Qsc Touchmix vs. Allen&heat
-
- Reklama
-
Návštěvník
Qsc Touchmix vs. Allen&heat
Potrebujem mixpult...
AH CQ je to, čo spĺňa predstavy. Ale: Na bazároch možno nájsť QSC Touchmix 30 len o niečo drahšie, ako CQ 18.
(CQ 18 je na hranici toho, čo potrebujem - 18 vstupov, to QSC by poskytlo rezervu...)
Šetriť, alebo pre amatérov je QSC OK?
(Behringery, Midas-y v tejto kategórii poznám, CQ 18 som videl a počul, len som naň nesiahol, QSC nepoznám vôbec. Preto táto otázka...)
AH CQ je to, čo spĺňa predstavy. Ale: Na bazároch možno nájsť QSC Touchmix 30 len o niečo drahšie, ako CQ 18.
(CQ 18 je na hranici toho, čo potrebujem - 18 vstupov, to QSC by poskytlo rezervu...)
Šetriť, alebo pre amatérov je QSC OK?
(Behringery, Midas-y v tejto kategórii poznám, CQ 18 som videl a počul, len som naň nesiahol, QSC nepoznám vôbec. Preto táto otázka...)
Re: Qsc Touchmix vs. Allen&heat
Mám na prodej zánovní CQ20B i s rackem, pokud bys měl zájem.
Avantis, SQ5, CQ20B,DL1608, Ui24, Megaton NP377, ENGL Fireball II, TC G system,TC G major 2,Sennheiser IEM G4 ....
-
janek
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
18 ma vyhodu ze ked je zle (alebo mala akcia), da sa ovladat aj bez tabletu.
-
Návštěvník
to: Atrakce - Ďakujem za ponuku, mne ide o to ovládanie cez vstavaný display - CQ 20 by bola super, len to ovládanie oproti CQ 18...
to: Janek - veď to...
potreboval by som 20 vstupov. Preto to QSC
Len to široko - ďaleko nikto nemá, nepočul, nevidel zblízka...
Ono ak veci pôjdu dobrým smerom, tak chvíľu nebudeme piť a niečo ako QU 6 (alebo staršie v tejto cene) kúpime, len teraz ťahám (tlačím) technické veci sám...
to: Janek - veď to...
Ono ak veci pôjdu dobrým smerom, tak chvíľu nebudeme piť a niečo ako QU 6 (alebo staršie v tejto cene) kúpime, len teraz ťahám (tlačím) technické veci sám...
Za mě A&H s 96 kHz FPGA, QSC je 10 let starý, gainy na pultu. CQ-20 a jeho rodina je sice malý pultík, ale pokud vám stačí výbavou, tak bych nutnost tabletu nebral jako mínus, vždyť se dá sehnat bazarový iPad za trojku. Nestalo se mi, že by wifina vypadla, a to jedu na vestavěnou anténu. Dá se přinejhorším ovládat i z mobilu přes Mixing Station a mobil máš přece vždycky. Pokud se zvučíte sami z pódia (předpokládám), tak si s tabletem můžeš alespoň projít sál. Navíc pultík má Bluetooth, přes který pouštím vatu. Pozor, A&H nekoupil pro CQ licenci na MP3 přes USB! Qu-16 je samozřejmě plnohodnotný pult, ale to se bavíme o jiné kategorii a v podstatě i určení. Možná by ses měl rozepsat, k čemu má být mix používán (současnost/budoucnost).
A&H GLD-80, A&H CQ20B, Soundcraft Ui16, RCF HD32, FBT Ventis 206A, SPL A394