Uplně skončit?? Prodat "firmu"?
Pravidla fóra
...přijďte "pobejt" aneb diskuze o možném i nemožném.
...přijďte "pobejt" aneb diskuze o možném i nemožném.
-
- Reklama
- midnight_man
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
spolahlivych ludi je sakra praca malo, sice robim proti vam pomerne male akcie, no je ich coraz viac....a nestiham sa rozpolovat..uz som hral aj tak ze lava cast aparatu hrala inde...a prava inde..(darmo kseft je kseft, technika je draha..peniaze treba) no co.ked nie su ludia..komu zverite do ruk 100.000sk v technike? asi ani vlastnemu otcovi by som to nedal do ruk
a to treba brat v potaz ze uz len na mojej malej akcii sa uzivia 2-3 ludia.....
- striska
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
100.000,- v technike? Prosimtě my většinou děláme s profi technikou, tam jsou jiný ceny 
ČR: dBTechnologies.cz | SR: dB-Technologies.eu | ozvuceni.info | Harmonie 1872 Kolín
-
maly_medved
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
- striska
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Neboj, neřežu....já prošla a pochopila 
Jen pro vysvětlení pro midnight_man: Já jsem uplně mini firmička a když jsem počítal, kolik je v aparatuře (bráno z PC vybavení), tak jsem nad částkou 1 mil. Kč.
-------------
Pozn. admin 1: téma rozděleno z důvodu následujících off-topic příspěvků (debata o potřebě a pravdivosti reklamy), pokračování zde viewtopic.php?f=24&t=1002
Pozn. admin 2: uživatel striska ukončil téma prohlášením, že
Jen pro vysvětlení pro midnight_man: Já jsem uplně mini firmička a když jsem počítal, kolik je v aparatuře (bráno z PC vybavení), tak jsem nad částkou 1 mil. Kč.
-------------
Pozn. admin 1: téma rozděleno z důvodu následujících off-topic příspěvků (debata o potřebě a pravdivosti reklamy), pokračování zde viewtopic.php?f=24&t=1002
Pozn. admin 2: uživatel striska ukončil téma prohlášením, že
striska píše:Nakonec jsem se rozhodl jít uplně jinou cestou:-)
Zůstávám u mé druhé činnosti - reklama & marketing, část aparatura půjde do pevné instalace a část si nechávám pro vlastní potřeby.
ČR: dBTechnologies.cz | SR: dB-Technologies.eu | ozvuceni.info | Harmonie 1872 Kolín