Mix pro kočovné profi divadlo

Analogové, digitální, powermixy, D.J. mixy...
  • Reklama
  • nové mixpulty Qu
Zdeněk Prodance
Uživatel
Uživatel

Re: Mix pro kočovné profi divadlo

Příspěvek od Zdeněk Prodance » stř 15. říj 2014 19:32:55

Tedy zpátky k meritu dotazu - Zedů jsme dovezli zatím asi tisíc kusů, v servisních zakázkách jsem jich našel cca 80ks, to by vypadalo velmi dobře (první modelová řada je na trhu sedmý rok). Speciálně 18 tam není vůbec, ale těch je zatím prodáno tak málo a v tak krátkém období (cca 1,5 roku), že to ještě nemá velkou vypovídací hodnotu. I když si jsem naprosto jistý a vidím to stále, že někomu stačí jeden kus čehokoli a velmi krátká doba, aby mu bylo všechno zcela jasné a vesele radil nebo rovnou raději točil videa.

H.M.

Ondráš

Příspěvek od Ondráš » stř 15. říj 2014 21:17:36

blaha: :) Popravde bedlive sleduji vedlejsi vlakno k DL1608, protoze do jedne planovane instalace by se teoreticky hodil, ale tady urcite ne, tech 15-16tis. je (bohuzel) strop. Budeme radi, kdyz do 2 let velkou Yamahu nahradime digitalem - bohuzel jak se zarizeni mnozi, zatimco stavajici analog s vypetim sil s poctem IN/OUT za pomoc splitteru atd. stal cca 30.000,-, v digitalu to vypada na Performer 2 vc. dvou karet. + nova UPSka = 200.000,- :( :roll: .

Ondráš

Příspěvek od Ondráš » stř 15. říj 2014 21:27:40

Zdenek: Diky za kazde info, i tohle je pro mne cenna informace. Netusim ale, na co narazis poslednim souvetim :? Mas na mysli nekoho konkretniho? :?

Zatim to vypada na PA12 (malo IN #-o ) vs. ZED18 vs. MPMi12 (60mm :evil: )
Nejvic me stvou 60mm fadery u SC, to je na tom malem Ulim a s tim se proste NEDA delat! :evil: :lol:

P.S. blaha: Na DL1608 me vadi, ze bez "jaPRDa" je to hloupa krabice :( .

blaha
Uživatel
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od blaha » stř 15. říj 2014 22:21:35

A co SC FX16, bazarově se vejde.
Zdeněk "Bláha" Blahovec, ozvučení, světla, stage, instalace, poradenství, divadlo Jaroměř

Ondráš

Příspěvek od Ondráš » čtv 16. říj 2014 20:24:06

blaha: bazar nemuzu, potrebuji zaruku aspon 2r.

Nakonec jsem ze vsech SC, AH, YA a nevim ceho vybral Yamahu MGP16x, ale ta je bohuzel pres rozpocet (22k), nasledovana MG16 (11k), ale do te doby nez jsem zabrousil spis jen ze zvedavosti na stranky Uliho a nasel XL1600. Mate ho nekdo? Vybavou jen pecka, ale co zvuk? Spolehlivost? :-/

blaha
Uživatel
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od blaha » čtv 16. říj 2014 21:29:01

http://www.audiotek.cz/product-26863-soundcraft-fx16ii (20k).

Kolikrát starší věci už po záruce (přiměřeně starší), jsou větší držáky, než ty nové.
Třeba ten SPIRIT FX16 máme v provozu už 12 let (v pevné instalaciˇ, tak 1-2x týdně) bez závady, bez žádného lupání a praskání poťáků.
A teď jsem o víkendu mluvil s člověkem co ho má taky, dělá na něm skoro denně a jediný problém, že začala lupat jedna šavle, což je záležitost "pár" korun.
FX16ii je pochopitelně už novější řada a takovou výdrž bych už asi neodhadoval. To samé bude platit i o spoustě nových věcí.

Třeba u Mackie 1642 VLZ3 mi už odešlo Mute tlačítko cca po 3 letech, kdy se ten pult používá tak 10x do roka a celou dobu je v kejsu.
Zdeněk "Bláha" Blahovec, ozvučení, světla, stage, instalace, poradenství, divadlo Jaroměř

Ondráš

Příspěvek od Ondráš » pát 17. říj 2014 0:34:30

FX16ii neeee, je cenovenad a neumi nic navic, nez Yamaha a dalsi.

Mmch to, co jsem si precetl o XL1600 mi stacilo k tomu, abych zase jejich web aspon rok neotevrel. No nic, bude asi Yamaha.
Jinak vsechno je dnes osekany a vosuleny, znacka uz nezarucuje vubec nic, na ty novy rade obyc Yamah je to uplne videt, podle me lidi navic rvali, ze tam nektery veci chybi (ind. 48V, gainy na vsech savlich, malo aux,..), tak udelali radu MGP, ktera se mi zda dobra, alespon se porad vyrabi v Indonesii, stejne jako velky pulty.
Bohuzel se mi neporadilo zjistit, kde se vyrabi ta pseudo-nova rada MG (standard). Mam trochu obavu, ze je to furt ten starej mixak ala MG166C akorat s jinym krytem. MGP ma totiz na 100% uplne jina streva, trochu jine usporadani a jine cudliky, zato stary MG166 si je s novym MG16 podobny jako vejce vejci. :evil:

Odpovědět

Zpět na „Mixážní pulty“