Výběr mixu

Analogové, digitální, powermixy, D.J. mixy...
  • Reklama
  • Zesilovače pro touring Powersoft Unica T
OK2MDK
Uživatel
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Re: Výběr mixu

Příspěvek od OK2MDK » čtv 04. bře 2010 10:08:36

jenom si dovolím podotkou snad to nebude bráno jako reklama, ale na http://www.prodance.cz v bazaru jsou ted nejaké dva malé mixy tuším jeden soundcraft a jenden ZED ... je to trošku výš než cena, ale než to menit co dva mesíce...

taky sem se takhle vypekl na zesilovači, dohromady sečteno podtrženo mohl sem mit novou GX5 sice low end ale mel bych klid :D

blaha
Uživatel
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od blaha » čtv 04. bře 2010 10:10:18

POST AUXy jsou u týhle kategorie mixů běžné, na druhou stranu do zkušebny opravdu asi AUX moc nevyužiješ. A moc se nevyužije ani při použití jako submix. Maximálně není problém si to "dohonit" podle potřeby (dál už se s tím kroutit stejně moc nebude).

Spíš by stálo ještě za zvážení verzi s efektem, ale to je litr navrch.
http://www.audiotek.cz/Soundcraft-Notep ... e/:3:38868

Jinak Soundcraft taky třeba proto, že jsou v něm použity mikrofonní předzesilovače GB30, který se dávaj třeba i do pultů GB série, což už jsou "dospělejší" pulty.
Zdeněk "Bláha" Blahovec, ozvučení, světla, stage, instalace, poradenství, divadlo Jaroměř

Ronadlisko

Příspěvek od Ronadlisko » čtv 04. bře 2010 18:54:05

Tak auxy určitě ve zkušebně využívat nebudu, takže v tomhle ohledu mi tohle mínus nevadí. Každopádně děkuju všem za rady a přesto že jste mi všichni radili, ať koupím Soundcraft, já vás stejně neposlechl a koupil sem ten jetej Tapco mix 120 na audioteku za 1350,- Kč :D , snad bude ok.
Ještě jednou díky a jestli se ten mix pojebe tak už jdu určitě do toho Soundcrafta :-D

frantik
Uživatel
Uživatel

Příspěvek od frantik » čtv 04. bře 2010 19:06:22

Do zkušebny Tapco určitě vyhoví. Z Audioteku jsem měl první Tapco MIX60, který zákazník vrátil, protože byl mechanicky poškozený při přepravě. Nutně jsem jej potřeboval, tak jsem to riskl vzít, páč v Prodancu byl MIX60 vyprodaný a čekalo se na něj dlouho, protože díky výbavě byl vždy hned pryč. Jedna bočnice urvaná, plechy zdeformované, šroubky zalomené s utrženýma hlavičkama. Pult byl plně funkční, slevu dali jen 10%. Plechy jsem narovnal, odřenou barvu bočnic obrousil a nastříkl černým akrylátem, šřoubky jsem dal nové. Mix chodí dodnes klávesákovi v kapele naprosto bez problému, nic nezlobí, nic nechrastí. MIX60 byl na tento účel optimální, má dva linkové stereovstupy s třípásmovým EQ, slouží pro smíchání dvou kláves přímo na pódiu a zvukařovi se tak posílá už jen jeden stereo signál na malé impedanci, výstupy Tapca jsou impedančně vyvážené, což je postačující. Druhý MIX60 jsem lapl tuším taky v Audioteku, poslední kus před ukončením výroby. Doma v dílně poslouží při drobných opravách techniky. Není třeba vytahovat velký pult, když potřebuji odzkoušet mikrofony, kabely, k dispozici je Phantom, co si za těch pár kaček víc přát. Kastle je bytelná, nějaké to hrubší zacházení snese.
Jsem zmatkař, někdy. No a?

Ronadlisko

Příspěvek od Ronadlisko » čtv 04. bře 2010 19:49:42

U toho Tapca 120 byla sleva 50 procent s tím, že je po servisním zásahu. Tak snad ho nezasáhli moc :D Jako třeba v tomhle videu
http://www.youtube.com/v/e4lb-usPBSI&hl=cs_CZ&fs=1&

Tak takhle se baví muzikanti v Rusku :D

koniash
Uživatel
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od koniash » stř 05. kvě 2010 18:47:39

Ronadlisko píše:Díky moc všem za rady. Buď půjdu do toho behringera nebo koupim ten Tapco z toho audioteku. Jen nevím co od toho Tapco čekat - mírně použitý testovací kus po servisním zásahu. Aby to vůbec fungovalo. Jinak se nebráním ani jiným mixům v podobné cenové relaci (kolem 2000) pokud můžete doporučit.
Podívej se na SEKAKU.Mám SM-204U.Cena ,budeš se divit.
Zadej názvy ve vyhledavačích.
Koniash

mmachtri
Uživatel
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mmachtri » čtv 06. kvě 2010 7:29:57

Pánové, podle mého je naprosto zbytečné v těhle cenových relacích rešit, jaký pult vzít. Vyberte si podle barvy. Kvalita bude stejně špatná u všech...
Ticho léčí...

Odpovědět

Zpět na „Mixážní pulty“