Eurolite superstrobe 2700 a freestyler - problém
-
- Reklama
Eurolite superstrobe 2700 a freestyler - problém
nemate niekto skusenosti s tymto stroboskopom a programom freestyler? ked ho napojim na DMX pult tak reaguje pekne na menenie intenzity a rychlosti zableskov ale ak ho zapojim cez prevodnik s freestylerom tak nereaguje vobec neviem co s tym moze byt...
-
Pavel Schneider
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Re: Eurolite superstrobe 2700 a freestyler - problém
Zdravim,
před tejdnem jsem měl jeden doma na opravu a pak běhal normálně, nemáš špatně nastavenou adresu?
před tejdnem jsem měl jeden doma na opravu a pak běhal normálně, nemáš špatně nastavenou adresu?
Jo světýlka, to je moje 
no adresou to asi nebude prvy prepinac je na 50 alebo 60Hz druhy je ze terminal dmx a no terminal dmx ci ako treti volny a potom od 4 sa zadava adresa s tou urcite nieje problem bo ked napojim strobak na dmx pult a dam prvy kanal tak prvou a druhou sablou plinulo menim svietivost a rychlost zablesku ale ked ho pripojim na prevodnik a chcem ho ovladat cez freestyler tak nereaguje
-
Pavel Schneider
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Ok, a ve FS to máš nastavený taky předpokládám správně. Jen se zeptám jakej používáš převodník? A jaký světlo jsi vybral místo toho stroboskopu do FS, protože tento strobáč tam není. Já místo něho používal od ACME/BF750 strobe
Jo světýlka, to je moje 
Enttec open DMX prevodnik a svetlo mam Eurolite superstrobe 2700 je z freestyler fora ale to je aj tak jednoduche vytvorit bo tam su len 2 kanaly a to stmievanie a rychlost zablesku vitvorenie trva 10s. cez prevodnik mi ide vsetko ako svetla rotacne hlavy hazer ale ked pripojim strobak ten nejde ovladat
-
Pavel Schneider
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
No tak to mě napadaj už jen 2 věci. První je zkusit zapojit jen samotnej stroboskop bez dalších světel pokud to tak nemáš, a ta druhá je pohrát si s tim nastavenim na stroboskopu, konkrétně s tim terminátorem zkusit to se zaplim a pak vyplim, ale když jsem to zkoušel já osobně tak s timto převodníkem (dmx pipe) to běhalo pokaždý, ale z jednim profi to blblo.... Pak jedině co mě ještě napadlo, je to do toho FS zkusit dát jinej tip třeba jak jsem to psal já, je možný, že ten co jsis stáhnul z fora je nějakej vadne, ale to je malá pravděpodobnost.
PS: ten stroboskop je asi ta starší verze? Ta starší má menší odrazovou plochu oproti tý novější, řešil jsem totiž problém, kde byly 2 tyto stroboskopy ale jeden novější a druhej starší ale stejný typy a problém byl u toho staršího že si dělal co chtěl v lince, bylo tam asi 20 světel na lince bez splitteru a profi převodník, kterej to vše bezproblému utáh a jediný co blblo byl ten starej stroboskop že nešel a někdy si dělal co chtěl, tak se tam dal splitter a běhaloto, ale trochu se lišej i v naprogramování .....
PS: ten stroboskop je asi ta starší verze? Ta starší má menší odrazovou plochu oproti tý novější, řešil jsem totiž problém, kde byly 2 tyto stroboskopy ale jeden novější a druhej starší ale stejný typy a problém byl u toho staršího že si dělal co chtěl v lince, bylo tam asi 20 světel na lince bez splitteru a profi převodník, kterej to vše bezproblému utáh a jediný co blblo byl ten starej stroboskop že nešel a někdy si dělal co chtěl, tak se tam dal splitter a běhaloto, ale trochu se lišej i v naprogramování .....
Jo světýlka, to je moje 
Skusal som ho samostatne a aj prepinat ten dmx terminal a nic a skusal som ho aj so vsetkymi inymi profilmy strobakov vo FS a nic
-
Pavel Schneider
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Tak je blbej kabel
, nic jinýho mě bohužel nenapadá. Já bych to viděl furt ve špatný adrese na stroboskopu.... Ale jinak mě už nic nenapadá...
Jo světýlka, to je moje 
adresa nemoze byt blba ani kabel ked cez EUROLITE DMX operator 192 channels
to ide ovladat v pohode na adrese aku vyberiem no cez FS to nejde na FS fore pisu tiez o nejakom probleme http://www.freestylersupport.com/fsforu ... f=8&t=1819
to ide ovladat v pohode na adrese aku vyberiem no cez FS to nejde na FS fore pisu tiez o nejakom probleme http://www.freestylersupport.com/fsforu ... f=8&t=1819
-
lj M
kup si sunlite a nebudeš s tym mat problem ja mam dočinenia s freestylerom a s prevedonikmi typu entec open ... a neviem moj lajicky nazor nato zakazal by som to predavat