MUZIKA 2010 zrušena

...přijďte "pobejt" aneb diskuze o možném i nemožném
Pravidla fóra
...přijďte "pobejt" aneb diskuze o možném i nemožném.
Odpovědět
  • Reklama
  • nové mixpulty Qu
zhejby
Uživatel
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

MUZIKA 2010 zrušena

Příspěvek od zhejby » čtv 16. zář 2010 20:02:48

Dnes jsem dostal mail od pana Šaríka z Incheby. Cituji:
"bohužel Vám musím oznámit, že letošní ročník veletrhu Muzika byl zrušen.
A to z důvodu vlivu ekonomické krize, která zasáhla hudební průmysl a také z důvodu nedostatečné podpory APHN. Nicméně v příštím roce s konáním veletrhu můžete počítat a to v termínu 22. - 24.9. 2011."

Takže kdo jste se chystal na veletrh, tak si najděte jiný program. Docela by mě zajímalo, jak jste se dívali na dva veletrhy vedle sebe. Muzika a Hudební veletrh. Který na Vás působil seriozněji, a který zde měl zůstat?
Master Sound
---------------
Účet uživatele byl zablokován administrátorem fóra.

Showservice
Uživatel
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Re: MUZIKA 2010 zrušena

Příspěvek od Showservice » čtv 16. zář 2010 21:46:33

No tak já nejraději jezdím na Musikmesse do Frankfurtu. Tady v ČR mi Muzika vždy přišla lepší. Hlavně kvůli prostoru (venkovní stage atd.). :)

safa
Uživatel
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od safa » stř 22. zář 2010 22:36:51

Za me jakykoliv ktery by nebyl ve veletrznim palaci ale v odpovidajicim prostoru. Na jmenu veletrhu ve finale nezalezi. Nevim jak vam, ale nam se do Krizikovejch pavionu stehovalo vzdycky vyrazne lepe nez jednim preplnenym vjezdem uzticim na preplnenou holesovickou ulici jaky je u Veletrzaku.

zhejby
Uživatel
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od zhejby » čtv 04. lis 2010 10:39:59

Mám informace o tom, že v CZ už nebude muzikantský veletrh asi nikdy. Taky s mesou ve Frankfurtu to vypadá blbě. Vysvětlení? Téměř veškerý celosvětový busines se holt přestěhoval do číny. Tedy i veletrhy. Je to logické, ale do Bejingu nebo Šanghaje si asi na otočku neskočíme kouknout na novinky. :(
Master Sound
---------------
Účet uživatele byl zablokován administrátorem fóra.

safa
Uživatel
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od safa » čtv 04. lis 2010 18:26:05

Mám informace o tom, že v CZ už nebude muzikantský veletrh asi nikdy.
... never say never. Proc by ne ?
Vysvětlení? Téměř veškerý celosvětový busines se holt přestěhoval do číny. Tedy i veletrhy. Je to logické, ale do Bejingu nebo Šanghaje si asi na otočku neskočíme kouknout na novinky.
... a ze by si Evropsti uzivatele letali prohlednout novinky do PRC ? To asi ne. Ale mam jine vysvetleni: v dobe internetu je pro spoustu lidi jednodussi podivat se na web vyrobce, na produktove video na YT nebo se zeptat na nazor nekoho jineho na diskusnim serveru nez jit na vystavu udelat si nazor vlastni. Jednoduse: lenost.

Odpovědět

Zpět na „Bar“