dotaz byl na dB Technologies, ale v baru se to snese 
Never ask FOH sound engeener "Are you DJ?" because he can kill you....
Mediatech v likvidaci
podrobně např. zde, dá se vyčíst počátek a vývoj kauzy...
https://isir.justice.cz/isir/ueu/eviden ... AP%2FJqAAP" onclick="window.open(this.href);return false;
Ve zkratce: Audiopolis poslal Mediatech do insolvence kvůli nesplacenému obchodnímu podílu. Mediatech se brání, že pohledávka byla neplatná, protože byl při uzavírání smlouvy uveden záměrně v omyl. Insolv. řízení bylo následně po dohodě obou stran zastaveno.
Neoficiálně je to složitější a i když mám informace zprostředkovaně od zdroje, nechci tady spekulovat.
Co se týká zastoupení značek, čas ukáže... Variant je více a třeba ani žádné rozebírání konkurencí nenastane
https://isir.justice.cz/isir/ueu/eviden ... AP%2FJqAAP" onclick="window.open(this.href);return false;
Ve zkratce: Audiopolis poslal Mediatech do insolvence kvůli nesplacenému obchodnímu podílu. Mediatech se brání, že pohledávka byla neplatná, protože byl při uzavírání smlouvy uveden záměrně v omyl. Insolv. řízení bylo následně po dohodě obou stran zastaveno.
Neoficiálně je to složitější a i když mám informace zprostředkovaně od zdroje, nechci tady spekulovat.
Co se týká zastoupení značek, čas ukáže... Variant je více a třeba ani žádné rozebírání konkurencí nenastane
- safa
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Mediatech v likvidaci
Tak jednoduchy to asi neni, pokdu vim tak Mediatech pany z Audiopolisu dodatecne vyplatil a tim padem byly oba navrhy na insolvenci stazeny (dalsi veritele se neprihlasili). Duvod likvidace bude asi trochu slozitejsi.
Nicmene proslycha se ze "se" zaklada nastupnicka firma, ovsem v jaky podobe a kde a na kom zustanou nesplacene pohledavky a zavazky Mediatechu tezko rict.
))
Nicmene proslycha se ze "se" zaklada nastupnicka firma, ovsem v jaky podobe a kde a na kom zustanou nesplacene pohledavky a zavazky Mediatechu tezko rict.
... asi nikdo . Muzu ti nabidnout alternativni znacku ?Mediatech končí, nevíte někdo, kdo sem bude vozit dB Technologies?
Šáfa ::::::
Soundman.cz ,
audiopro s.r.o.,
Zvukařská škola,
FADER.cz
audiopro s.r.o.,
Zvukařská škola, - striska
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Mediatech v likvidaci
Jsem věrný značce, dB Technologies jsem si velice oblíbil, mám od této značky kompletní aparaturu. Nicméně, vše vyřešeno, dB Technologies budu dělat dál:-)
ČR: dBTechnologies.cz | SR: dB-Technologies.eu | ozvuceni.info | Harmonie 1872 Kolín
- gavo
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Mediatech v likvidaci
Tak bud iniciativny, zacni vozit db tech ty:)
Nic lepsie ako sediet za mixom pocas koncertu a jest pizzu nepoznam
- vlastne ano - pocit ked vidim, ze kapela na tu pizzu slinta