Mix pro vokální skupinu

Analogové, digitální, powermixy, D.J. mixy...
  • Reklama
  • nové mixpulty Qu
jardatop
Uživatel
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jardatop » stř 06. srp 2008 19:39:56

Mas pravdu, HPF uz ma (EFX8 nemel).
Ten efekt nemam moznost porovnat, ale nemyslim si, ze by do A-H davali nejakej shit.
Vyhody, ktere se tykaji konkretne tveho pouziti je hlavne ten 4 pasmovy ekvalizer a pak ten ekvalizer na odposlechove cesty a 3. aux. Ten je sice post Fader, ale teoreticky se da pouzit na 3. odposlech. Akorat hybani faderama se tam projevi, ale jestli to pred koncertem nazvucite a pak s tim moc hybat nebudete (zvlast, jestli nebudete mit zvukare a nazvucite si to pred koncertem sami), tak se to pouzit urcite da. Ale mozna, ze 2 nebo 3 odposlechove cesty neni pro 5 zpevaku az takovej rozdil.

Ten popis je urcite z te PA12 aktivni verze, kde ten vykonovy zesilovac jde pouzit na master nebo na odposlechy (nebo mono MASTER a 1 odposlech)

a ten efekt se da editovat pres MIDI z PC :D

(P.S. nejsem z Prodance :-D )

johny_r
Uživatel
Uživatel

Příspěvek od johny_r » stř 06. srp 2008 19:48:56

Díky, už je mi to jasnější.
Takže jestli jsem to správně pochopil, tak pokud je ten alleňáckej efekt srovnatelnej s Lexiconem, tak tomu allenu nechybí proti tomu Soundcraftu nic, naopak má něco navíc. Je to tak?

jardatop
Uživatel
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jardatop » stř 06. srp 2008 20:36:04

johny_r píše:Díky, už je mi to jasnější.
Takže jestli jsem to správně pochopil, tak pokud je ten alleňáckej efekt srovnatelnej s Lexiconem, tak tomu allenu nechybí proti tomu Soundcraftu nic, naopak má něco navíc. Je to tak?
Myslim, ze tam neni tlacitko TAP na casovani delaye, ale nejsem si jist. zas tak podrobne jsem to nestudoval.

johny_r
Uživatel
Uživatel

Příspěvek od johny_r » stř 06. srp 2008 20:48:01

No, teď na to koukám, a mám takovej pocit, že tam není vůbec žádný nastavování těch efektů. Prostě akorát vybrat efekt a nastavit kolik ho půjde do mixu a konec. Nevidím tam žádný štelovátka parametrů toho efektu. U toho Lexiconu je jich docela hromada. Tak nevím.

jardatop
Uživatel
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jardatop » čtv 07. srp 2008 0:07:05

asi se to konfiguruje jenom pres ten pocitac :(

johny_r
Uživatel
Uživatel

Příspěvek od johny_r » čtv 07. srp 2008 10:53:52

Hmm, to se mi moc nelíbí. Vzhledem k využití to vidím spíš na ten Soundcraft. Přečetl jsem manuály a ten Soundcraft mi přijde i logičtější, co do ovládání. U Allenu jsem nějak nepochopil to směrování signálů přes ty výstupní ekvalizery. Jak je to nějak na monitory nebo na master out nebo stereo nebo mono nebo půl na půl. To jsem nějak nepobral. Budu rád za osvětlení problematiky:-)

jardatop
Uživatel
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jardatop » čtv 07. srp 2008 12:17:24

johny_r píše:Hmm, to se mi moc nelíbí. Vzhledem k využití to vidím spíš na ten Soundcraft. Přečetl jsem manuály a ten Soundcraft mi přijde i logičtější, co do ovládání. U Allenu jsem nějak nepochopil to směrování signálů přes ty výstupní ekvalizery. Jak je to nějak na monitory nebo na master out nebo stereo nebo mono nebo půl na půl. To jsem nějak nepobral. Budu rád za osvětlení problematiky:-)
Jo, pro tvoje ucely bude stacit ten soundcraft. Je levnejsi a spatnej rozhodne neni.

jardatop
Uživatel
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jardatop » čtv 07. srp 2008 12:24:27

Ty vystupni ekvalizery muzes pouzit na:
- levy a pravy kanal (kazdy na jeden)
- jeden na L+R (jeden na oba) a druhy na FB1
- jeden na FB1 druhy na FB2

To se nastavuje malymi tlacitky u tech ekvalizeru.

Pro AUX 1 a AUX 2 pouziva A-H FB1 a FB2. Jsou to klasicke auxy pred faderem.

jirkaaa
Uživatel
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jirkaaa » úte 12. srp 2008 0:23:09

Nevím jestli je to stále aktuální ale co takhle YAMAHA 01V?
Kdo vás to naučil dělat takovej kravál?:)

Odpovědět

Zpět na „Mixážní pulty“