Osvětlovačské forum

Odpovědět
  • Reklama
  • ADAM Audio S Series
Uživatelský avatar
misuge

Osvětlovačské forum

Příspěvek od misuge » stř 16. čer 2010 16:58:57

Ahoj existuje nějaký forum pro osvětlovače??? Já jsem totiž žádný nenašel tak to zkouším touhle formou.

Dík

pastaperlicka
Uživatel
Uživatel
Příspěvky: 16
Registrován: čtv 05. srp 2010 19:36:16

Re: Osvětlovačské forum

Příspěvek od pastaperlicka » čtv 05. srp 2010 19:46:00

Blue room.com

Uživatelský avatar
Tomáš
Uživatel
Uživatel
Příspěvky: 815
Registrován: ned 05. črc 2009 8:23:27
Bydliště: Považská Bystrica

Re: Osvětlovačské forum

Příspěvek od Tomáš » ned 15. srp 2010 12:42:16

Ako je spravne ta adresa, mne hento nefunguje (ani mnou skusane varianty) a to co sa mi objavilo, podla mna nebolo osvetlovacske forum. :(
Dakujem.

Uživatelský avatar
blaha
Uživatel
Uživatel
Příspěvky: 3565
Registrován: úte 30. pro 2008 18:13:14
Bydliště: cca 10km od Jaroměře
Kontaktovat uživatele:

Re: Osvětlovačské forum

Příspěvek od blaha » ned 15. srp 2010 13:33:06

Zdeněk "Bláha" Blahovec, divadlo Jaroměř, občas zvučení na sebe mimo divadlo, občas nějaký ten prodej i instalace techniky

Uživatelský avatar
Tomáš
Uživatel
Uživatel
Příspěvky: 815
Registrován: ned 05. črc 2009 8:23:27
Bydliště: Považská Bystrica

Re: Osvětlovačské forum

Příspěvek od Tomáš » ned 15. srp 2010 13:57:14

Dakujem za info,
len podla mna to neni cisto osvetlovacske forum...

Uživatelský avatar
Martin
Administrátor
Administrátor
Příspěvky: 550
Registrován: čtv 11. srp 2005 1:16:45

Re: Osvětlovačské forum

Příspěvek od Martin » pon 16. srp 2010 13:55:32

řekl bych, že fórum s více než osmi tisíci tématy / pětasedmdesáti tisíci příspěvky jen o svícení by mohlo stačit...
:D

Uživatelský avatar
Jando

Re: Osvětlovačské forum

Příspěvek od Jando » ned 20. pro 2020 23:29:09

Ja sa skusim opytat tu na tie svetla EN. Niesme kamarati.

-da sa na DMX pulte nejak prikazat aby prechd medzi 2 farbami bol plinuly ( neviuzit softwer svetla ,co si miesa hocjake darby)
( tiahlo time fade nič)

-Slo by spustit sucasne na jednom dmx mixe dva case
( jeden len pohyb rotacnej hlavy a druhy farba ?) ci nato treba dva mixi na jednom kabli?

Uživatelský avatar
Tomáš
Uživatel
Uživatel
Příspěvky: 815
Registrován: ned 05. črc 2009 8:23:27
Bydliště: Považská Bystrica

Re: Osvětlovačské forum

Příspěvek od Tomáš » pon 21. pro 2020 3:47:57

Myslim ze to malo bit v css nej teme...
A co su to za svetla EN?
Pokial si dobre spominam som na tych malich pultoch dosiahol plynulu zmenu medzi 2mi chase na jednom pulte, (2 pulty na jeden kabel........) no myslim ze na pulte od jednej znacky som tam musel daco prestavit a na pulte od inej znacky to islo jednoduchsie, bez prestavovania a pouzivali sa pritom aj fade time a spead pravda naj bolo ked sa nasla ich spravna kombinacia ;)

Uživatelský avatar
Jando

Re: Osvětlovačské forum

Příspěvek od Jando » ned 17. led 2021 4:39:37

Tak som to rozluskol z tym FADETIME

Na mixoch Scanmaster co maju joistik sa vsetky zmeny mafzi scenami v programe deju okamzite.
Ak chcete plynuly prechod medzi dvoma scenami ovplivneny fadetime rychlostov musite bud :

Pridelit kanal na jeden z dzojsitkovych osy. Ten potom pojde plinulo. To sa roby stlacenim naraz mode a fine a naslednym sucasnym stlacenim mode a sceny nad kanalom ktory chcete.

Alebo cely mix prepnete a vsetky zmeny na vsetkych kanaloch budu plynule. Pri vypnutim mixe pidrzite zatlacene Mode a displej ovy gombik. A zapnete mix.

http://www.witchesandangels.nl/DL_Files ... r_3_UM.pdf

Odpovědět

Zpět na „Světla, lasery, mlhy...“