Nájezdy/rampa do dodávky nebo vleku
-
- Reklama
Nájezdy/rampa do dodávky nebo vleku
Záda problém, tak pokukuji po nějakém šikovném nájezdu pro case na kolečkách a bedny na kolečkách do dodávky nebo na vlek. Dělá se spousta druhů. Má někdo něco vyzkoušené, zejména jaký zvolit povrch, aby se ty malé kolečka moc nezasekávali a pak jakou volit šířku pro klasické Racky? Děkuji.
Re: Nájezdy/rampa do dodávky nebo vleku
Používám dva hliníkový nájezdy na motorku, asi dva metry dvacet dlouhý a 25 cm široký. Dám si je od sebe na jakou rozteč potřebuji. Vydrží to až k nevíře velkou zátěž. Mám case s kab.přejezdy snad dva metráky těžkej a hliníky v poho.
Lehký, relativně skladný.
Pokusím se najít, kde jsem to před lety koupil.
Lehký, relativně skladný.
Pokusím se najít, kde jsem to před lety koupil.
to Quicktor super pokud bys našel pokud ne prosím jakej to má povrch. Třeba fotku. Hodně těch nájezdů jsou na motorky, 4kolky a mají podle mě moc hrubý povrch na ty naše malé kolečka. Díky
tak som si spomenul že pred casom som na stavbe jedneho domu videl drevrdny najazd-most a na tom bol asi gummenny myslim ze mriezkovy alebo taky nejaky povch -ako koberec, no teraz neviem kde mam fotku ani som potom neobjavil kde sa to da kupit, mozno v nejakych stavebninach
Nejlepší poměr cena/výkon mají asi nájezdy pro vozíčkáře. Kolega ho onehdy kupoval asi za 12 tisíc. Taháme přes to 200kg kabelovku nebo Kramperovo basovky. Do Sprintera se vejde na výšku akurát.
SiEx3, X32r, IG4T, EV, Turbosound etc.
este si spominam na podobnu debatu asi na Facebooku, a niekto tam soominal aj dosku na pantoch prievnenu priamo v dodávke,
a ked sa vozievam v tych prevoznych sanitkach, možno by nebolo zle si obzrieť aj take co v nich pouzivaju na vyberatelne kreslo, a tiez ich mavaju rozne.
a ked sa vozievam v tych prevoznych sanitkach, možno by nebolo zle si obzrieť aj take co v nich pouzivaju na vyberatelne kreslo, a tiez ich mavaju rozne.
Díky za radu a nakopnutí něco jsem pohledal a poměr výkon/cena mi vychází 2 typy. skládací po délce dlouhé 183cm šíře 73cm a nosnost 272kg nebo skládací po délce 206cm šíře 31cm a nosnost 680kg ty budou skladnější. Má někdo zkušenost s některým?
Díky Jarda
Díky Jarda