Img Stage Line MPX-804

Analogové, digitální, powermixy, D.J. mixy...
Odpovědět
  • Reklama
  • nové mixpulty Qu
Hanz

Img Stage Line MPX-804

Příspěvek od Hanz » úte 16. bře 2010 10:41:39

Nemáte někdo zkušenosti s tímhle mixem? Je to spíš DJ než zvukařina. Jezdím čtyřikrát ročně s dětským karnevalem a mívám půjčovanou aparaturu. Všude jiná. Většinou různá variace na téma Behringer od nějaké místní kapely, takže bych chtěl mít kromě CD přehrávačů i vlastní mixák. Časem by snad přibyly i nějaké aktivní bedny a bezdrátové mikrofony pro taneční vystoupení. V obou případech potřebuji 2-3 mikrofony a 1-3 cd přehrávače. Ještě jednou zdůrazním, že počet použití nepřesáhne 10x rok. Chci mít ale něco, na co jsem "zvyklý" a ne řešit vždycky jak se tenhle mix vlastně chová.

Díky za rady.

Hanz

blaha
Uživatel
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Re: Img Stage Line MPX-804

Příspěvek od blaha » úte 16. bře 2010 14:21:26

No nevím od IMG mám v divadle nějaký mikrofony a EQ (pozůstatky z minulosti) asi někam jinam než na TB bych se to asi bál nasadit.

Ale koukal jsem a pokud nepotřebuješ přímo DJ pult, tak by ti mohlo vyhovět třeba toto:
http://www.audiotek.cz/Tapco-MIX260FX/M ... e/:3:11651
Určitě to bude jistější volba než IMG, a ještě je u toho nižší cena.

Popřípadě vybavenější:
http://www.audiotek.cz/Mackie-ProFX12/M ... m/:3:39025
Zdeněk "Bláha" Blahovec, ozvučení, světla, stage, instalace, poradenství, divadlo Jaroměř

hanz
Nováček fóra
Nováček fóra
Kontaktovat uživatele:

Re: Img Stage Line MPX-804

Příspěvek od hanz » úte 23. bře 2010 18:40:12

Dík za info.

Ten IMG jsem našel na Aukru za 4000,- a nakonec se neprodal.

Díval jsem se na ty mixy. Tapco by asi vyhovovalo, ale u Mackieho jsem nenašel PFL, což je pro mě dost podstatné. Už jsem to jednou řešil u nějakýho Behringa přes Aux, ale to je na pytel. :(

Mám teď cca půl roku, abych se rozhodl, jestli něco začnu pořizovat nebo ne a pokud jo, tak co.

Odpovědět

Zpět na „Mixážní pulty“