Kde berete tu sebejistotu ?
Pravidla fóra
...přijďte "pobejt" aneb diskuze o možném i nemožném.
...přijďte "pobejt" aneb diskuze o možném i nemožném.
-
- Reklama
RO
Samozřejmě jsem zvážil i variantu, že za tím stojí "zvukař" onoho "hudebního tělesa" co právě vystupuje a lidé od RO trpí a rvou si plomby někde v koutě... V takovém případě to pak značku RO zbytečně poškozuje, proto by bylo vhodné takové týpky za každou cenu od mixu vystrnadit.
Pokud myslíš prořízlou hubu zvukaře a jeho "nic není problém", tak je to samozřejmě zajisté taky častý jev, beztak ruku v ruce s mizernou technikou k tomu. Optimum je někde uprostřed, v rámci možností účinkujícím vyhovět, ale zároveň si nenechat od chytráků zbytečně kálet na hlavu. Fylo, Ty prosím spíš zvučíš nebo spíš hraješ nebo oboje? Každý postřeh je dobrý pro obě strany, jak pro ty na pódiu tak pro ty u klik.
- safa
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Hmmm, hosi mam ted v sobe moc panaku abych si z te vasi diskuse vybral co se mne (do)tyka . Tak snad zitra
.
Šáfa ::::::
Soundman.cz ,
audiopro s.r.o.,
Zvukařská škola,
FADER.cz
audiopro s.r.o.,
Zvukařská škola, -
FrantaVomacka
- Uživatel

Asi jo, já tam jen narychlo procházel, tak přesně nevím, ale četl jsem plakát, co že tam má být - Bendeho jsem neviděl, ale čas podle plakátu tomu odpovídal. Nexo hrálo vlevo, vpravo byl taky nachystaný apec , tam to v tu dobu jen hlídali, pult byl Crest Audio a efekťák slušně vybavený. Ten druhý apec jsem hrát neslyšel, ale pokud za tím stál rozumný člověk, mohlo to být slušné.
Kdyby tam v tu dobu, co ten rambajz lezl až do půly Masarykovy, byl nějaký "hygienik" s hlukoměrem, co tam obvykle buzeruje, tak by mu asi mrdlo a měřák by měl strhaný...
Co ty na to? Jak se Ti ten "zvuk" na Svoboďáku líbil? Třeba to hodnotím špatně, nerad bych někoho poškodil...
Kdyby tam v tu dobu, co ten rambajz lezl až do půly Masarykovy, byl nějaký "hygienik" s hlukoměrem, co tam obvykle buzeruje, tak by mu asi mrdlo a měřák by měl strhaný...
Co ty na to? Jak se Ti ten "zvuk" na Svoboďáku líbil? Třeba to hodnotím špatně, nerad bych někoho poškodil...
-
FrantaVomacka
- Uživatel

Ten zvuk na Bendeho byl fakt prervanej. Ale taky urcite vim, ze Bende si vozi vlastniho zvukare. Takze bych neodsuzoval firmu (jak psal Fyla). Ono je problem nekterych zvukaru, kdyz vidi dobry apec, tak si chteji proste zahrat na to, co doma nemaji. To si zrovna myslim byl pripad zvuceni Bendeho. Vecer tam pak byl Pavel Fajt s Eurodrumming a zvuk byl uplne nekde jinde. A ze tam byli 3 bici soupravy, tympany atd. Zvuk byl prijemnej, zadnej obrovskej kraval a prevyskovanost jak na Bendem. Takze asi tak.
Na tu druhou sestavu znacky DAS tam pak hrali Poutnici
Na tu druhou sestavu znacky DAS tam pak hrali Poutnici