Digitální mix Behringer X32
-
- Reklama
-
JirkaN
Re: Digitální mix Behringer X32
Souhlasím, nejsem registrovaný na FB, nebudu to měnit a ani to nepotřebuji, i když se mi s tím každej posmívá, že prý když nejsem na FB, jako bych ani nežil, no to si nemyslím...
Taky nejsem vedený v atlasu hub a nemam ani potřebu.a to si připadám že ještě patřím do mladé generace. 
Listen... and enjoy the sound
Tak ono se to dá taky používat pracovně. Na FB jsem sehnal kontakty, ke kterým bych se jinak těžko dostal. Stačí se striktně držet stánek Zvukaři, Divadelní technici a já teda ještě Mainská mývalí 
SiEx3, X32r, IG4T, EV, Turbosound etc.
Ahojte.
Som vlastníkom X32 compact a potreboval by som názory - skúsenosti na zvolenie farby displeja pre jednotlivé nástroje. Ako najlepšie - najefektívnejšie usporiadávať vstúpi keď mam iba 8 šabli. Viem že je to dosť individuálne ale potrebujem sa v tom ustáliť lebo zakaždým to mam inač a potrebujem si zaviesť stály systém.
Ďakujem
Som vlastníkom X32 compact a potreboval by som názory - skúsenosti na zvolenie farby displeja pre jednotlivé nástroje. Ako najlepšie - najefektívnejšie usporiadávať vstúpi keď mam iba 8 šabli. Viem že je to dosť individuálne ale potrebujem sa v tom ustáliť lebo zakaždým to mam inač a potrebujem si zaviesť stály systém.
Ďakujem
- kanjec
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Já používám:
- cyan - bicí, bus sběrnice
- magenta - efekty
- žlutá - nástrojovka
- červená - vokály
- bílá - bezdráty
- zelená - auxy a returny, matrixy
Ondřej Hornig
home - http://www.ohornig.cz/
home - http://www.ohornig.cz/
Zdravím, mám otázku na majiteľov x32 je možnosť využívať aux in ako normalne vstup (chcem to vyuzivat na klavesy) ale chel by som to aj nahrávať a využívať na virtual sound check. Dá sa to nejako, alebo budem nútený poriešiť DIboxy a pripojiť do normalnych vstupov? Ďakujem.
Proc bys to delal? Jen kvuli konektorum? Mas klavesy se symetrickym vystupem nebo s nesymetrickym? Pak lze doporucit, jak zapojit.. V kazdym pripade je normalni postup to zapojovat do normalnich vstupu.
Z casti ze sa mi nechce prerabat kabelaz z casti ze compact ma bez stageboxu len 16x xrl in. Asi najschodnejšia cesta bude dibox. Klavesy su nesymetricke. Momentalne mam vyrobene 2x 4kanalove kable z jack na koci. Cesta by bola aj kabel xrl - jack nesymetricky ale tomu sa chcem vyhnúť kôli fantomu.
-
Madrid
Nevíte prosím někdo, jak zamknout a odrmknout X32 heslem, a ne jen home tlacitkem? Pry to jde, ale nikde jsem to nenašel. Díky
-
potok54
Najdi si příspěvek na tomto fóru z ned 20. črc 2014 20:40:47.Madrid píše:Nevíte prosím někdo, jak zamknout a odrmknout X32 heslem, a ne jen home tlacitkem? Pry to jde, ale nikde jsem to nenašel. Díky
-
Zubr
Zdravím všechny. Chci se zeptat, jaké jsou problémy s Behringer X32, překvapivě jsem na internetu nikde nic nenašel, a to mě u této značky přijde dost divné. Musí přece existovat nějaký problém, třeba proč si ho nekoupit. Nevěřím že jsou s ním všichni spokojení.
Díky za tipy.
Díky za tipy.
Ovládání X32 přes MIDI
Chtěl bych se zeptat, zda jde a případně zda někdo řešil nebo zkoušel ovládání X32 z MIDI ovladače. Konkrétně se mi jedná o přepínání presetů efektové jednotky z podlahového ovladače Behringer.
-
Návštěvník
Zubr: My máme X32 jako kapelní mix, hraje cca 2x za měsíc takže se moc "nepřetrhne" a je v pohodě. Proto by mě taky zajímalo, jestli s ním má někdo, kdo ho používá intenzivněji, nějaké potíže ?
mildapr: Díval jsem se co píšou o MIDI přímo u Behringeru a přes MIDI to efekty na X32 ovládat neumí, ale dokumentace je z mého pohledu jeden z problémů Behringeru, tedy alespoň z mého pohledu a zkušenosti s X32. Já jsem řešil ovládání světel z X32 přes MIDI a QLCplus. Něco jsem se tedy z dokumentace dozvěděl a něco jsem si nějak "odchytal". Nedivil bych se, kdyby efekty ovládat přes MIDI šly nějakým "nezdokumetovaným" způsobem.
mildapr: Díval jsem se co píšou o MIDI přímo u Behringeru a přes MIDI to efekty na X32 ovládat neumí, ale dokumentace je z mého pohledu jeden z problémů Behringeru, tedy alespoň z mého pohledu a zkušenosti s X32. Já jsem řešil ovládání světel z X32 přes MIDI a QLCplus. Něco jsem se tedy z dokumentace dozvěděl a něco jsem si nějak "odchytal". Nedivil bych se, kdyby efekty ovládat přes MIDI šly nějakým "nezdokumetovaným" způsobem.
-
potok54
Nemá někdo Firmware Version 2.09. Na stránkách X32 už není a bez ní mi nejde nainstalovat Verze 2,10. Jestli ano prosím o zaslání na adresu srbice1@seznam.cz, Díky