Mix pro vokální skupinu
-
- Reklama
-
jardatop
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Mas pravdu, HPF uz ma (EFX8 nemel).
Ten efekt nemam moznost porovnat, ale nemyslim si, ze by do A-H davali nejakej shit.
Vyhody, ktere se tykaji konkretne tveho pouziti je hlavne ten 4 pasmovy ekvalizer a pak ten ekvalizer na odposlechove cesty a 3. aux. Ten je sice post Fader, ale teoreticky se da pouzit na 3. odposlech. Akorat hybani faderama se tam projevi, ale jestli to pred koncertem nazvucite a pak s tim moc hybat nebudete (zvlast, jestli nebudete mit zvukare a nazvucite si to pred koncertem sami), tak se to pouzit urcite da. Ale mozna, ze 2 nebo 3 odposlechove cesty neni pro 5 zpevaku az takovej rozdil.
Ten popis je urcite z te PA12 aktivni verze, kde ten vykonovy zesilovac jde pouzit na master nebo na odposlechy (nebo mono MASTER a 1 odposlech)
a ten efekt se da editovat pres MIDI z PC
(P.S. nejsem z Prodance
)
Ten efekt nemam moznost porovnat, ale nemyslim si, ze by do A-H davali nejakej shit.
Vyhody, ktere se tykaji konkretne tveho pouziti je hlavne ten 4 pasmovy ekvalizer a pak ten ekvalizer na odposlechove cesty a 3. aux. Ten je sice post Fader, ale teoreticky se da pouzit na 3. odposlech. Akorat hybani faderama se tam projevi, ale jestli to pred koncertem nazvucite a pak s tim moc hybat nebudete (zvlast, jestli nebudete mit zvukare a nazvucite si to pred koncertem sami), tak se to pouzit urcite da. Ale mozna, ze 2 nebo 3 odposlechove cesty neni pro 5 zpevaku az takovej rozdil.
Ten popis je urcite z te PA12 aktivni verze, kde ten vykonovy zesilovac jde pouzit na master nebo na odposlechy (nebo mono MASTER a 1 odposlech)
a ten efekt se da editovat pres MIDI z PC
(P.S. nejsem z Prodance
-
jardatop
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Myslim, ze tam neni tlacitko TAP na casovani delaye, ale nejsem si jist. zas tak podrobne jsem to nestudoval.johny_r píše:Díky, už je mi to jasnější.
Takže jestli jsem to správně pochopil, tak pokud je ten alleňáckej efekt srovnatelnej s Lexiconem, tak tomu allenu nechybí proti tomu Soundcraftu nic, naopak má něco navíc. Je to tak?
Hmm, to se mi moc nelíbí. Vzhledem k využití to vidím spíš na ten Soundcraft. Přečetl jsem manuály a ten Soundcraft mi přijde i logičtější, co do ovládání. U Allenu jsem nějak nepochopil to směrování signálů přes ty výstupní ekvalizery. Jak je to nějak na monitory nebo na master out nebo stereo nebo mono nebo půl na půl. To jsem nějak nepobral. Budu rád za osvětlení problematiky:-)
-
jardatop
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Jo, pro tvoje ucely bude stacit ten soundcraft. Je levnejsi a spatnej rozhodne neni.johny_r píše:Hmm, to se mi moc nelíbí. Vzhledem k využití to vidím spíš na ten Soundcraft. Přečetl jsem manuály a ten Soundcraft mi přijde i logičtější, co do ovládání. U Allenu jsem nějak nepochopil to směrování signálů přes ty výstupní ekvalizery. Jak je to nějak na monitory nebo na master out nebo stereo nebo mono nebo půl na půl. To jsem nějak nepobral. Budu rád za osvětlení problematiky:-)