Uplně skončit?? Prodat "firmu"?
Pravidla fóra
...přijďte "pobejt" aneb diskuze o možném i nemožném.
...přijďte "pobejt" aneb diskuze o možném i nemožném.
-
- Reklama
- striska
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Uplně skončit?? Prodat "firmu"?
Vážení,
naskytla se mi možnost velice zajímavého výdělku v mé druhé činnosti (reklama & marketing). Podmínka je však práce na 100%, což by znamenalo dát zvučení uplně stranou. Mám celkem dost aparátu, několik stálých klientů (mj. i Ministerstvo pro místní rozvoj, Agora atd.), poměrnou slušnou prezentaci na internetu. Jsme rodinná společnost, takže na akcích pomáhá rodina:-) Od synovců (bedňáci) až po otce - bývalý vojenský dirigent, hudební skladatel, atd., takže rady dobré:-)
Tak teď stojím před rozhodnutím, co dál a je to opravdu těžké. Obě činnosti mě baví, ale příjem je nesrovnatelný. Zvučení - hodně práce, starostí za průměrný peníz (no průměrný, na vesnické poměry je to hodně:-)) Reklama - čistá práce, sice trochu na bednu, ale za podstatně větší ohodnocení.
Možnosti jsem dal do hlasovací ankety.
Jen tak z mojí historie - zvučení byl vždycky můj koníček. Na "vyšší úroveň" jsem se dostal právě díky reklamě - čili mé druhé činnosti. Nyní ale vidím, že přeci jen zvukařina není (ANO, BOHUŽEL NENÍ) tak ohodnocována, jak třeba REKLAMA, plánování kampaní atd.
naskytla se mi možnost velice zajímavého výdělku v mé druhé činnosti (reklama & marketing). Podmínka je však práce na 100%, což by znamenalo dát zvučení uplně stranou. Mám celkem dost aparátu, několik stálých klientů (mj. i Ministerstvo pro místní rozvoj, Agora atd.), poměrnou slušnou prezentaci na internetu. Jsme rodinná společnost, takže na akcích pomáhá rodina:-) Od synovců (bedňáci) až po otce - bývalý vojenský dirigent, hudební skladatel, atd., takže rady dobré:-)
Tak teď stojím před rozhodnutím, co dál a je to opravdu těžké. Obě činnosti mě baví, ale příjem je nesrovnatelný. Zvučení - hodně práce, starostí za průměrný peníz (no průměrný, na vesnické poměry je to hodně:-)) Reklama - čistá práce, sice trochu na bednu, ale za podstatně větší ohodnocení.
Možnosti jsem dal do hlasovací ankety.
Jen tak z mojí historie - zvučení byl vždycky můj koníček. Na "vyšší úroveň" jsem se dostal právě díky reklamě - čili mé druhé činnosti. Nyní ale vidím, že přeci jen zvukařina není (ANO, BOHUŽEL NENÍ) tak ohodnocována, jak třeba REKLAMA, plánování kampaní atd.
ČR: dBTechnologies.cz | SR: dB-Technologies.eu | ozvuceni.info | Harmonie 1872 Kolín
- striska
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Už jen hodnota webu - dbtech...cz, dle odhadce cca 70tis.
ČR: dBTechnologies.cz | SR: dB-Technologies.eu | ozvuceni.info | Harmonie 1872 Kolín
- striska
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Myslíš, že najít někoho spolehlivého je lehké? Už jsem se ptal po okolí a zatím nic.
Nicméně budu prodávat část aparátu, především mikrofony, mám jich zbytečně moc.
Nicméně budu prodávat část aparátu, především mikrofony, mám jich zbytečně moc.
Tak když už ten aparát je tak je dobré ho nechat vydělávat, ne? Takže sehnat někoho kdo se o něj postará a bude pravidelně nosit peníze z akcí. A když budeš mít někdy volno tak si můžeš jít zase zazvučit sám, to se nezapomene.
Navíc když se za rok rozmyslíš a zjistíš že reklama je sice dobře placená, ale už tě nebaví, tak máš zadní vrátka.
Navíc když se za rok rozmyslíš a zjistíš že reklama je sice dobře placená, ale už tě nebaví, tak máš zadní vrátka.
- striska
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Já mám pořád strach, abych nevzal někoho kdo by mi pak kazil jméno:-) Skutečně je to o lidech a jejich přístupu k práci - zvučení a k lidem, pro které "dělá". Už pokukuju po lidech, ptám se, ale zatím nikdo, kdo by vyhovoval mým požadavkům...
- striska
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Nj, ale kdo toho začínajícího zvukaře najít? 
- striska
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Po celý rok rovnoměrně.