Přívěsný vozík a jeho zabezpečení

...přijďte "pobejt" aneb diskuze o možném i nemožném
Pravidla fóra
...přijďte "pobejt" aneb diskuze o možném i nemožném.
Odpovědět
  • Reklama
  • Zesilovače pro touring Powersoft Unica T
george_58
Uživatel
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Přívěsný vozík a jeho zabezpečení

Příspěvek od george_58 » pát 05. pro 2008 11:01:58

Jistě mnoho z Vás používá na akce přívěsné vozíky. Nikdy jsem vozík nevlastnil, ale uvažuji, že bych si ho na příští léto i koupil. Existuje nějaké zabezpečení vozíku? Prostě aby mi ho jen nesundali z koule a neodjeli s ním? Když se hraje uvnitř v sálech či klubech, nelze venku stojící auto s vozíkem kontrolovat.. :-( a známe jak to chodí, lidi jsou sfině

Loon
Uživatel
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Loon » pát 05. pro 2008 13:18:08

Používám řetěz a zámek. Řetěz mám delší, takže vozík mohu zamknout nejenom k autu, ale i k zábradlí, lampě, nebo něčemu jinému. Jinak ten vozík má nějaký zámek sám o sobě, zamyká se koule, ale u toho, co si půjčuji něco chybí, takže to nejde. (Ale řetěz je stejně univerzálnější.)
Jinak v odkazech na vozíky je to popsáno.
http://www.agados.cz/
http://www.sacher.cz/

striska
Uživatel
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od striska » ned 07. pro 2008 20:54:40

Já jsem o vozíku uvažoval také a dost dlouho. Nakonec jsem se rozhodl pro dodávku, tu teď prodávám a koupil jsem dlouhýho Trafica. Z toho vozíku jsem měl strach, protože mám všechny bedny aktivní. Vozík oproti autu dost drncá. Na převoz podia, stativu atd. v pohodě, ale na bedny bych to asi nepoužil.

Jinak jsem taky uvažoval o karavanu:-D Abych po akci klidanko spal a rano jel dal, ale zase jak jsem se koukal, tak většina karavanů má úzké dveře:-(

Odpovědět

Zpět na „Bar“