DEMO 15 Stará Boleslav 26. 5. 2024
Pravidla fóra
...přijďte "pobejt" aneb diskuze o možném i nemožném.
...přijďte "pobejt" aneb diskuze o možném i nemožném.
-
- Reklama
DEMO 15 Stará Boleslav 26. 5. 2024
Byl jsem už po několikáté na prezentaci firmy Prodance DEMO.
Musím velmi poděkovat pořadatelům za takovéto akce. Je to jedinečná možnost jak vidět ale hlavně slyšet a mít možnost bezprostředně porovnat jednotlivé ozvučovací systémy. Ani si neumím představit, kolik je s tím práce...sám tahám obvikle jen do 10 kusů reprobeden....ale asi hrozně moc.
Děkuju, děkuju, děkuju.
Ať to hraje...
Palko.
Musím velmi poděkovat pořadatelům za takovéto akce. Je to jedinečná možnost jak vidět ale hlavně slyšet a mít možnost bezprostředně porovnat jednotlivé ozvučovací systémy. Ani si neumím představit, kolik je s tím práce...sám tahám obvikle jen do 10 kusů reprobeden....ale asi hrozně moc.
Děkuju, děkuju, děkuju.
Ať to hraje...
Palko.
Re: DEMO 15 Stará Boleslav 26. 5. 2024
DEMO 15 jako vždy naprosto excelentní . Odjížděl jsem se zvláštním , nezvyklým pocitem , že to nemusím balit a nakládat . Trochu jsem se zastyděl za pána , který po Milanových slovech : ,, deštník je zadara ,, popadl dva kousky a uháněl pryč . No , paní zpěvačka to správně definovala - česká povaha .
Jinak také moc díky za takovou akci . Těším se příště .
Jinak také moc díky za takovou akci . Těším se příště .
-
rumcajs
Moc mě mrzí, že jsem se tam nakonec nedostal, muselo to být naprosto OLD!!... na mail mě přišel - jak všem přihlášeným - soupis nabízené předváděcí techniky za nákupní ceny.. NX 945 byly hned v pryč,ale např ty nové NX985 se slevou přes 20 litrů to je bomba!!!!
Odkaz na ceník a následné příspěvky jsem smazal - nepředpokládám, že jej chce Prodance bez předchozího souhlasu šířit takto veřejnou cestou, když ho zaslali jen přihlášeným účastníkům.
administrátor, moderátor
-
rumcajs
Martine je to Tvá plná pravomoc, ale je to škoda.. proč by si někdo z místních zvukařů nemohl dobře nakoupit profi techniku, když je ta možnost a já o ní vím a rád to dám doplacu.. a moc veřejné to není, vždyť je tady vpodstatě do dvaceti dlouhodobých vpodstatě spřátelených zvukařů-hudebníků.. ( já si mimo..však víme)
-
rumcajs
... a přímo v tom soupisu měli napsáno, že nelze nic rezervovat a od koho příjede nejrychlejší platba, je to jeho... takže chcou rychle všechno prodat a je jím jedno komu = kdo ihned zaplatí....
Mifune/Rumcajsi - prosil jsem tě, ať už sem nepíšeš. NIC, NIKDY. Proč nerespektuješ moji prosbu a přání?
Stojíš mne čas, který můžu věnovat něčemu/někomu jinému, a bohužel nemám jinou formu, než ti to sdělit takto.
Takže ještě jednou: už sem PROSÍM nepiš. Pokud máš nezvladatelnou touhu psát, založ si vlastní web. Díky za pochopení a sbohem.
Stojíš mne čas, který můžu věnovat něčemu/někomu jinému, a bohužel nemám jinou formu, než ti to sdělit takto.
Takže ještě jednou: už sem PROSÍM nepiš. Pokud máš nezvladatelnou touhu psát, založ si vlastní web. Díky za pochopení a sbohem.
administrátor, moderátor
-
rumcajs
.. OK zkusím napsat poslední: jen jsem se předsvědčil, že toto fórum je jen reklamní produkt reklamní firmy, což je Tvůj podnikatelský záměr a nemá to s pravým zájmem o muziku nic společného --- naprosté moje hovadiny tady necháš, ale nabídku prodeje techniky Prodance (s kterou, já jako stavař nemám nic společného) okamžitě smažeš o okecáváš to.. BUĎ ZDRÁV (né sbohem - su zapřisáhlej ateista)